Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εἶναι τό ὀξείδιο τοῦ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ στίς ἐνέσεις mRNA C19 ἀπαραίτητος καταλύτης, ὥστε τό 5G νά μπορῇ νά ΕΛΕΓΞΗ τό μυαλό;

 


΄Ας ξεκινήσουμε με την εξήγηση, για το ΓΙΑΤΙ το οξείδιο του γραφενίου, χρησιμοποιείται στις ενέσεις.

Από εδώ:

Πρόσφατη πρόοδος του οξειδίου του γραφενίου ως πιθανού φορέα εμβολίου και ανοσοενισχυτικού - PubMed (nih.gov) (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32531395/#:~:text=Graphene%20oxide%20%28GO%29%2C%20widely%20employed%20for%20the%20delivery,and%20it%20also%20exhibits%20poor%20biosolubility%20and%20biocompatibility.)


«Το οξείδιο του γραφενίου (GO), που χρησιμοποιείται ευρέως για την παράδοση βιομορίων, υπερέχει στη φόρτωση και την παροχή αντιγόνου και δείχνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος. Ωστόσο, το οξείδιο του γραφενίου συσσωματώνεται σε βιολογικό υγρό και προκαλεί κυτταρικό θάνατο και παρουσιάζει επίσης κακή βιοδιαλυτότητα και βιοσυμβατότητα.

Δεν είναι ακριβώς λόγος για έγκριση!

Τώρα που αποκαλύφθηκε ότι η Pfizer πρόσθεσε οξείδιο του γραφενίου στις ενέσεις mRNA της (αφήνοντας κατά μέρος το (αστείο;) αίτημα του Matt Hancock για ένα quid pro quo για την τοποθέτηση των τσιπ του Bill Gates στις ενέσεις!), είναι καιρός να επανεξετάσουμε αυτό που πριν από λιγότερο δύο χρόνια αποτελούσε μια θεωρία συνωμοσίας.

Στη συνέχεια, υπήρχαν άρθρα όπως αυτό - όχι άμεσα σχετικό, αλλά επίκαιρο:

Αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια ένα αποτελεσματικό υποψήφιο εμβόλιο για τον SARS-CoV-2 (news-medical.net) (https://www.news-medical.net/news/20210308/Self-assembling-nanoparticles-an-effective-vaccine-candidate-for-SARS-CoV-2.aspx)

«Τα εμβόλια που αναπτύσσονται επί του παρόντος κατά του SARS-CoV-2 περιλαμβάνουν το RBD στο ανοσογόνο τους. Με παρόμοιο στόχο, μια νέα μελέτη ανέπτυξε ένα υποψήφιο εμβόλιο με βάση την πρωτεΐνη RBD έναντι του SARS-CoV-2, χρησιμοποιώντας αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια φερριτίνης ελικοβακτηριδίου του πυλωρού βουβαλοβάτραχου ως σύστημα χορήγησης αντιγόνου. 

Η μελέτη δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό mBio (από την Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας)».

Η μελέτη αναφέρεται εδώ, από τον Μάρτιο του 2021:

Ανάπτυξη νανοσωματιδίων περιοχής δέσμευσης υποδοχέων Spike ως υποψήφιου εμβολίου κατά της λοίμωξης από SARS-CoV-2 σε κουνάβια | mBio (asm.org) (https://journals.asm.org/doi/10.1128/mbio.00230-21)

Ήμουν καχύποπτος για οποιαδήποτε ένδειξη «ευαισθησίας» στα συναρμολογημένα σωματίδια, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τροποποίηση της συμπεριφοράς σε αυτά που εγχύθηκαν. 

Είχα σκεφτεί ότι αυτά τα "συγκροτήματα" ήταν απλώς συνάθροιση ρύπων που προκύπτουν από κακές διαδικασίες κατασκευής και ποιοτικούς ελέγχους.

Η αυτοσυναρμολόγηση θα μπορούσε να είναι ένα «φυσικό φαινόμενο» που συμβαίνει οπουδήποτε και παντού στη Γη και στο διάστημα. 

Έτσι, προεξόφλησα σε μεγάλο βαθμό βίντεο όπως αυτό για την "αυτοσυναρμολόγηση" σωματιδίων στο αίμα εκείνων που εγχύθηκαν που εμφανίστηκαν το 2022 εδώ:

Αυστραλός γιατρός βρίσκει τσιπ, «αυτοσυναρμολογούμενες» δομές που σχηματίζονται στο περιεχόμενο του εμβολίου της Pfizer - LifeSite (lifesitenews.com) (https://www.lifesitenews.com/news/australian-doctor-finds-chips-self-assembling-structures-forming-in-pfizer-vaccine-contents/)

Ο συνάδελφος SubStacker Stegiel δημοσίευσε έναν σύνδεσμο σε ένα άρθρο του Ιουνίου 2021 εδώ:

La Quinta Columna: Τεχνολογία 5G, οξείδιο του γραφενίου και νευρο-δικαιώματα - ORWELL CITY (https://www.orwell.city/2021/06/la-quinta-columna-5G-graphene-oxide-and-neuro-rights.html) 

(Το οποίο αναφέρεται σε ένα άλλο άρθρο και ένα βίντεο (στα ισπανικά) εδώ: https://www.orwell.city/2021/06/la-quinta-columna-grafeno-5G.html και εδώ: https://rumble.com/vibuot-extracto-programa-48-de-la-quinta-columna.html?mref=lveqv&mc=48pz1​​​​​​​).

