Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Οι άνεργοι ευρωπαίοι πολίτες στη Γερμανία... προς απέλαση!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η Γερμανία…. το μακρύ χέρι της Αμερικής στην Ευρώπη! Πίσω από την Γερμανία είναι πάντα η Αμερική μιας και είναι κράτος εταιρία μετα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και υπηρετεί πιστά τους αμερικανικούς σχεδιασμούς! Φυσικά η Αμερική είναι το όχημα που χρησιμοποιούν Εβραίοι για να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (δείτε ΕΔΩ) !


 
Η "ευρωπαϊκή πατρίδα", η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" αποχαιρετάει όσους πίστευαν, ή πιστεύουν πως το υπερεθνικό κεφάλαιο έχει "πατρίδα" ή παρέχει "δικαιώματα".
Ευρωπαίοι πολίτες που ζουν κι εργάζονται στη Γερμανία, αν μείνουν άνεργοι και δεν βρουν εργασία μέσα σε έξι (6) μήνες... έρχεται η απέλαση.
 
Οι σκλάβοι από την Αφρική, η "φιλανθρωπία" για τους μετανάστες, τα "ανοιχτά σύνορα" της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" έχουν το δικό τους αντίτιμο, που όπως εισπράττει ο καπιταλισμός.
Για ακόμη μία φορά ο Μαρξ δικαιώνεται... Η εισαγόμενη φθηνή εργασία μεταναστών είναι...
πολύ συμφέρουσα για το κεφάλαιο...

Στο κρατικό ιταλικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA) ο αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών της "ακροδεξιάς, ρατσιστικής, ξενόφοβης, ομόφοβης" ιταλικής κυβέρνησης Ricardo Merlo και ανεξάρτητος βουλευτής Αποδήμων Ιταλία, επισημαίνει:
 
"Θα είναι παράδοξο: η Ιταλία είναι υπό κατηγορία γιατί προσπαθεί να προστατεύσει την Ευρώπη από την παράνομη μετανάστευση κι η Μέρκελ κτυπάει ένα θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης...
 
Ποιος στ' αλήθεια υπερασπίζεται την Ευρωπαίκή Ένωση;
Ποιος εργάζεται για την προστασία των συνόρων, ή ποιος ετοιμάζεται να διώξει από τη χώρα του Ευρωπαίους πολίτες;".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!