Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πρώτη επίσημη Α Π Ο Λ Ο Γ Ι Α, γιά τίς εντολές εμβολίων 'COVID'! ( Πώς τό πάθατε; Κάλλιο αργά παρά ποτέ; ))

 


Μια ισχυρή, ειλικρινής και συναισθηματική συγγνώμη, που αξίζει να παρακολουθήσετε!

https://igorchudov.substack.com/p/first-ever-official-apology-for-covid

Πιστεύω ότι μόλις είδαμε την πρώτη ειλικρινή και πλήρη συγγνώμη για τις εντολές εμβολιασμού, που προέρχονται από κυβερνητικό αξιωματούχο.


(αν κάνω λάθος, και δεν είναι η πρώτη, ενημερώστε με). 

Η Danielle Smith επίσης «ζήτησε συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους». 

Η Danielle είναι καταπληκτική, αλλά ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις άλλων ανθρώπων - δεν ήταν η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα, όταν θεσπίστηκαν οι εντολές εμβολιασμού).

Σε αυτό το συγκινητικό βίντεο, μια δημοτική σύμβουλος στο West Nipissing του Οντάριο του Καναδά, η Anne Tessier, ΖΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, για τις εντολές εμβολιασμού.

(βίντεο)


Η Anne αναγνωρίζει ότι οι εντολές ήταν λανθασμένες. Παραδέχεται ότι έκαναν λάθος όταν θεσπίστηκαν και ότι το συμβούλιο το γνώριζε.

Η φωνή της Anne σπάει καθώς συνειδητοποιεί τη σημασία της συγγνώμης της.

Θέλω να αναγνωρίσω ότι αυτή η πολιτική έχει προκαλέσει πολλές περιττές βλάβες και εχθρότητα στο Εργατικό Δυναμικό και την κοινότητά μας. 

Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική υιοθετήθηκε λανθασμένα πριν από 12 μήνες. Ο γενικός πληθυσμός γνωρίζει σήμερα ότι το εμβόλιο Covid δεν σταματά την εξάπλωση του ιού. 

Πριν από 12 μήνες, το δημοτικό συμβούλιο γνώριζε καλά ότι η εξάπλωση του ιού δεν συσχετιζόταν με την κατάσταση εμβολιασμού πριν από την υιοθέτηση αυτής της πολιτικής.

Ένας ψηφοφόρος είχε παρουσιάσει στο συμβούλιο τα στοιχεία της Δημόσιας Υγείας του Οντάριο που έδειχναν ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, αναφέρθηκαν περισσότερα κρούσματα κατά κεφαλήν σε εμβολιασμένα άτομα έναντι ανεμβολίαστων. 

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από το δημοτικό συμβούλιο είχε ως αποτέλεσμα την εφαρμογή αυτής της τιμωρητικής πολιτικής. 

Με όλη μου την καρδιά ζητώ συγγνώμη από όσους επηρεάστηκαν αρνητικά από αυτήν την πολιτική και ελπίζω ότι ως δήμος και κοινότητα, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ευχαριστώ.

Με συγκινεί η δήλωσή της. Η Αnne, μια υπάλληλος μικρής πόλης, έχει κάνει αυτό που κανείς άλλος δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ζήτησε συγγνώμη. 

Δεν εξέδωσε μια «συγγνώμη χωρίς συγγνώμη» - παραδέχτηκε πλήρως τα αδικήματα της πόλης, αναγνώρισε τη βλάβη τους και ζήτησε συγγνώμη κατηγορηματικά.

Συγκρίνετε τώρα την ειλικρίνεια της Anne, με τον Γερμανό υπουργό Karl Lauterbach. 

Ο Karl κατηγόρησε ψευδώς ανώνυμους «επιστήμονες» (ήταν ο ίδιος επιστήμονας πολλαπλών πτυχίων) και αρνήθηκε να ζητήσει συγχώρεση.

( O Karl Lauterbach παραδέχεται «λάθη» καθώς η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στη Γερμανία είναι 36% πάνω από την κανονική!

Η είδηση της θνησιμότητας στη Γερμανία στο 36% πάνω από το φυσιολογικό και των γεννήσεων 10% κάτω από το φυσιολογικό, γίνεται πολύ δύσκολο να κρυφτεί. 

Ο ποτέ πριν λάθος, πολυπράγμων ειδικός υγείας και Γερμανός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ παραδέχεται ότι «έγιναν λάθη». 

Δεν παραδέχεται ότι το κλείσιμο των σχολείων ήταν λάθος. Δεν παραδέχεται ότι οι Γερμανοί που εμβολιάζουν μαζί σας...)


Η κ. Tessier, αξιωματούχος μικρής πόλης, επέδειξε ανάστημα, κάτι που δεν έχει ο Karl Lauterbach, 

και ζήτησε συγγνώμη.

Ενώ κανείς δεν πρέπει να εξαιρεθεί από μελλοντικές έρευνες για την καταστροφή του εμβολίου Covid, οι ειλικρινείς τύψεις και η ειλικρινής συγγνώμη της Anne Tessier θα πρέπει να οδηγήσουν στη συγχώρεση.

Η απολογία της Anne Tessier ελπίζουμε ότι θα είναι η αρχή μιας νέας τάσης. Δεν πρόκειται να είναι όλες οι μελλοντικές συγγνώμες ειλικρινείς. Βλέπω, ωστόσο, ότι η Anne είναι ειλικρινής και εύχομαι σε αυτήν και στην πόλη της τα καλύτερα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες συγγνώμες;

Πρέπει οι ειλικρινείς τύψεις να επηρεάσουν τις (ελπιδοφόρες) μελλοντικές επιπτώσεις του εμβολίου Covid;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!