Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - Η ηλεκτρονική επαλήθευση είναι ΑΝΟΗΣΙΑ!

 


Η συστημική επίθεση και ο απεριόριστος πόλεμος που σχεδιάστηκε για να καταργήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό, έχει πολλές πτυχές. 


Ο βιολογικός πόλεμος, οι εκλογές πληροφορικής, οι επιθέσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού, η διάλυση των ενεργειακών προμηθειών, οι ελλείψεις τροφίμων, ο πληθωρισμός, το αστυνομικό κράτος παρακολούθησης και ένα κεντρικό ψηφιακό τραπεζικό νόμισμα, είναι μόνο μερικές πτυχές όλης αυτής της επίθεσης. 

Μια εικονική εισβολή μέσω της ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης, είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της εκστρατείας ασύμμετρου πολέμου.

Ας ασχοληθούμε με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Φυσικά, αυτό το ζήτημα μπορεί απλώς να αντιμετωπιστεί με την προστασία των συνόρων μας. 

Οι κόκκινες σημαίες έσβησαν λίγο μετά τις επιθέσεις του 9/11 επειδή αντί να αστυνομεύονται τα σύνορα της χώρας, έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα αστυνομικό κράτος.

Αυτό περιελάμβανε τη δημιουργία της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών (TSA), η οποία είναι ένας διεστραμμένος θεσμός που έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει φόβο και να απανθρωποποιήσει το κοινό. Αυτό περιελάμβανε επίσης το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) του οποίου ο τίτλος προήλθε από το εγχειρίδιο της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Γερμανίας. Το DHS είναι εχθρός του λαού (https://josephsansone.substack.com/p/the-department-of-homeland-security) και πρέπει να διαλυθεί αμέσως. 

Το DHS έχει συνεργαστεί με μέσα ενημέρωσης και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για να λογοκρίνει ιατρικές πληροφορίες σχετικά με πιθανές βλάβες από ενέσεις C19. 

Πρόκειται για παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης και σαφή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Αυτές οι ενέργειες του DHS παραβιάζουν φυσικά βασικά δικαιώματα της Πρώτης Τροπολογίας και αποτελούν εγκληματική επιχείρηση.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ (https://www.e-verify.gov/about-e-verify/what-is-e-verify):

 

Το E-Verify είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο Διαδίκτυο και συγκρίνει τις πληροφορίες που εισάγονται από έναν εργοδότη από το Έντυπο I-9 ενός εργαζομένου, Επαλήθευση επιλεξιμότητας απασχόλησης, με αρχεία που είναι διαθέσιμα στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και στη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης για την επιβεβαίωση της επιλεξιμότητας για απασχόληση.


Το E Verify έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το DHS να παρακολουθεί εάν οι άνθρωποι είναι επιλέξιμοι για εργασία; 

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει κάποιον να υποστηρίξει αυτό το πρόγραμμα; Ή τουλάχιστον, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει έναν συντηρητικό ή ελευθεριακό άνθρωπο, κάποιον στη δεξιά, να υποστηρίξει αυτές τις ανοησίες;

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει καμμία σχέση με τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. 

Η συντηρητική θέση (χρησιμοποιώ τον όρο συντηρητικός χαλαρά για να συμπεριλάβω τους ελευθεριακούς και οποιονδήποτε στη «δεξιά») είναι να περιορίσει την κυβέρνηση και να προστατεύσει την ελευθερία. Η συντηρητική άποψη πρέπει να είναι η διάλυση του αστυνομικού κράτους, όχι η ενίσχυσή του.

Είναι οδυνηρά προφανές ότι το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης δημιουργείται σκόπιμα έτσι ώστε να εκτρέψει τους άβουλους συντηρητικούς στην σπασμωδική αντίδραση του να πάνε μαζί με το E Verify. 

Η δημιουργία και η ενίσχυση του κρατικού μηχανισμού της αστυνομίας δεν είναι ο τρόπος για να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση. Η ασφάλεια των συνόρων όμως είναι.

Και πάλι, αυτή είναι η ίδια στρατηγική που χρησιμοποιήθηκε μετά το 911. Τα μέσα ενημέρωσης/κυβέρνηση δημιούργησαν μια συναισθηματική αντίδραση και αντί να διασφαλίσουν τα σύνορα και να εμποδίσουν το υποτιθέμενο σύστημα μαζικής καταστροφής να εισέλθει στη χώρα, το οποίο ήταν οι παράνομοι αλλοδαποί, η δράση προσανατολίστηκε προς τη δημιουργία του κράτους παρακολούθησης. 

Αυτή η απειλή προφανώς προβλήθηκε καθώς δεν υπήρξε κύμα επιθέσεων στις ΗΠΑ, παρόλο που τα σύνορα δεν εξασφαλίστηκαν ποτέ. 

Δεν θα αναφερθούμε καν στους ηλίθιους πολέμους που χρηματοδότησαν το υπερηχητικό πυραυλικό πρόγραμμα της Κίνας...

Δεν υπάρχει καθόλου αυτό που ονομάζουμε America First για την ενίσχυση της εγχώριας αστυνομικής εξουσίας και την παρέμβαση στην ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι των μικρών επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών. 

Είναι το ανάποδο.

Το επιχείρημα για τη «δεξιά» θα πρέπει να είναι η διάλυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους της κυβέρνησης σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο. 

