Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος στήν Ρηνανία - Παλατινάτο, οι υγειονομικές αρχές εξετάζουν ένα νέο πρόγραμμα για την έρευνα των λυμάτων στό διηνεκές γιά τόν 'Covid', ως μέρος ενός «συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης», γιά τόν ιό....

 


Άρα γε, δεν θα μας απαλλάξει κανείς από αυτούς τους διαταραγμένους ελεγκτές;

Φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ, μα ποτέ να διεξάγουν δοκιμές: (https://www.sueddeutsche.de/gesundheit/gesundheit-mainz-land-behaelt-corona-im-abwasser-und-mit-studie-im-blick-dpa.urn-newsml-dpa-com-20090101-230319-99-08656)


Οι επιστήμονες στη Ρηνανία-Παλατινάτο εξετάζουν τη μετάβαση από την πανδημία στο ενδημικό στάδιο με μια μελέτη σχετικά με τις έρευνες λυμάτων για τον Κορωνοϊό. «Είμαστε το μόνο ομοσπονδιακό κρατίδιο στη Γερμανία που κάνει αναλύσεις λυμάτων συνοδευόμενες από έρευνα», δήλωσε ο συντονιστής εμβολιασμού της πολιτείας Daniel Stich (SPD) στο Mainz. 

«Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, η Ρηνανία-Παλατινάτο τοποθετείται για πιθανές μελλοντικές πανδημίες».

Τα δείγματα λαμβάνονται δύο φορές την εβδομάδα σε 15 μονάδες επεξεργασίας λυμάτων στην πολιτεία και ελέγχονται για τον Covid και τις τρέχουσες παραλλαγές του. 

Επιπλέον, σχεδόν 7.500 άνθρωποι στα πέντε μεγάλα κέντρα της πολιτείας κάνουν rapid test Covid δύο φορές την εβδομάδα, λέει ο καθηγητής Karl-Heinz Küfer του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Μαθηματικών Μεθόδων Fraunhofer (ITWM) στο Kaiserlautern. ...

Άλλα γερμανικά κράτη έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον [για το έργο]...

Η προσπάθεια έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους και θα κοστίσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Οι εμπλεκόμενοι υπαινίσσονται ότι οποιοδήποτε μελλοντικό πρόγραμμα προκύψει από τη δοκιμή θα μπορούσε να ερευνήσει και άλλους αναπνευστικούς ιούς, όπως ο RSV και η γρίπη. Έτσι, ο Τύπος θα έχει πάντα κάτι για να πανικοβάλλει.

Στο τέλος υπάρχει αυτό το κωμικό κομμάτι:

«Πρόκειται για ένα έξυπνο, εύκολα επεκτάσιμο μοντέλο», δήλωσε ο συντονιστής ανοσοποίησης Stich. Επιπλέον, σημείωσε ότι είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα μαζικά τεστ χωρίς σκοπό, όπως έγινε με τον Κορωνοϊό. 

Αυτές οι δοκιμές δεν ήταν ποτέ στατιστικά αντιπροσωπευτικές και συνήθως υποτιμούσαν σημαντικά την επίπτωση, δήλωσε ο Küfer. Επιπλέον, όπως και στην περίπτωση των τεστ στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία, οδήγησαν σε εσφαλμένες υποθέσεις, όπως τα αποτελέσματα των εξετάσεων από σχολεία και παιδικούς σταθμούς. 

«Τα παιδιά δεν μόλυναν τους γονείς τους τόσο συχνά όσο πιστεύαμε».

Τέλος, τώρα που δεν έχει σημασία πια, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι τα μαζικά τεστ ήταν εντελώς ηλίθια και απέτυχαν να ανιχνεύσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των λοιμώξεων. 

Ίσως κάποια μέρα να συμβεί ακόμη και σε έναν δημοσιογράφο να ρωτήσει γιατί ρίξαμε όλα αυτά τα δισεκατομμύρια ευρώ σε αυτήν την άσκηση εκκένωσης του ωκεανού με ένα κουταλάκι του γλυκού που είναι γνωστή ως ιχνηλάτηση επαφών. 

Σημειώστε επίσης πόσο πολιτικά τοξικά έχουν γίνει τα κλεισίματα των σχολείων, έτσι ώστε η ιδέα της επιστροφής στα μαζικά τεστ στα σχολεία είναι ουσιαστικά αδιανόητη.

Διαφορετικά: Λυπάμαι που αναφέρω ότι, ενώ ο αχταρμάς ασαφών ινομυαλγικών συμπτωμάτων που αναφέρθηκαν κυρίως από μεσήλικες γυναίκες ως επακόλουθα της λοίμωξης SARS-2 είναι απατηλή, ο Long Covid είναι πολύ πραγματικός. 

Θα είναι διαφορετικά σε κάθε μία από τις χώρες μας, αλλά οι παράλογες πολιτικές μας έχουν ήδη δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο παρασίτων και ιών, όπου επιδημιολόγοι θα αναλωθούν τις επόμενες δεκαετίες εξετάζοντας προσεκτικά τα περιττώματά μας κάθε χειμώνα από τώρα μέχρι τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο. 

Η δημόσια εξάντληση με τα μέτρα πανδημίας θα περιορίσει την επιρροή τους για λίγο, αλλά είναι υπομονετικοί και μεθοδικοί και θα είναι πάντα πιεστικοί. Θα ήταν υπέροχο να έχουμε πολιτικούς και κόμματα που δεσμεύονται ρητά να αψηφήσουν όλους αυτούς τους τρελλούς, πριν προκαλέσουν μια άλλη μαζική υστερία.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΣΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.eugyppius.com/p/via-a-pilot-project-in-rheinland?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!