Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ζελένσκι, υποστηρίζει αδίστακτα καί δημόσια, τά ....νεοναζιστικά στρατεύματα στίς Δυνάμεις του!


https://fournier.substack.com/p/zelenskyy-publicly-endorses-neo-nazi

 

Στιγμιότυπο οθόνης του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξη από τον δημοσιογράφο του 'Fox News' Βret Βaier. 

Πηγή εικόνας (https://rumble.com/vzqt54-fox-news-deletes-ukraine-nazi-bombshell-story-that-accidentally-slipped-out.html).



Καθώς ο πόλεμος Ρωσσίας-Ουκρανίας (https://fournier.substack.com/p/ten-inconvenient-truths-about-ukraine) εντείνεται, εμφανίζονται περισσότερα στοιχεία (https://libertarianinstitute.org/news/pentagon-admits-russia-captured-american-weapons-in-ukraine/) για το πώς τα όπλα που αποστέλλονται στη χώρα εξακολουθούν να φτάνουν στα χέρια νεοναζιστικών μονάδων όπως το Τάγμα Αζόφ.

 

(φωτό: Το Πεντάγωνο παραδέχεται ότι η Ρωσσία κατέλαβε αμερικανικά όπλα στην Ουκρανία)

 

Στιγμιότυπο οθόνης ενός άρθρου της 29ης Φεβρουαρίου 2023 από το (https://libertarianinstitute.org/news/pentagon-admits-russia-captured-american-weapons-in-ukraine/) Libertarian Institute που δείχνει αμερικανικά όπλα στις ουκρανικές δυνάμεις που περιλαμβάνουν μέλη του Τάγματος Αζόφ (https://fournier.substack.com/i/96525756/ukraines-neo-nazi-azov-battalion) (βλ. σήμα κυκλωμένο με κόκκινο χρώμα).Το Τάγμα Αζόφ (https://fournier.substack.com/i/96525756/ukraines-neo-nazi-azov-battalion) είναι αυτοχαρακτηριζόμενοι σοσιαλιστές ακροδεξιοί Ουκρανοί εθνικιστές που ευθυγραμμίζονται με τη Σοσιαλιστική Εθνοσυνέλευση (https://en.wikipedia.org/wiki/Social-National_Assembly) και έχουν υιοθετήσει πολλά σύμβολα και συνθήματα που συνδέονται με τον Νεοναζισμό.

 

Τα ναζιστικά σύμβολα που χρησιμοποίησε το Τάγμα Αζόφ της Ουκρανίας. Οι δύο πρώτες εικόνες περιλαμβάνουν το σύμβολο μίσους Wolfsangel (https://www.adl.org/resources/hate-symbol/wolfsangel), ενώ η πρώτη και η τρίτη το σύμβολο μίσους Sonnenrad (Μαύρος Ήλιος) (https://www.adl.org/resources/hate-symbol/sonnenrad). 

Πηγή: Consortium News (https://consortiumnews.com/2022/02/28/atlantic-council-praised-ukraines-nazi-azov-battalion/).

Την 1η Απριλίου 2022, ο δημοσιογράφος του Fox News Bret Baier πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον ρώτησε για τις μονάδες του Τάγματος Αζόφ και τις αναφερόμενες φρικαλεότητες που διέπρατταν:

 

(βίντεο)

 

Ο Ζελένσκι απάντησε:

«Λοιπόν, το Αζόφ ήταν ένα από αυτά τα πολλά τάγματα. Είναι αυτό που είναι. Υπερασπίζονταν τη χώρα μας. Και αργότερα, θέλω να σας εξηγήσω, τα πάντα από όλα τα στοιχεία αυτού του εθελοντικού τάγματος αργότερα ενσωματώθηκαν στον στρατό της Ουκρανίας. Αυτοί οι μαχητές της Αζοφικής δεν είναι πλέον αυτοεδραιωμένη ομάδα. αποτελούν συνιστώσα του ουκρανικού στρατού».

Και παρόλο που ο Ζελένσκι είπε ότι ορισμένα μέλη αυτών των δυνάμεων δικάστηκαν για τις ενέργειές τους, παραμένει εκπληκτικό να ακούμε ότι τα μέλη αυτών των μονάδων εξακολουθούν να είναι ευπρόσδεκτα στις τάξεις του επίσημου ουκρανικού στρατού.

