Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνω από 96 παιδιά ηλικίας 2-19 ετών, πέθαναν στόν ΚΑΝΑΔΑ, Ξ Α Φ Ν Ι Κ Α, ή ...α π ρ ο σ δ ό κ η τ α, τούς τελευταίους 3 μήνες! - μια προειδοποιητική έκκληση για τους Καναδούς γονείς.

 


Η πιο σημαντική προειδοποιητική έκκλησή μου για τα εμβόλια mRNA του COVID-19...

https://makismd.substack.com/p/over-96-canadian-children-ages-2?utm_medium=email


Στην εργασία του James Gill του Αυγούστου 2022 με τίτλο «Αυτοψία Ιστοπαθολογικά Καρδιολογικά Ευρήματα σε 2 Εφήβους μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου COVID-19» ( κάντε κλικ εδώ https://meridian.allenpress.com/aplm/article/146/8/925/477788/Autopsy-Histopathologic-Cardiac-Findings-in-2), ), δύο έφηβα αγόρια πέθαναν στον ύπνο τους την πρώτη εβδομάδα μετά τη λήψη του 2ου Pfizer COVID-19 mRNA δόση εμβολίου. 

Και τα δύο αγόρια διαπιστώθηκαν νεκρά στο σπίτι....

 

Οι αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών από τον Καναδά έχουν εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες. 

Παρακολουθώ αυτούς τους θανάτους από τον Νοέμβριο του 2022, όταν υγιή Καναδά παιδιά άρχισαν να πεθαίνουν από γρίπη, στρεπτόκοκκο, μυοκαρδίτιδα, θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, ξαφνικούς θανάτους ενώ έπαιζαν αθλήματα ή στον ύπνο τους (!)

Έχω συγκλονιστεί με τον τεράστιο αριθμό αυτών των ξαφνικών θανάτων πρόσφατα και αυτή θα είναι η τελευταία μου αναφορά αυτού του είδους.

Η κατάσταση εμβολιασμού για την ένεση mRNA του COVID-19 σε πολλές από αυτές τις τραγικές περιπτώσεις είναι άγνωστη. 

Ορισμένα από αυτά τα παιδιά έλαβαν εντολή να κάνουν εμβόλια mRNA για τον COVID-19, για να αθληθούν, ή να φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο, ή το Κολλέγιο. 

Ενώ είναι άγνωστο σε πόσες από αυτές τις περιπτώσεις η τοξικότητα του mRNA έπαιξε σημαντικό παράγοντα, ακόμη και ΕΝΑΣ παιδικός θάνατος λόγω βλάβης και τραυματισμού του εμβολίου mRNA, είναι ένας θάνατος πάρα πολύ.

Λόγω της επιθετικής, αντιεπιστημονικής και ανήθικης κυκλοφορίας των εμβολίων mRNA του COVID-19 σε παιδιά από τον Καναδά το 2021 και το 2022, οι γονείς πρέπει να προσέχουν για την τοξικότητα του εμβολίου mRNA του COVID-19 , η οποία έχει εμπλακεί σε σοβαρή βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα, στην καρδιά, τον εγκέφαλο, τα νεφρά, το ήπαρ, το ενδοκρινικό σύστημα, τα αναπαραγωγικά όργανα, καθώς και σε αυτοάνοσα νοσήματα και καρκίνους.

(Φωτογραφίες των νεκρών παιδιών και πίνακας)

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αιφνίδιοι και απροσδόκητοι παιδικοί θάνατοι στον Καναδά  επιταχύνονται. 

Κατά τη διάρκεια της περιόδου γρίπης του Καναδά, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022, πολλά παιδιά πάλεψαν με τις συνήθεις λοιμώξεις της παιδικής ηλικίας, όπως γρίπη, στρεπτόκοκκο, μηνιγγίτιδα και ορισμένα υγιή παιδιά πέθαναν από λοιμώξεις από τις οποίες δεν έπρεπε ποτέ να πεθάνουν.

Πιστεύω ότι ο τραυματισμός του ανοσοποιητικού συστήματος με το εμβόλιο COVID-19 έπαιξε σημαντικό ρόλο σε τουλάχιστον μερικούς από αυτούς τους θανάτους. 

13 παιδιά πέθαναν από γρίπη, 4 από στρεπτόκοκκο και 2 από μηνιγγίτιδα (που γνωρίζουμε ). 

Πολλές επαρχιακές κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένου του Οντάριο) αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με τους θανάτους παιδιών λόγω γρίπης στα τέλη του 2022. Οι κυβερνήσεις ήξεραν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και παρέμειναν σιωπηλές.

Το ακόμη πιο ανησυχητικό, ωστόσο, είναι 56 αιφνίδιοι θάνατοι σε παιδιά ηλικίας 12-19 ετών. 

Αυτή είναι η ηλικιακή ομάδα που είναι επικίνδυνα υπερεμβολιασμένη με το mRNA του COVID-19, με 84% των παιδιών στον Καναδά, να έχουν 1 δόση και 80% δύο δόσεις.

Πιστεύω ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλούς από αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών ηλικίας 12-19 ετών στον Καναδά, και αυτό είναι μια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί και πρέπει να διερευνηθεί αμέσως. 

Η Δανία, η Σουηδία, η Νορβηγία και η Φινλανδία διέκοψαν τα εμβόλια mRNA του COVID-19 σε παιδιά κάτω των 18 ετών πριν από πολύ καιρό. 

Ξέρουν ξεκάθαρα κάτι, που δεν γνωρίζουν οι Καναδοί πολιτικοί και οι Καναδοί γιατροί.

Τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν κυκλοφορήσει σε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας. 

Πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!