Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

S.O.S. - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οἱ ἰατροί σέ ὅλον τόν κόσμο λένε ὅτι ἦλθε ἡ ὥρα νά ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τά ἐμβόλια (ΠΛΗΝ Ἑλλάδος, ἔτσι;)!

 


Πρόσφατα ο «COVID-19» και ο «Φάουτσι» ήταν δημοφιλείς στο Twitter. 

Και όταν κάνετε 'κλικ' σε αυτά τα hashtag, δεν λαμβάνετε αναμασημένα κυβερνητικά μηνύματα.



Αντ΄ ' αυτού, λαμβάνετε δηλώσεις (https://twitter.com/DrEliDavid/status/1629983144056176641) όπως αυτή από τον Δρ Eli David, η οποία έχει προβληθεί 1,2 εκατομμύρια φορές: 

«Ο Fauci έκανε λάθος σχετικά με τα lockdown, τις μάσκες, τις(https://www.theepochtimes.com/health/masks-may-be-harming-children-study-shows_4078599.html)  διπλές μάσκες, τη ρεμδεσιβίρη, το εμβόλιο (https://www.theepochtimes.com/new-study-unvaccinated-wrongly-maligned_4572171.html), τις ενισχυτικές δόσεις και την προέλευση του ιού.

«Είχε δίκιο ο Φάουτσι για κάτι; Δώσε μου ένα μόνο πράγμα για τον Covid που ο Φάουτσι είχε δίκιο ...»

Κουρασμένοι από μισές αλήθειες

Γίνεται όλο και πιο σαφές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την πραγματική ζωή ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τα ψέμματα των κυβερνητικών υγειονομικών αρχών. 

Αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι αυτοί οι οργανισμοί δεν έχουν κατά νου τα συμφέροντά τους.

Εγώ (η Jennifer) σταμάτησα να συνομιλήσω με ένα μεγαλύτερο ζευγάρι (https://www.theepochtimes.com/health/getting-fit-as-we-get-older_4303270.html) που απολάμβανε τον ήλιο την περασμένη εβδομάδα. 

Είχαν στήσει δύο πτυσσόμενες καρέκλες δίπλα στο νερό για να μπορούν να παρακολουθούν τους περαστικούς και να κοιτάζουν τον αστραφτερό Ατλαντικό Ωκεανό.

«Απλά πρέπει να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο», είπε η σύζυγος. «Ο σύζυγός μου έχει άνοια (https://www.theepochtimes.com/health/ping-pong-for-parkinsons_5065984.html). 

Είναι δύσκολο. Δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ώρα σου. 

Ο καλύτερή μου φίλη με κάλεσε με λυγμούς πριν από δύο εβδομάδες. 

Βρήκαν τον 46χρονο γιο της νεκρό στο κρεββάτι του (https://www.theepochtimes.com/health/people-dying-in-their-sleep-linked-to-vaccines-explains-dr-peter-mccullough-cardiologist_4806813.html). Κανείς δεν ξέρει γιατί».

«Ξέρετε αν εμβολιάστηκε;» Ρώτησα με τον πιο ήπιο τόνο που μπορούσα να συγκεντρώσω. «Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη ερώτηση, αλλά ... παρατηρούμε μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα σε νέους άνδρες μετά τον εμβολιασμό· ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα δεν συνιστά πλέον εμβόλια mRNA για νέους άνδρες, και τουλάχιστον μερικοί από αυτούς τους ξαφνικούς ανεξήγητους θανάτους (https://jennifermargulis.substack.com/p/sudden-unexpected-age-inappropriate) μπορεί να οφείλονται σε αυτό».

«Δεν το ήξερα αυτό», είπε. 

«Αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν εμβολιασμένος (https://www.theepochtimes.com/edition/mind-body-weekly-65_4739383/4701875). Έχω κάνει τόσα πολλά (εμβόλια) σε αυτό το σημείο, που είμαι ραδιενεργή!»

«Κάναμε, πόσα, πέντε;!» είπε, στρεφόμενη προς τον σύζυγό της. 

«Γίνεται γελοίο. Και ακόμη έχουμε COVID, κολλήσαμε δύο φορές (https://www.theepochtimes.com/health/naturally-acquired-immunity-versus-vaccine-acquired-immunity_4082499.html). Δεν κάνουμε τίποτα άλλο».


