Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ: «ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ»… ΤΩΡΑ ΤΟ’ ΜΑΘΕ;





Δεν μπορεί να σταθεί στο νησί της Λέσβου, ο συριζοκαμμενικός δήμαρχος Γαληνός, μετά την μεγάλη αύξηση του αριθμού των «προσφύγων» στο νησί και τις καταγγελίες για την ζούγκλα της Μόριας! 
Κι όλα αυτά, λίγους μόνο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, όπου αναμένεται να πάθει πανωλεθρία!

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, ο μέχρι πρότινος «αντιρατσιστής», «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» δήμαρχος, που ήταν «πρώτη μούρη» στην υποδοχή των ντόπιων και ξένων ομοίων του (Τσίπρα, Σουλτς, Πάιατ και CIA), συνεργώντας στην μετατροπή του νησιού σε «νήσο Έλλις» της Ευρώπης, ανακάλυψε επιτέλους την… αλήθεια! 

Έτσι, σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, μίλησε για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο hot spot της Μόριας, καταγγέλλοντας ότι εκεί μέσα γίνονται σημεία και τέρατα κι ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος:

«Η κατάσταση είναι δραματική. Φωνάζω εδώ και δύο χρόνια. 
Αν θέλουν να μετατρέψουν τη Μυτιλήνη σε φυλακή αυτό δεν είναι εφικτό. 
Συνεχώς παίρνουμε υποσχέσεις για αποσυμφόρηση αλλά τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Η τελευταία απάντηση που πήρα από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, είναι ότι προσπαθούν να δώσουν μια λύση αλλά αυτοί που έρχονται είναι περισσότεροι από αυτούς που φεύγουν. 
Αυτό δεν ικανοποιεί την τοπική κοινωνία που διάκειται ευμενώς προς την κυβερνητική πολιτική. Έχω καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου επειδή γίνονται τα όργια στη Μόρια διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο λευκής σάρκας και βιασμοί».

Αυτά τα «φωνάζω τα δύο τελευταία χρόνια», είναι παραμύθια! Και για κακή του τύχη, το θυμάται πολύ καλά ο λαός της Λέσβου!

Στο τέλος δε της σημερινής του συνέντευξης, αποκάλυψε τον πραγματικό καημό του: «έχουν αφήσει ανεξέλεγκτα ακραία στοιχεία τα οποία βυσσοδομούν, συκοφαντούν, υβρίζουν και σε βάρος μου επειδή είμαι το εμπόδιο για να επικρατήσει ο φασισμός».

Έννοια σου συριζοψεκασμένε Γαληνέ, έρχεται ο Μάης με τις κάλπες και θα «φας» καλά!

https://ethnikismos.net/2018/09/18/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%83-%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CF%83/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!