Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Τ Ο Ι Ψ Ε Υ Δ Ο Φ Ι Λ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ (ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΗ» ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ)

ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ  'ΚΑΡΑ'- Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ Ι Κ Ο Ι   ...ΓΕΡΜΑΝΟΙ !


Άρθρο του Απόστολου Καραϊσκου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, όπως λέει ένα πασίγνωστο γνωμικό, και απ’ ό,τι φαίνεται όχι μόνο δεν έχει άδικο, αλλά κρίνοντας από όλους τους συμβολισμούς και τα υπονοούμενα που αποπνέει η εικόνα του διαβόητου εξώφυλλου του περιοδικού 'Focus'  με την Αφροδίτη χειρονομούσα χυδαία, ίσως υποεκτιμά σημαντικά τον αριθμό των λέξεων, που τελικά μπορεί να εκφράσει μια εικόνα. 
Υπάρχει ένας έγκριτος Γάλλος καθηγητής ιστορίας (μεσαιωνολόγος), ονόματι Jacques Le Goff, (Ζακ Λε Γκοφ) ο οποίος στο βιβλίο του: «Η Ευρώπη γεννήθηκε τον Μεσαίωνα;» (Εκδόσεις «Πόλις»), βεβαιώνει την «ανακούφιση» της ευρωπαϊκής elite, όταν οι Τούρκοι κυρίευσαν την Κωνσταντινούπολη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: 
«Εξέλιπε ο δεύτερος πόλος πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας στην Ευρώπη, το καίριο εμπόδιο για την ενότητα μιας μελλοντικής Ευρώπης»!

Αυτό ακριβώς ήταν και είναι ο ελεύθερος Ελληνισμός για την Ευρώπη, ένας κάρφος στο μάτι των Ευρωπαίων, ένα καίριο εμπόδιο για την ενότητά της. 
Και για αυτό και αυτοί φρόντισαν και φροντίζουν ώστε ο Ελληνισμός να μην ξαναϋπάρξει ποτέ ελεύθερος ! 

Παρ’ όλη ωστόσο αυτή την αδιαμφισβήτητη εχθρότητα και τον ανελέητο ανθελληνισμό, η Ελλάδα έσπειρε τα κορμιά των παιδιών της σε όλους τους πολέμους που έκανε η Δύση ανά τον κόσμο, για να την υποστηρίξει. 

Από την Κριμαία και την Παλαιστίνη ως το Ελ Αλαμέιν και την Κορέα, «πούλησε» μέχρι σήμερα κατ’ επανάληψη παραδοσιακούς της φίλους ή ενεπλάκη σε πολέμους χωρίς κανένα ουσιαστικό ελληνικό συμφέρον, μόνο και μόνο χάριν της Δύσης. 
Εισπράττοντας κάθε φορά, σταθερά από αυτή φανφαρονικούς επαίνους. 

Και παράλληλα, με τερατώδη κυνισμό την υποχθόνια μεθόδευση της συνεχούς και ραγδαίας συρρίκνωσης του Ελληνισμού, μέσα από την «ανεξέλεγκτη» επιθετικότητα της «αδιάλλακτης» Τουρκίας, που «δεν μπορεί να την ελέγξει» η Δύση. 

Την μεθοδική γενοκτονία του μικρασιατικού και του ποντιακού Ελληνισμού, το πογκρόμ των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου, της Τενέδου. 
Τον έντεχνο πνιγμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 
Τις αξιώσεις αφελληνισμού των βραχονησίδων του Αιγαίου και την αμφισβήτηση της ελληνικότητος νησιών, όπου η ελληνική γλώσσα μιλιέται τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια! 

Την γκανγκστερική απαγόρευση αξιοποίησης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε ελληνικότατες θάλασσες.
Δεν χρειάζεται ανάλυση αυτή η προσκόλληση, είναι η πραγματικότητα του «εθνικού» μας βίου και των αδιεξόδων του. 