Οι θάνατοι συνεχίζονται

Υπήρξε μια αύξηση των αιφνίδιων, ανεξήγητων και ακατάλληλων για την ηλικία θανάτων σε τουλάχιστον 30 χώρες (https://www.youtube.com/watch?v=av4Ej6om0WI) του βιομηχανικού κόσμου.

Στην Ιρλανδία, τόσοι πολλοί άνθρωποι πέθαναν τον Ιανουάριο που κηδείες έπρεπε να αναβληθούν, σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις (https://www.irishexaminer.com/news/arid-41059661.html).

Ο Ed Dowd, στο νέο του βιβλίο, «Cause Unknown: Η επιδημία των αιφνίδιων θανάτων το 2021 και το 2022», υποστηρίζει ότι οι ξαφνικοί θάνατοι σε νέους (https://www.theepochtimes.com/health/people-dying-in-their-sleep-linked-to-vaccines-explains-dr-peter-mccullough-cardiologist_4806813.html) στις βιομηχανικές χώρες οφείλονται στα εμβόλια mRNA.

Ο Dowd δείχνει πώς ο αριθμός των πλεοναζόντων θανάτων στην Αμερική που αποδόθηκαν στον COVID-19 το 2020 ήταν στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερος από την τεράστια αύξηση των αιφνίδιων θανάτων που ξεκίνησε το 2021 αφού τα εμβόλια COVID-19 άρχισαν να διανέμονται ευρέως.

Είναι σημαντικό ότι οι περισσότεροι από τους θανάτους του 2021, οι οποίοι σημειώθηκαν κυρίως σε άτομα ηλικίας 18 έως 64 ετών, δεν αποδόθηκαν στον COVID.

Περισσότεροι έχουν πεθάνει μετά τη διάθεση εμβολίων COVID-19 από ό, τι κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ!

«Από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022, οι millennials έζησαν το ισοδύναμο ενός πολέμου του Βιετνάμ, με περισσότερους από 60.000 πλεονάζοντες θανάτους», έγραψε ο Dowd, ο οποίος είναι ειδικός στην παρακολούθηση και πρόβλεψη των τάσεων και ιδρυτικός εταίρος σε μια παγκόσμια επενδυτική εταιρεία που ονομάζεται Phinance Technologies.

«Ο πόλεμος του Βιετνάμ χρειάστηκε 12 χρόνια για να σκοτώσει τον ίδιο αριθμό υγιών νέων που μόλις είδαμε να πεθαίνουν σε 12 μήνες».

Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης των χοίρων σταμάτησε μετά από 3 θανάτους

Στις 13 Οκτωβρίου 1976, οι New York Times δημοσίευσαν μια ιστορία για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων.

Ο τίτλος έγραφε: «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΕ 9 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ 3 ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ».

(πίνακας: Όλοι οι θάνατοι από όλα τα εμβόλια αναφέρθηκαν στο VAERS ανά έτος από το 1990 έως το 2023. (στιγμιότυπο οθόνης/.com) Με κόκκινο χρώμα δηλώνονται οι αναφορές θανάτων)

Από τις 24 Φεβρουαρίου, 34,576 θάνατοι έχουν αναφερθεί (https://openvaers.com/covid-data) στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων μέσω του κυβερνητικού Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS https://vaers.hhs.gov/), το οποίο είναι γνωστό για την υποαναφορά του (pdf https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf), μετά από εμβόλια COVID-19.

Με τους θανάτους που αναφέρθηκαν για όλα τα εμβόλια μαζί, ο αριθμός αυξήθηκε από 420 θανάτους το 2020 (πριν από τον εμβολιασμό COVID) σε 22.278 θανάτους το 2021 (με εμβολιασμό COVID), αύξηση 5.304%.

Θαρραλέοι γιατροί σε όλο τον κόσμο μιλούν

Με τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι το εμβόλιο COVID-19 κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, ιατροί και ειδικοί στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, μιλούν τώρα ενάντια στη συνέχιση της χορήγησης ενέσεων mRNA.

Ιδιαίτερα προβληματική, λένε, είναι η χορήγηση εμβολίων mRNA σε νέους για τους οποίους η COVID-19 είναι συνήθως μια ήπια, που εύκολα ξεπερνιέται ιογενής λοίμωξη.