Δηλώνοντας «Είναι αυτό που είναι», πιστοποιεί την αδιαφορία του προέδρου να έχει μέλη αυτών των μισητών ομάδων που σέβονται τις ναζιστικές αξίες.

Για τις δυτικές χώρες, όπως ο Καναδάς (https://fournier.substack.com/p/canadas-dangerous-escalation-in-the), οι Ηνωμένες Πολιτείες (https://fournier.substack.com/i/96525756/the-maidan-coup-and-victoria-nulands-fuck-the-eu) και το Ηνωμένο Βασίλειο (https://www.pravda.com.ua/eng/news/2022/05/5/7344206/) που πολέμησαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και που είδαν να χάνονται ζωές κατά εκατομμύρια για να απαλλάξουν τον κόσμο από ένα τόσο απεχθές και καταστροφικό καθεστώς, τώρα κάνουν τα στραβά μάτια στις πραγματικές δυνάμεις του ουκρανικού στρατού που ενστερνίζονται αυτές τις αξίες – μαζί με τον πρόεδρό τους που τις έχει αγκαλιάσει στον δικό του στρατό.

Για άγνωστους και ανεπιβεβαίωτους λόγους, το Fox News διέγραψε αυτό το τμήμα της συνέντευξης.

Η τρέχουσα έκδοση της πλήρους συνέντευξης εξακολουθεί να εμφανίζεται στο κανάλι youtube του ειδησεογραφικού πρακτορείου (https://www.youtube.com/watch?v=pgxJwmL2_h0), αλλά είναι κενή από το ενοχοποιητικό μέρος.

Τα διαγραμμένα τμήματα μπορούν επίσης να προβληθούν σε άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το Rumble:

Αυτός ο συγγραφέας έχει επικοινωνήσει με το Fox News για σχόλιο σχετικά με το θέμα, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση. Εάν υπάρξει κάτι τέτοιο, θα προστεθεί σε αυτό το άρθρο.

 

Συνεχής δυτική υποστήριξη προς την Ουκρανία

Παρά την ελάχιστη ή σχεδόν καθόλου αναγνώριση εκ μέρους των δυτικών χωρών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι μέλη του ΝΑΤΟ (https://fournier.substack.com/i/96525756/natos-expansion-towards-russias-borders), σχετικά με τον ουκρανικό στρατό που χρησιμοποιεί νεοναζιστικές μονάδες όπως το Αζόφ (https://fournier.substack.com/i/96525756/ukraines-neo-nazi-azov-battalion) και η Centuria (https://www.globalresearch.ca/far-right-extremists-ukraine-brag-they-have-received-training-from-canadian-forces-report/5774201​​​​​​​), η υποστήριξη – συμπεριλαμβανομένης της παροχής αυτών των μονάδων (https://fournier.substack.com/i/96525756/canadas-support-for-these-extreme-ultra-nationalist-groups) – συνεχίζει να ρέει με δισεκατομμύρια δολλάρια στη χώρα που μαστίζεται από συστημική διαφθορά (https://fournier.substack.com/i/96525756/addendum).

Σε μια 3 Ιανουαρίου έκθεση η Anna Fleck από τη Statista στις 3 Ιανουαρίου 2023 (https://www.statista.com/chart/28489/ukrainian-military-humanitarian-and-financial-aid-donors/), αναφέρει ότι πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν διοχετευθεί στην εμπόλεμη χώρα χωρίς να διαφαίνεται ένα τέλος (https://fournier.substack.com/p/canada-pledges-unlimited-funds-to) :

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν 50,9 δισεκατομμύρια δολλάρια σε στρατιωτική, οικονομική και ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία μεταξύ της έναρξης της ρωσσικής εισβολής τον Φεβρουάριο του 2022 και του Νοεμβρίου 20. Τα στοιχεία από το Ukraine Support Tracker δείχνουν ότι, ως ενιαία χώρα, οι ΗΠΑ έχουν παράσχει μακράν τη μεγαλύτερη βοήθεια στην Ουκρανία, ακολουθούμενη από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ (37,2 δισεκατομμύρια δολλάρια), το Ηνωμένο Βασίλειο (7,5 δισεκατομμύρια δολλάρια), τη Γερμανία (5,8 δισεκατομμύρια δολλάρια) και τον Καναδά (5,1 δισεκατομμύρια δολλάρια)».