Τα δίνουμε όλα στους «εταίρους» μας, «αλλά μας παίρνουν και κάτι», όπως τόσο εύστοχα θα παρατηρήσει ο σπουδαίος γελοιογράφος Αρκάς. 
Πόσες φορές είχαν υποσχεθεί οι Βρετανοί την  ε π α ν έ ν ω σ η   της Κύπρου με την Ελλάδα –  π ό σ ε ς ; 

Πόσες φορές οι Γαλλογερμανοί έδωσαν παρόμοια υπόσχεση για την Βόρεια Ήπειρο; 
Και αντί για αυτό, τι; 
Χθες η «Βόρεια» Κύπρος και σήμερα η «Βόρεια» Μακεδονία. 
Αλλά τι μπορείς να πεις όταν οι «προοδευτικοί» ελληνώνυμοι δραγουμάνοι που μας κυβερνούν μας απαγορεύουν να μιλάμε για «Βόρεια Ήπειρο», ενώ μόνοι τους έχουν εφεύρει τον όρο: «Νότια Αλβανία»; 

Όμως εάν κάποτε η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ ήταν δικαιολογημένη, παρ’ όλες τις δυτικές ατασθαλίες σε βάρος μας, διότι τα βόρεια σύνορά μας οριοθετούσαν τον κόσμο της ελευθερίας απέναντι στον φρικτό εφιάλτη του μαρξιστικού ολοκληρωτισμού, σήμερα που η συμμετοχή μας σε αυτό δεν σημαίνει παρά την δουλική υποταγή μας στον εξ’ ίσου φρικτό ολοκληρωτισμό των «Αγορών» και την εξασφαλισμένη συνέχιση του «κλαδέματος» του Ελληνισμού, γιατί παραμένουμε σε αυτό και μάλιστα άνευ όρων;

Γιατί ανεχόμαστε τους σφουγγοκωλάριους που κυβερνούν αυτόν τον τόπο, να κρατούν τον Ελληνισμό σε κατάσταση δουλείας χωρίς καμιά νομιμοποίηση, υλοποιώντας την πολιτική της «κότας»; 
Με ποιο δικαίωμα κάνουν όλα αυτά που κάνουν; 
Η καθολική αντίθεση του λαού στο σκοπιανό και το 63% υπέρ του «Οχι» στην εφαρμογή των μνημονίων δεν τεκμηριώνουν την απώλεια της «δεδηλωμένης»; 

Η εβραϊκής καταγωγής Γερμανίδα καθηγήτρια φιλοσοφίας και μαθήτρια του Μάρτιν Χάϊντεγκερ, Hanna Arendt στο βιβλίο της: «Η ανθρώπινη κατάσταση» (εκδόσεις «Γνώση»), αναφέρει για την δουλεία στην Αρχαία Ελλάδα, ότι: 
« Οι δούλοι για τους Έλληνες είχαν αποδείξει τη δουλική φύση τους από την στιγμή που δεν είχαν αυτοχειριαστεί αντί να γίνουν δούλοι είχαν φανερώσει τη φυσική τους αναξιότητα, τη φυσική τους ανικανότητα να είναι ελεύθεροι πολίτες».

Είναι δυνατόν λοιπόν άνθρωποι που ο συνολικός βίος και η πολιτεία τους συνιστά μια συνεχή επιβεβαίωση της δουλικής τους φύση και της φυσικής τους ανικανότητας, να κυβερνούν αυτό τον τόπο επειδή έτσι το θέλουν οι «Αγορές»; 

Όσο παραμένουμε προσκολλημένοι στην Δύση με τους σημερινούς όρους, οι Έλληνες δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε καλύτερο από αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Ο δρόμος που ακολουθεί η χώρα οδηγεί σε αδιέξοδο και σε βέβαιη καταστροφή. 

Εμείς με την Αφροδίτη της Μήλου τους δώσαμε το κάλλος, το μέτρο και την αρμονία. 

Αυτοί το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μας την επιστρέψουν έχοντας προσθέσει σε αυτό το άγαλμα, ένα υψωμένο μεσαίο δάχτυλο. 

Αυτό είναι το ποιόν και το επίπεδό τους. 

Ας τους το απαντήσουμε με τον τρόπο που τους αξίζει.

https://ethnikismos.net/2018/09/19/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!