Τον Μάιο του 2020, γράψαμε το πρώτο μας άρθρο (https://www.theepochtimes.com/health/may-the-force-be-with-them-scientists-fight-back_4502259.html) σχετικά με τεκμηριωμένους επιστήμονες και κλινικούς γιατρούς που έχουν μιλήσει ενάντια στην προπαγάνδα που παρουσιάζεται ως επιστήμη: «Είθε η Δύναμη να είναι μαζί τους: Οι επιστήμονες αντεπιτίθενται».

Από τότε, συνεχίσαμε να τεκμηριώνουμε και να αναφέρουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο: ευσυνείδητοι γιατροί και ιατρικοί επιστήμονες που παρακολουθούν τα γεγονότα λένε ότι οι εμβολιασμοί mRNA κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τη βλάβη.

Ιάπωνας καρδιαγγειακός χειρουργός λέει σταματήστε τις ενισχυτικές δόσεις

Ο Δρ Kenji Yamamoto (https://www.theepochtimes.com/health/japanese-surgeon-calls-for-suspension-of-covid-boosters_4640457.html), καρδιαγγειακός χειρουργός στην Ιαπωνία, υποστήριξε ότι η χορήγηση περαιτέρω εμβολίων COVID-19 είναι απλά πολύ επικίνδυνη.

«Ως μέτρο ασφαλείας, οι περαιτέρω ενισχυτικοί εμβολιασμοί θα πρέπει να διακοπούν», επέμεινε ο Yamamoto σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Virology (https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12985-022-01831-0). Έχει δει θανατηφόρες περιπτώσεις ανοσολογικής θρομβωτικής θρομβοπενίας που προκαλείται από εμβόλιο.

Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια έχουν οδηγήσει ορισμένους ασθενείς σε τόσο έντονη ανοσολογική δυσλειτουργία. Μερικοί πέθαναν από λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά που είναι δύσκολο να ελεγχθούν, η υποκείμενη αιτία των οποίων ο Yamamoto απέδωσε σε ανοσολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν από εμβόλια.

«Μέχρι σήμερα, κατά τη σύγκριση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των εμβολίων mRNA, ο εμβολιασμός συνιστάται συνήθως. Καθώς η πανδημία COVID-19 ελέγχεται καλύτερα, οι συνέπειες των εμβολίων είναι πιθανό να γίνουν πιο εμφανείς», έγραψε.

«Έχει υποτεθεί ότι θα υπάρξει αύξηση των καρδιαγγειακών παθήσεων, ιδιαίτερα των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων, που προκαλούνται από τις πρωτεΐνες ακίδας στα γενετικά εμβόλια. Εκτός από τον κίνδυνο λοιμώξεων λόγω μειωμένων ανοσολογικών λειτουργιών, υπάρχει πιθανός κίνδυνος βλάβης άγνωστων οργάνων που προκαλείται από το εμβόλιο που έχει παραμείνει κρυμμένο χωρίς εμφανείς κλινικές παρουσιάσεις, κυρίως στο κυκλοφορικό σύστημα».

Βρετανός καρδιολόγος μιλάει

Ο Δρ Aseem Malhotra, ένας Βρετανός καρδιολόγος που ήταν σθεναρά υπέρ των εμβολίων για ολόκληρη την ιατρική του καριέρα, υπερασπίστηκε αρχικά το πρόγραμμα εμβολίων COVID-19 (https://www.theepochtimes.com/edition/helping-addicts-avoid-rock-bottom-without-enabling_4830419/4802738).

Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που εμβολιάστηκε.

Αλλά αφού πέρασε αμέτρητες ώρες ερευνώντας τα εμβόλια και εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα (https://www.theepochtimes.com/unethical-and-up-to-98-times-worse-than-the-disease-top-scientists-publish-paradigm-shifting-study-about-covid-19-vaccines_4723122.html), ο Malhotra δεν τα συνιστά πλέον.

Τώρα πιστεύει ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούν «πρωτοφανείς βλάβες», όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του (https://www.theepochtimes.com/safety-first-except-when-it-comes-to-vaccines-new-documentary_4782034.html).

Επιπλέον, έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα με κριτές που εξηγούν τα δεδομένα. «Η εκ νέου ανάλυση τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αγγελιαφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος (mRNA) υποδηλώνει μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια από το να νοσηλευτεί από COVID-19», έγραψε ο Malhotra (https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/71).


