Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εσείς πιστεύετε λοιπόν ειλικρινά, ότι πρόκειται νά δημοσιεύσουν τά ΔΕΔΟΜΕΝΑ εμβολίων 'COVID' ανά πάσα στιγμή στό εγγύς μέλλον; [ Όχι πιά άλλο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ]

 

60 χρόνια αργότερα, εξακολουθούν να ΚΡΥΒΟΥΝ τά δεδομένα του εμβολίου της γρίπης!


Περίληψη

Το εμβόλιο της γρίπης χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του 1960.(https://www.mayoclinic.org/coronavirus-covid-19/history-disease-outbreaks-vaccine-timeline/flu#:~:text=1960,for%20people%20in%20the%20U.S.)

Το CDC είναι ακόμη παλαιότερο. υπάρχει από την 1η Ιουλίου 1946  (https://www.cdc.gov/museum/app/roots/roots.html)

 

Έχει δημοσιοποιήσει ποτέ το CDC τα δεδομένα σε επίπεδο αρχείου θανάτων εμβολίου (όπως περιγράφονται εδώ 

https://stevekirsch.substack.com/p/a-worldwide-call-for-data-transparency) σχετικά με τη γρίπη;

Όχι.

Επομένως, μην περιμένετε ότι θα υπαρξει διαφάνεια με τα δεδομένα εμβολίων COVID (https://stevekirsch.substack.com/p/a-worldwide-call-for-data-transparency)σύντομα.

 

Εισαγωγή

Είδα αυτό το tweet από τον φίλο μου Justin Hartστο Twitter:

Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια, προέβλεψα ότι ο αντίκτυπος του Covid θα ήταν χαμηλός έως μέτριος. Εμμένω σε αυτόν τον ισχυρισμό. Όλα τα άλλα ήταν πανικός. Επίσης, σημειώστε την αναφορά μου στα αντιγριπικά εμβόλια και πώς πραγματικά δεν έχουν μεγάλο ιστορικό για να σώσουν ζωές -- μια πρόβλεψη της ανοησίας της προσπάθειας εμβολιασμού ενός αναπνευστικού παθογόνου.


Justin Hart 

@justin_hart

·

17 Μαρ 2020

Συνεχίζω να ισχυρίζομαι ότι #COVID19 αντίκτυπος είναι χαμηλός έως μέτριος. Ένα αντεπιχείρημα: οι άνθρωποι δεν εμβολιάζονται όπως κατά της γρίπης. Έτσι, το έψαξα. 61.000 άνθρωποι πέθαναν από τη γρίπη 2017-18. Πόσοι άνθρωποι γλίτωσαν μέσω αντιγριπικών εμβολίων/εμβολιασμών... 5000. Ξενέρωσα...

Τον κάλεσα και τον ρώτησα για τον «αριθμό των 5.000 ζωών που σώθηκαν» επειδή πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι το εμβόλιο της γρίπης είναι εντελώς άχρηστο για την πρόληψη των θανάτων.

Είπε ότι αυτός ήταν ο αριθμός που ισχυρίστηκαν οι αρχές.

Αλλά φυσικά, κρατούν κρυφά τα δεδομένα για τους θανάτους των εμβολιασμένων για όλα αυτά τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης.

Σκεφτείτε το... κρύβουν τα δεδομένα της γρίπης για πάνω από 60 χρόνια

 

Το εμβόλιο της γρίπης χρησιμοποιείται ευρέως για πάνω από 60 χρόνια, σχεδόν όσο υπάρχει το CDC.

Σε πάνω από 60 χρόνια, έχουν δημοσιεύσει ΠΟΤΕ τα αρχεία θανάτου από το εμβόλιο της γρίπης, όπως περιγράφεται σε αυτό το άρθρο (https://stevekirsch.substack.com/p/a-worldwide-call-for-data-transparency_;

Όχι.

Έτσι, είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να είναι διαφανείς σχετικά με τα αρχεία θανάτου από το εμβόλιο του COVID σύντομα.

Εσείς τι νομίζετε;


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ : 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ 'CDC' ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 'ΡΕΚΟΡ' ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID;

< 1 χρόνο

< 5 χρόνια

< 10 χρόνια

Δεν έχω ιδέα

Περίληψη

Το γεγονός ότι το CDC κρύβει τα δεδομένα θανάτων από το εμβόλιο της γρίπης από το κοινό για πάνω από 60 χρόνια είναι ένας πολύ καλός δείκτης ότι δεν πρόκειται να δούμε σύντομα τα δεδομένα θανάτων από το εμβόλιο του covid.

Για κάποιο λόγο, το CDC πιστεύει ότι η απόκρυψη αυτών των δεδομένων από τη δημόσια θέα είναι προς το συμφέρον του κοινού; Αυτό δεν έχει κανένα νόημα για μένα. Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει καμία εργασία στην ιατρική βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους που να αποδεικνύει ότι η διατήρηση μυστικών δεδομένων οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία. Μου διαφεύγει κάτι;

Το Κογκρέσο είχε πάνω από 60 χρόνια να θέσει στο CDC αυτήν την ερώτηση.

Το ίδιο και η ιατρική κοινότητα. Το ίδιο και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Να πάρει! ακόμη και ο Tucker Carlson δεν πρόκειται να κάνει αυτήν την ερώτηση.

Οπότε μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://stevekirsch.substack.com/p/60-years-later-they-still-are-hiding?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!