Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Αληθεύει ; ΣΑΛΟ έχει προκαλέσει, η ΣΟΒΑΡΗ καταγγελία του κορυφαίου Έλληνος ανταποκριτού στο Λονδίνο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, για τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη!


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κουστούμι

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει, ότι μελέτησε το βιογραφικό του υπουργού στο οποίο αναφέρεται, ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ωστόσο όπως επισημαίνει... οι πληροφορίες που έχει ο ίδιος ο δημοσιογράφος, δεν συμφωνούν με τα παραπάνω...

«Μήπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» σχολιάζει ο Λ. Τσιριγωτάκης.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Διάβασα συμπτωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. 

Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. 

Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταρακη. Μηπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης»
~~~~~~~~~~~~~~~
<<Φυτευτός καθ΄ότι Εβραίο πουλο στο συγκεκριμένο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικης, λέω εγώ.... Έχετε αντίρρηση επ αυτού;>>

2 σχόλια:

  1. " Φεύγε και σώζου από το Φρενοκομείο" "Αφανείς ΑΓΙΟΙ θα τρέξουν στις δύσκολες στιγμές που θα ζήσει η Αθήνα και οι άλλες μεγαλουπόλεις"

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/03/blog-post_86.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα θα γίνουν μέσα στο 2023-'24

    https://www.youtube.com/watch?v=oPpiiH-bNCk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!