Αυστραλός καρδιολόγος καλεί να σταματήσουν τα εμβόλια

Ο Δρ Ross Walker, καρδιολόγος με έδρα το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, έχει δει περίπου 70 περιπτώσεις καρδιακών προβλημάτων που προκαλούνται από εμβόλια μετά από εμβόλια mRNA μόνο στο ιατρείο του.

Τώρα πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA είναι «πολύ προφλεγμονώδη» και ότι αυτά τα εμβόλια δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν επιβληθεί.

Στους ασθενείς του, τα καρδιακά προβλήματα - τα οποία περιλαμβάνουν αίσθημα παλμών, πόνο στο στήθος και δύσπνοια - διαρκούν έως και μισό χρόνο μετά τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον Walker.

"... δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε εμβόλια mRNA όπως η Pfizer και η Moderna», δήλωσε ο Walker στην Daily Mail Australia (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11464097/Covid-Australia-2022-Teen-misses-HSC-pericarditis-jab-reaction-cardiologist-issues-warning.html).

 

Ένας ιολόγος και ανοσολόγος μιλάει

H Yuhong Dong είναι γιατρός με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην ιολογική και ανοσολογική έρευνα που γράφει για τους Epoch Times.

Για το διδακτορικό της, το οποίο κέρδισε στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου στην Κίνα, η Dong ειδικεύτηκε σε μολυσματικές ασθένειες. Από το 2010 έως το 2017, ήταν η ανώτερη ιατρική επιστημονική εμπειρογνώμονας και επικεφαλής φαρμακοεπαγρύπνησης στα κεντρικά γραφεία της Novartis στην Ελβετία. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κέρδισε τέσσερα εταιρικά βραβεία.

«Υπάρχουν άφθονα στοιχεία, βασισμένα σε προκλινικές και κλινικές μελέτες, που αποδεικνύουν ότι αυτά τα εμβόλια COVID-19 δεν προστατεύουν τους ανθρώπους από τη λοίμωξη SARS-CoV-2, αλλά προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων μη φυσιολογικών θρόμβων αίματος, καρδιαγγειακών επεισοδίων, εγκεφαλικών επεισοδίων, αιφνίδιου θανάτου, ανοσολογικών διαταραχών, νευρολογικών τραυματισμών και αναπαραγωγικών συμβάντων», δήλωσε η Dong στους Epoch Times μέσω email.

«Σε επίπεδο γενικού πληθυσμού, οι κίνδυνοι ζυγίζουν πάνω από τα οφέλη. Θα πρέπει να λάβουμε μια αξιοπρεπή αλλά ορθολογική απόφαση να σταματήσουμε αμέσως το εμβολιαστικό πρόγραμμα covid-19».

Η λύση για την οικοδόμηση ισχυρής ανοσίας για την επιβίωση από ιογενείς λοιμώξεις, είπε η Dong, δεν είναι μέσω της τεχνολογίας mRNA.

Αντ 'αυτού, έγραψε, πρέπει να διδάξουμε στους ανθρώπους «πώς να διατηρήσουν ή να ενισχύσουν τη θεϊκά προικισμένη φυσική ανοσία τους [και] να αλλάξουν τον επιζήμιο τρόπο ζωής και τη νοοτροπία τους».

«Πρέπει να σταματήσει με συνοπτικές διαδικασίες»

«Το πρόγραμμα εμβολίων COVID-19 θα πρέπει να σταματήσει με συνοπτικές διαδικασίες επειδή τα σήματα για ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, είναι άνευ προηγουμένου», επέμεινε επίσης ο Δρ Bose Ravenel, συνταξιούχος παιδίατρος με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος πέρασε 31 χρόνια σε ιδιωτική πρακτική, 11 χρόνια ως ακαδημαϊκός παιδίατρος και έξι χρόνια άσκησης ολοκληρωμένης παιδιατρικής ιατρικής.

Ο Ravenel είπε στους Epoch Times ότι έχει περάσει πάνω από 4.500 ώρες μελετώντας τον SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.