Υπάρχει η πρόσθετη ανησυχία ότι μεγάλο μέρος της στρατιωτικής βοήθειας, κυρίως με τη μορφή όπλων, εισέρχεται στην Ουκρανία, με μεγάλα τμήματα να μεταπωλούνται για κέρδος.(https://www.zerohedge.com/military/pentagon-admits-russia-captured-american-weapons-ukraine)

Σύμφωνα με το άρθρο του Libertarian Institute, «τα αμερικανικά όπλα που παρέχονται στην Ουκρανία έχουν συλληφθεί από τη Ρωσσία στο πεδίο της μάχης, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας στο Κογκρέσο (https://www.politico.com/news/2023/02/28/pentagon-republicans-weapons-ukraine-00084779) την Τρίτη».

Και, ο υφυπουργός Άμυνας για την πολιτική Colin Kahl (https://www.defense.gov/About/Biographies/Biography/Article/2591842/dr-colin-h-kahl/) ισχυρίστηκε ότι η Μόσχα κατέλαβε αμερικανικά όπλα και τα πούλησε στη μαύρη αγορά:

«Η εκτίμησή μας είναι ότι αν κάποια από αυτά τα συστήματα έχουν εκτραπεί είναι από Ρώσσους που έχουν συλλάβει πράγματα στο πεδίο της μάχης, κάτι που συμβαίνει πάντα».

(φωτό: Υφυπουργός Άμυνας Δρ. Colin H. Kahl Στιγμιότυπο οθόνης από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. https://www.defense.gov/About/Biographies/Biography/Article/2591842/dr-colin-h-kahl/)

 

Σύμφωνα με πρόσθετες αναφορές από το ZeroHedge (https://www.zerohedge.com/military/pentagon-admits-russia-captured-american-weapons-ukraine), η Washington Post ανέφερε ότι (https://archive.is/kCIsC#selection-1395.0-1395.157) η Ουκρανία είναι διαβόητη για τις πωλήσεις όπλων στη μαύρη αγορά και η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει καλά την πρόκληση της χώρας με τη διάδοση των όπλων.

Και προσθέτουν: «Ο Kahl ήρθε αντιμέτωπος με (https://archive.is/7RhBv) το μέλος του Κογκρέσου Matt Gaetz για τα όπλα που κατέληξαν στα χέρια νεοναζί», στον οποίο ο Kahl απέρριψε τους ισχυρισμούς ως «προπαγάνδα του Πεκίνου».

 

JoniJob @jj_talking

Μatt Gaetz «Υπάρχουν πράκτορες της CIA στην Ουκρανία;» «Το ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ αποκτά πρόσβαση στα Αμερικανικά Όπλα;» 🔥 Ro Khanna «Υπάρχουν νόμοι στα βιβλία κατά της παροχής όπλων και εκπαιδευτικής βοήθειας στο ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ που μάχεται στην Ουκρανία». 🔥 Ζελένσκι 🪖

 

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Gaetz ρώτησε επίσης τον Δρ Kahl εάν υπήρχαν επί του παρόντος μονάδες της CIA στην Ουκρανία, αναφερόμενος στη διαβόητη μονάδα κατασκοπείας, την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, στην οποία ο Υφυπουργός Άμυνας δεν θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει.

Η έκθεση ZeroHedge προσέθεσε τα εξής επί του θέματος [η υπογράμμιση δική μου]:

«Τον Ιούλιο, το Stimson Center - μια αμερικανική οργάνωση - προειδοποίησε ότι (https://www.stimson.org/2022/the-risks-of-u-s-military-assistance-to-ukraine/) τα αμερικανικά όπλα θα μπορούσαν να ρέουν σε «δηλωμένους νεοναζί». " "Ο ρόλος [του Τάγματος Αζόφ] σε βασικά ουκρανικά θέατρα δημιουργεί κινδύνους ότι τα όπλα θα μπορούσαν να εκτραπούν στα στρατεύματα της Αζοφικής κατά παράβαση του αμερικανικού νόμου", ανέφερε η έκθεση.

Μένει να δούμε αν τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα επιλέξουν να αναφέρουν αυτά τα αποθαρρυντικά γεγονότα ή θα συνεχίσουν να τα αγνοούν εντελώς.

Επιπλέον, μένει επίσης να δούμε αν η υποστήριξη από τις δυτικές χώρες θα συνεχιστεί αμείωτη παρά τα καταδικαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως.


1 σχόλιο:

  1. Και ο εβραίος Σαλόμοβιτς (Πούτιν) υποστηρίζει αδιστακτα τα νεο-μπολσεβικικά στρατεύματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!