Αντί να επιδιώκουμε να ενσωματώσουμε περισσότερη κυβέρνηση στις επιχειρήσεις, θα πρέπει να επιχειρηματολογήσουμε για την εξάλειψη της δουλείας του φόρου εισοδήματος και την αντικατάστασή της με την ελευθερία.

Επιπλέον, το δικαίωμα στην εργασία είναι ένα Φυσικό Δικαίωμα που προστατεύεται από την Ένατη Τροπολογία και υπάρχει εκτός της δικαιοδοσίας της κυβέρνησης. 

Ξέρω ότι οι καθηγητές νομικής θα επιχειρηματολογήσουν κατά των Φυσικών Δικαιωμάτων, αλλά εγώ θα αναζητήσω καταφύγιο πίσω από την εγκεφαλική δύναμη του Τόμας Τζέφερσον και του Τζέιμς Μάντισον, σας ευχαριστώ....

Είναι πραγματικά υπερβολικό να πιστεύουμε ότι αυτά τα αναγνωριστικά E Verify θα περιέχουν ιατρικά δεδομένα; Ας πούμε, κατάσταση ένεσης βιολογικού στελέχους C19;

Εάν το DHS προωθεί το E Verify, τότε είναι προφανώς ένα ακόμη γρανάζι στο The Great Reset (https://www.amazon.com/Great-Reset-War-World/dp/B0BHZVPXJ5/ref=tmm_aud_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1678709787&sr=8-1)

Το βαθύ κράτος εργάζεται σε συνεργασία με μια διεθνή εγκληματική τάξη για να διαλύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες (όχι με την περιορισμένη κυβερνητική έννοια) και να επιβάλει την παγκόσμια τυραννία στις μάζες και να συνεχίσει την εκστρατεία ερήμωσης. 

Αυτή η παγκόσμια τεχνοκρατία επιδιώκει τον απόλυτο έλεγχο. 

Οι έξυπνες πόλεις θα παρακολουθούν και θα ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής σας. 

Η τεχνητή νοημοσύνη θα χρησιμοποιηθεί και τα βασικά δικαιώματα που προστατεύονται από τη Διακήρυξη Δικαιωμάτων θα συνεχίσουν να παρακάμπτονται από αλγόριθμους υπολογιστών.

Όταν βλέπετε τα αγαπημένα σας μέσα ενημέρωσης να δημιουργούν «δεξιά» προσωπικότητα ή πολιτικό πρωταθλητή E Verify, κάντε ένα βήμα πίσω και σταματήστε. 

Το πιθανότερο είναι ότι είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση, ή το πιθανότερο είναι ότι απλώς αναζητούν την προσοχή και δεν έχουν σκεφτεί κριτικά τι προτείνουν. 

Η υποστήριξη του DHS δεν είναι συντηρητική ή ελευθεριακή. Το DHS δεν είναι πατριωτικό. Πρόκειται για έναν οργανισμό που έχει παραβιάσει το νόμο. Είναι μια οργάνωση που συνωμότησε εναντίον του αμερικανικού λαού και διέπραξε κατάφωρα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αντί να επιδιώκουν να ενισχύσουν την παρέμβαση της κυβέρνησης μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου, οι «δεξιοί» θα πρέπει να μειώσουν την κυβερνητική παρέμβαση σε αυτόν τον τομέα. 

Ένας τρόπος θα ήταν να επιδιωχθεί να καταστεί παράνομη για τους εργοδότες η παρακράτηση φόρων για τους εργαζομένους. 

Αυτή η απάτη δημιουργήθηκε για να χειραγωγήσει τις μάζες. 

Εάν οι εργοδότες δεν ήταν υποχρεωμένοι να παρακρατούν φόρους, αντί να περιμένουν με ανυπομονησία μια επιστροφή φόρου κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι θα ήταν θυμωμένοι που πρέπει να πληρώνουν φόρους όπως είναι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων κάθε χρόνο. 

Έτσι όπως είναι τώρα, οι εργαζόμενοι δεν αγγίζουν ποτέ τα χρήματα που τους κλέβει η κυβέρνηση κάθε χρόνο. 

Ως εκ τούτου, είναι λιγότερο αναστατωμένοι και στην πραγματικότητα έχουν ρυθμιστεί να προσβλέπουν σε φορολογική ημέρα κάθε χρόνο καθώς περιμένουν τις δηλώσεις τους.

Το E Verify είναι ένα άλλο εργαλείο από τον παγκοσμιοποιητή για να σας ακυρώσει. 

Συνδυάστε το με τα προγραμματισμένα νομίσματα κεντρικής ψηφιακής τράπεζας (https://josephsansone.substack.com/p/a-centralized-digital-currency-is), τα οποία θα αλλάξουν τα χρήματά σας στο επίδομά σας με βάση την καλή συμπεριφορά AKA υπακοή

Στη συνέχεια, σκεφτείτε τις έξυπνες πόλεις, οι οποίες θα είναι οι εξελιγμένες φυλακές ή γκέτο του μέλλοντος και θα πρέπει να γίνει προφανές ότι το E verify δεν έχει σχεδιαστεί για να χτυπήσει τους κακούς, αλλά έχει σχεδιαστεί για να σας ελέγχει.

Μην πέσετε στην παγίδα. 

Πρόκειται απλώς για ένα ακόμη επίπεδο κυβερνητικού ελέγχου. 

Άλλος ένας δεσμός που θα σας δέσει στη σκλαβιά σε έναν όλο και πιο δυστοπικό κόσμο.

Επαναλάβετε μετά από μένα, το E Verify είναι @α@α@ίες. Η κυβέρνηση μπορεί να πάει στο @ιάο@ο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!