Το άρθρο έχει αυτό το απόσπασμα από μια ομιλία στα ισπανικά (https://rumble.com/vibv2l-piera-el-masn-oscuro-ms-hijo-de-puta-de-chile-sobre-las-5g-y-lectura-de-pen.html​​​​​​​), του Προέδρου της Χιλής Sebastián Piñera:

".. Λοιπόν, αυτό επιδιώκουμε όλοι. 

Το 5G είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός, είναι ένα κοσμικό άλμα, είναι ένα άλμα του Κοπέρνικου, γιατί πραγματικά αυτό που θα σημαίνει η τεχνολογία 5G είναι μια ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωή μας από ό, τι όλες οι προηγούμενες τεχνολογίες που έχετε κατασκευάσει σε αυτό το θέμα».

".. πολύ λίγες αποφάσεις έρχονται στο μυαλό μας. 

Οι περισσότερες λαμβάνονται από αυτό το νευρικό σύστημα αυτόνομα και έξυπνα. 

Το ίδιο θα συμβεί και με πολλούς άλλους τομείς της ζωής μας χάρη σε αυτή την τεχνολογία και μια επιτακτική ανάγκη της οποίας ο επείγων χαρακτήρας και η σημασία δεν απαιτεί δεύτερες αναγνώσεις είναι ο εκσυγχρονισμός του κράτους μας, ώστε να είναι μια αλλαγή που φτάνει σε κάθε σπίτι στη χώρα μας».

Το 5G θα επιτρέψει αυτόματα τις αντιδράσεις από το νευρικό μας σύστημα. 

Φυσικά το 5G δεν είναι το τέλος, αντικατέστησε όλα τα άλλα προηγούμενα G και θα τα διαδεχθούν υψηλότερα νούμερα με ακόμα περισσότερα «χαρακτηριστικά».

Πίσω σε μερικά αποσπάσματα από το άρθρο.

«Υπάρχει σύνδεση μεταξύ των κεραιών 5G και του "εμβολίου" .

. Οι συχνότητες του γραφενίου περιλαμβάνονται στο εύρος ζώνης του 5G και οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτό το λεγόμενο «εμβόλιο» εμβολιάζονται με οξείδιο του γραφενίου, το οποίο γίνεται μαγνητικό σε επαφή με το υδρογόνο σε βιομόρια. "

".. Αυτό το οξείδιο του γραφενίου στοχεύει να φτάσει στον εγκεφαλικό νευροφλοιό, όπως έχουν ήδη ανακαλύψει ο βιοστατιστικός Ricardo Delgado και ο Δρ José Luis Sevillano της La Quinta Columna».

«Απλά πρέπει να συνδέσετε τις τελείες. Οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν μιλήσει για το τι επιφυλάσσει το μέλλον με τις κεραίες 5G και τι θα επιτύχουν στους ανθρώπους, στο μυαλό τους, σε επίπεδο σκέψης. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ricardo Delgado σχολιάζει τα εξής:»

«Το λέμε εδώ και πολύ καιρό: η ανθρωπότητα κινδυνεύει. Από τότε που άρχισαν να κάνουν αυτό που άρχισαν να κάνουν πριν από ενάμιση χρόνο κινδυνεύουμε. Αλλά είναι ήδη τόσο σαφές σε αυτούς που δεν κρύβονται πλέον. Βγαίνουν ήδη για να δώσουν μια παράσταση. Σου λένε στο πρόσωπό σου τι πρόκειται να σου κάνουν και συν τοις άλλοις πρέπει και να τους χειροκροτήσεις: «Φίλε, τι ωραίο κοινωνικό νευρικό σύστημα. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μου θα χειραγωγηθούν».

Ίσως αυτό να είναι «άλλη μια τρελλή θεωρία συνωμοσίας» ακόμα κι αν προχωράει με όλο και περισσότερα στοιχεία.

Γιατί, άρα γε, η Pfizer να βάλει οξείδιο του γραφενίου στις ενέσεις mRNA της;

Τέλος, εδώ είναι ένα απόσπασμα από το σύνδεσμο εδώ (https://www.orwell.city/2021/06/la-quinta-columna-5G-graphene-oxide-and-neuro-rights.html).

«Η ανθρωπότητα παρασιτοποιείται από μια τεχνητή νοημοσύνη που διαμορφώνεται από τις κυβερνήσεις. Δρουν συνεργιστικά για να εμβολιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να ελέγχονται εξ αποστάσεως με την τεχνολογία 5G. Το όνειρο κάθε ψυχοπαθητικού και ολοκληρωτικού νου, το λουσιφεριανό όνειρο της ελίτ.:"

Πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις για τις καρδιές και τα μυαλά που μετατρέπονται σε τηλεκατευθυνόμενες ασθένειες και ομίχλη εγκεφάλου!!!

https://peterhalligan.substack.com/p/is-the-graphene-oxide-in-the-c19?utm_source=substack&utm_medium=email

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!