Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ἡ Κυβέρνησις τῶν Η.Π.Α. ξοδεύει 31.900.000.000 δολλάρια γιά τήν ἀνάπτυξι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ προϊόντων, γιά τρεῖς δεκαετίες!

 Η μακρά, ακριβή και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ερωτική σχέση της Αμερικής, μέ τό 'mRNA'!


Peter A. McCullough, MD, MPH™

Από τον Peter McCullough, MD, MPH


Περίπου το 92% των Αμερικανών που έκαναν εμβόλιο COVID-19, έχουν κάνει ένεση mRNA στο σώμα τους χωρίς να έχουν απολύτως καμμία ιδέα, για το πού θα πήγαινε, πόσο καιρό θα διαρκούσε και ποιο τίμημα θα πληρωνόταν για τη φόρτωση ξένου γενετικού κώδικα σε νανοσωματίδια λιπιδίων στην ανθρώπινη κυκλοφορία. 


Είναι πλέον γνωστό ότι το mRNA κυκλοφορεί για τουλάχιστον 28 ημέρες και μπορεί να βρεθεί κολλημένο στους λεμφαδένες για τουλάχιστον δύο μήνες. 

Και τα δύο μπορεί να είναι σύντομες εκτιμήσεις. 

Μια πρόσφατη εργασία των Lalani et al, από το Χάρβαρντ, συνοψίζει τις πολύ εντατικές και ακριβές επενδύσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην τεχνολογία mRNA. 

Κανονικά οι φαρμακευτικές εταιρείες αντιμετωπίζουν το κόστος ανάπτυξης φαρμάκων και στη συνέχεια πρέπει να κερδίσουν την έγκριση του FDA και αργότερα να ανακτήσουν αυτό το κόστος μέσω των πωλήσεων προϊόντων τα επόμενα 20 χρόνια. 

Δεν συμβαίνει με το mRNA, εδώ το NIH BARDA και το DOD DARPA έχουν πληρώσει για την ανάπτυξη χρησιμοποιώντας δολλάρια φορολογουμένων ύψους 31,9 δισεκατομμυρίων δολλαρίων!


(πίνακας: Lalani H S, Nagar S, Sarpatwari A, Barenie R E, Avorn J, Rome B N et al. Δημόσιες επενδύσεις των ΗΠΑ στην ανάπτυξη εμβολίων mRNA covid-19: αναδρομική μελέτη κοόρτης BMJ 2023; 380 :e073747 doi:10.1136/bmj-2022-073747)


Το έγγραφο δεν αναφέρει γιατί το mRNA έναντι άλλων τεχνολογιών, ούτε γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν πάρει την καρτέλλα. 

Η εκτεταμένη κυβερνητική εμπλοκή υπαινίσσεται έμμεσα στρατιωτικούς στόχους για την γενετική τεχνολογία. 

Ενώ ο Lalani ισχυρίζεται ψευδώς ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές, η πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο, με τις εκτιμήσεις για αιτιώδεις αιτίες εμβολίων στις ΗΠΑ να ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο θανάτους, συνήθως μέσα στις πρώτες ημέρες από την λήψη του εμβολίου.

Ο Lalani, μαζί με δημόσιες δηλώσεις από εταιρείες εμβολίων, προβλέπουν πολλά προϊόντα mRNA στις ζωές των Αμερικανών για το μέλλον, ακόμα και χωρίς να έχουν κατακτήσει κατανόηση της βιοκατανομής, της φαρμακοδυναμικής, της αυτοανοσίας, της αντίστροφης μεταγραφής και της έλλειψης ελέγχου της αντιγονικής έκθεσης, που οδηγεί σε θανατηφόρες παρενέργειες.

Έχω πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη φαρμάκων. 

Μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι ότι χωρίς το κυβερνητικό δεκανίκι, το mRNA θα είχε πεθάνει ως βιοτεχνολογία εδώ και πολύ καιρό.

Οι βασικές αρχές του χαρακτηρισμού mRNA-LNP παραμένουν ελλιπείς και οι εταιρείες φαίνεται να μην έχουν ανησυχίες για την ασφάλεια, εφ΄όσον ο θείος Sam αναλαμβάνει το κόστος και τις προστατεύει από την ευθύνη.


Lalani H S, Nagar S, Sarpatwari A, Barenie R E, Avorn J, Rome B N et al. Δημόσιες επενδύσεις των ΗΠΑ στην ανάπτυξη εμβολίων mRNA covid-19: αναδρομική μελέτη κοόρτης BMJ 2023; 380 :e073747 doi:10.1136/bmj-2022-073747 (https://www.bmj.com/content/380/bmj-2022-073747)

 https://petermcculloughmd.substack.com/p/americas-long-expensive-and-deadly?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!