Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μπουτάρης : Nα ξεκινά στις 10 το πρωί το σχολείο - ATZENTA 21



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Στόχος τους είναι να διαλύσουν την οικογένεια. Φανταστείτε σε τι απόγνωση θα έρθουν εργαζόμενοι γονείς αν τελικά το σχολείο θα ξεκινά στις 9 η στις 10 το πρωί... Και αν πηγαίνουν τα παιδιά οι γονείς νωρίτερα ποιος θα είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη τους μέχρι να ξεκινήσει το σχολειό; Εκτελούν πιστά την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 - δείτε εδώ.




Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Κώστα Γαβρόγλου για να ξεκινάει το σχολείο στις 9 το πρωί έρχεται έρχεται και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης να καταθέσει την δική του πρόταση που είναι ακόμη πιο τολμηρή!

Μέσω twitter, ο κ. Μπουτάρης πρότεινε λίγο πού το σχολείο να ξεκινά ακόμα αργότερα από την πρόταση του υπουργού. Δηλαδή το σχολείο να ξεκινά στις 10 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα

ενώ πρότεινε ως επιχείρημα πως έτσι λειτουργούν και στην Ευρώπη.
«Έτσι και οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται και θα υπάρχει θετικός αντίκτυπος στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ορισμένοι αποδίδουν την πρότασή του στη μάλλον στενή σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ωστόσο αν λάβουμε υπ’ όψιν τη δήλωση του κ. Γαβρόγλου, η έναρξη των σχολείων στις 9 το πρωί θα γίνεται «για να κοιμόμαστε λίγο περισσότερο», τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «υπόσχεται» ακόμη περισσότερο ύπνο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!