Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Επιστήμονες δημιουργούν ΠΟΝΤΙΚΙΑ με ....«δύο μ π α μ π ά δ ε ς» (!!!!!!!) στήν τελευταία ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ προσπάθεια, νά δημιουργήσουν ΖΩΗ, που δέν θά έπρεπε να δημιουργηθεί!...

 


Επιστήμονες δημιουργούν ποντίκια με ...«δύο μπαμπάδες» (!!!), στην τελευταία διεστραμμένη προσπάθεια να δημιουργήσουν ζωή, που δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί!

https://leohohmann.com/2023/03/09/scientists-create-mice-with-two-dads-in-latest-twisted-drive-to-create-life-that-ought-not-be-created/


Ερευνητές στην Ιαπωνία ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν με επιτυχία αυγά χρησιμοποιώντας κύτταρα από δύο αρσενικά ποντίκια. 

Αυτό που ισχυρίζονται δεν είναι τίποτε λιγότερο από την ικανότητα να επιτρέψουν σε δύο βιολογικά ανθρώπινα αρσενικά να αναπαράγουν απογόνους. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!.......


Ο Guardian αναφέρει (https://www.theguardian.com/science/2023/mar/08/scientists-create-mice-with-two-fathers-after-making-eggs-from-male-cells):


«Προηγουμένως οι επιστήμονες έχουν δημιουργήσει ποντίκια που τεχνικά είχαν δύο βιολογικούς πατέρες μέσω μιας αλυσίδας περίτεχνων βημάτων, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής μηχανικής. 

Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που καλλιεργούνται βιώσιμα αυγά από αρσενικά κύτταρα και σηματοδοτεί σημαντική πρόοδο. 

Η ομάδα [του καθηγητή ιατρικών επιστημών του Πανεπιστημίου Kyushu Katsuhiko Hayashi] προσπαθεί τώρα να αναπαράγει αυτό το επίτευγμα με ανθρώπινα κύτταρα, αν και θα υπήρχαν σημαντικά εμπόδια για τη χρήση αυγών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο για κλινικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της εδραίωσης της ασφάλειάς τους».

Παρά τις προηγούμενες αποτυχίες, ο Hayashi παραμένει θετικός ότι οι άνθρωποι μπορούν σύντομα να έχουν δύο μπαμπάδες. (!!!!!!!!!!!!)

«Καθαρά από την άποψη της τεχνολογίας, θα είναι δυνατό [στους ανθρώπους] ακόμη και σε 10 χρόνια», δήλωσε ο Hayashi σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, προσθέτοντας ότι θα υποστήριζε την τεχνολογία που αργότερα χρησιμοποιήθηκε από δύο άνδρες για να αποκτήσουν παιδί, αλλά «Αυτό δεν είναι ζήτημα μόνο για το επιστημονικό πρόγραμμα, αλλά και για [την κοινωνία]».

Είναι εκπληκτικό για μένα ότι αυτός ο τύπος έρευνας προέρχεται από την Ιαπωνία, η οποία τείνει να είναι πολύ πιο παραδοσιακή στον σεβασμό της για τη δομή της οικογένειας από τις ΗΠΑ και τη δυτική κουλτούρα

Αλλά η Ιαπωνία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. 

Είναι βουδιστικό και σιντοϊστικό, με έως και το 80% των Ιαπώνων να ασκούν και τις δύο θρησκείες ταυτόχρονα.

Οι σιντοϊστικές τελετουργίες περιλαμβάνουν τη λατρεία προγόνων και πνευμάτων σε οικιακούς βωμούς και δημόσια ιερά, οπότε είναι εύκολο να δούμε πόσο καλοί Ιάπωνες θα μπορούσαν να εξαπατηθούν από δαίμονες που παρουσιάζονται ως πρόγονοί τους

Προσωπικά, πιστεύω ότι οι πραγματικοί πρόγονοί τους θα γύριζαν μέσα στους τάφους τους αν γνώριζαν για αυτήν την τελευταία διεστραμμένη έρευνα.

Ο @α@α@άς θα χρησιμοποιήσει αυτούς τους επιστήμονες για να χλευάσει τον Θεό και το πλάσμα Του - ποιος λέει ότι μόνο οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μωρά;

Θυμηθείτε, ο μετανθρωπισμός είναι η κατάσταση μετάβασης από το να είσαι πλήρως ανθρώπινος, δημιουργημένος σύμφωνα με την ιερή εικόνα του Θεού, μέρος της οποίας περιλαμβάνει τη συνάντηση μιας γυναίκας και ενός άνδρα, σε κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό, κάτι που δεν είναι πλήρως homo sapien.

Ένα προηγούμενο πείραμα (https://www.livescience.com/63877-two-dad-mice.html) όπου οι ερευνητές προσπάθησαν να δημιουργήσουν έμβρυα ποντικών κατασκευασμένα από το DNA δύο αρσενικών ποντικών είχε ως αποτέλεσμα οι απόγονοι να επιβιώσουν λιγότερο από δύο ημέρες.

Αλλά το γεγονός ότι οι επιστήμονες προσπαθούν ακόμη και να το κάνουν αυτό δείχνει ότι η σύγχρονη επιστήμη βρίσκεται σε ανοιχτή εξέγερση ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ενός και μοναδικού Δημιουργού Θεού.

Εσείς τι νομίζετε

Ενημερώστε με στην ενότητα σχολίων αυτού του άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!