«Ο κίνδυνος θανάτου ή σοβαρής ασθένειας από τα τρέχοντα στελέχη COVID είναι στατιστικά χαμηλός», συνέχισε, «είναι διαθέσιμη αποτελεσματική περιπατητική θεραπεία και η απόλυτη μείωση του κινδύνου από τα εμβόλια είναι 0,5 έως 1,6 τοις εκατό (https://www.mdpi.com/1648-9144/57/3/199/htm?s=03)- αυτό είναι πολύ χαμηλό», είπε. «Αυτά τα εμβόλια mRNA αποτυγχάνουν να επιτύχουν τη θεμελιώδη λειτουργία ενός εμβολίου για τη διακοπή της μόλυνσης ή της μετάδοσης σε άλλους».

«Ανήκει στον Σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας»

Ο Δρ Thomas Redwood είναι γιατρός έκτακτης ανάγκης για πάνω από 30 χρόνια. Επί του παρόντος ασκεί στην Αλαμπάμα, ήταν γιατρός ER στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης Wellstar και Piedmont στην Ατλάντα της Τζώρτζια, έως ότου τα προνόμιά του τερματίστηκαν επειδή δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές εμβολίων COVID-19.

«Πρέπει να τερματίσουμε το πρόγραμμα εμβολίων COVID, τελεία και παύλα», δήλωσε ο Redwood στους Epoch Times. «Αυτό που χαρακτηρίστηκε ως ασφαλές και αποτελεσματικό δεν είναι τίποτα από τα δύο» (https://www.theepochtimes.com/health/unethical-and-up-to-98-times-worse-than-the-disease-top-scientists-publish-paradigm-shifting-study-about-covid-19-vaccines_4723122.html).

Ο Redwood πρόσθεσε επίσης ότι είναι έκπληκτος που η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να υπερασπίζεται -και ακόμη και να προωθεί- αυτά τα εμβόλια.

«Οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο με παρόμοιο προφίλ ανεπιθύμητων ενεργειών έχει αποσυρθεί από την αγορά», είπε. 

«Η αδυναμία του εμβολίου να αποτρέψει τη μόλυνση και επομένως τη μετάδοση υπογραμμίζει περαιτέρω γιατί αυτό το πειραματικό φάρμακο ανήκει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

Καρδιοτοξικό

Ο Δρ Kirk A. Milhoan, παιδοκαρδιολόγος και ιατρικός διευθυντής ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ονομάζεται For Hearts and Souls, λέει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια γνωστή καρδιοτοξίνη.

«Είναι πλέον γνωστό ότι λειτουργεί ως καρδιοτοξίνη», έγραψε ο Milhoan σε ένα email στην Jennifer.

Σύμφωνα με τον Milhoan, το να έχουμε εν γνώσει μας το σώμα μας να παράγει μια καρδιοτοξίνη με την ελπίδα ότι αυτό θα μας βοηθήσει να προστατευτούμε από έναν αναπνευστικό ιό με πολύ χαμηλό ποσοστό μόλυνσης-θνησιμότητας δεν έχει επιστημονικό νόημα.

 

Cammy Benton, MD: Μετά από αυτή την επίθεση κατά της υγείας, όλοι πρέπει να θεραπευτούμε

Η Δρ Cammy Benton, οικογενειακή γιατρός σε ιδιωτικό ιατρείο στο Huntersville της Βόρειας Καρολίνας, δήλωσε ότι ήταν δύσπιστη για το πρόγραμμα εμβολίων COVID-19 από νωρίς.

«Η επιστήμη από την αρχή απλά δεν πληρούσε τα κριτήρια έγκρισης για χρήση», δήλωσε ο Benton στους Epoch Times.

«Τα συνεχιζόμενα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο απέτυχε στις υποσχέσεις του και έχει προκαλέσει σημαντικές βλάβες, όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα», είπε. «Πρέπει να θεραπευτούμε σε όλα τα επίπεδα μετά από αυτή την επίθεση στις ελευθερίες και την υγεία μας».

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των Epoch Times. Η Epoch Health καλωσορίζει την επαγγελματική συζήτηση και τη φιλική συζήτηση. Για να υποβάλετε ένα άρθρο γνώμης, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και υποβάλετε μέσω της φόρμας μας εδώ (https://www.theepochtimes.com/submission-guidelines_4553495.html).


https://www.theepochtimes.com/health/doctors-around-the-world-say-its-time-to-stop-the-shots_5103024.html?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-03-12&src_cmp=mb-2023-03-12&utm_medium=email&est=FXZaGdkqyrhCLL67RFNBy9ZLVlhQ7miwwqnY9%2BOv6SQETlnFo1jsuv37VrI%3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!