Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΈΛΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΥΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ



ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ εμπλέκουν τη χωρα σε επικίνδυνο παιχνίδι με τη Ρωσία. Η φρεγάτα ΕΛΛΗ πλέει προς τη Συρία ως μέλος της Νατοϊκής δύναμης που σύμφωνα με έντονες φήμες προετοιμάζει χτύπημα σε συριακούς και ρώσικους στόχους. Μια εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια που σίγουρα θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στις ήδη λαβωμένες ελληνορωσικές σχέσεις. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες   η φρεγάτα ΕΛΛΗ μαζί με αλλά σκάφη του ΝΑΤΟ παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ρωσικού στόλου ανοιχτά της Συρίας.  Οι ρώσοι έχουν δηλώσει ότι σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ χτυπήσει τη Συρία δεν θα ανατρέψουν μόνο οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια αλλά θα προχωρήσουν και σε χτύπημα των ‘’πηγών’’ που θα πυροδοτήσουν αυτή την ενέργεια είτε είναι πλοία, αεροπλάνα η βάσεις…. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθεί σε ΠΟΛΥ μεγάλο κίνδυνο η φρεγάτα του πολεμικού μας ναυτικού προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφεροντα της Αμερικής και του Ισραήλ και μόνο.


Είναι προφανές ότι η χωρα έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στην Αμερική και κυβερνάται από πράκτορες της CIA. Πρωθυπουργός της χώρας είναι πια ο πρέσβης της Αμερικής Τζέφρι Πάιατ, ο ‘’άνθρωπος’’ που διέλυσε την Ουκρανία και που ήρθε αμέσως μετα στην Ελλάδα να πράξει το ίδιο.
Υποθέτω ότι θα έχετε καταλάβει ότι τα πηγαίνει μια χαρά…. Μετα την εκχώρηση της Μακεδονίας μας στους σλάβους της Βαρντάσκα, τους γνωστούς monkeydonias,  ετοιμάζει την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης θέτοντας ήδη τα θεμέλια με το νέο νόμο για τον διορισμό των μουφτήδων αλλά και παραχώρηση εδάφους στην Ήπειρο για τη δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας.  Ο τουρκοεβραίος πρωθυπουργός  Αxel Cipra δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια πρακτορική μαριονέτα που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και τους Έλληνες και εκτελεί πιστά και κατά γράμμα τις εντολές τους.

Είναι εντυπωσιακή η προδοτική σύμπλευση της ελληνικής (;) στρατιωτικής ηγεσίας που υπάκουει τυφλά στις διαταγές ξένων δυνάμεων και ενεργεί ενάντια στα συμφεροντα αλλά και την ακεραιότητα της χώρας έχοντας μετατρέψει το στράτευμα σε μεγάλο ξενοδοχείο παράνομων εποίκων όπου ο ένδοξος ελληνικός στρατός έχει λειτουργεί σαν δουλάρα των λαθρομεταναστών όλης της οικουμένης… Οι φανερές πια ενέργειες τους δεν μας αφήνουν καμία αμφιβολία ότι συμμετέχουν στο διαμελισμό της χώρας μας με πλήρη επίγνωση των ενεργειών τους δημιουργώντας την απόλυτη ανασφάλεια στους έλληνες πολίτες.  
Αναμφισβήτητη απόδειξη αποτελεί η επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή στο Τύρναβο,  ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Στρατηγείου της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG). Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η πολυεθνική ταξιαρχία έχει δράσει άπειρες φορές από το 2010 και μετα ενάντια των ελλήνων πολιτών σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες τους φορώντας στολές της ‘’ελληνικής’’ αστυνομίας. Να σημειωθεί ότι αυτή η συνάντηση έγινε μετα την προδοσία των Πρεσπών όπου έδρασε η SEEBRIG και δολοφόνησε μια ελληνίδα πατριώτισσα που συμμετείχε στη διαμαρτυρία ενάντια στην προδοσία των Πρεσπών τη μοιραία εκείνη μέρα. Φυσικά ακριβώς τα ιδία ισχύουν και για την θλιβερή ηγεσία της αστυνομίας.

Περισσότερα για την ταξιαρχία SEEBRIG ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΡΩΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!