Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ὁ "Gender Fluid" διευθυντής τῆς Credit Suisse ὑπό ἐξονυχιστικό ἔλεγχο, καθώς ἡ Τράπεζα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! - Πῶς μπορεῖ αὐτός ὁ τύπος νά διευθύνῃ μία Τράπεζα, ὅταν δέν μπορεῖ κἄν νά ἀποφασίσῃ ἄν εἶναι ἄνδρας ἤ γυναῖκα;

 

ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ!
ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΜΩΣ,
 ΤΙ ΑΠΟ "ΤΑ ΔΥΟ" ΠΟΥ 
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,
ΕΙΝΑΙ;


Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί την αξία της μετοχής της Credit Suisse να καταρρέει, οι άνθρωποι ρωτούν πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. 

Το ερώτημα αυτό στρέφει την προσοχή στους Διευθυντές της τράπεζας, ένας από τους οποίους είναι "Gender Fluid". 

Οι άνθρωποι ρωτούν τώρα "Πώς μπορεί αυτός ο τύπος να διευθύνει μια τράπεζα, όταν δεν μπορεί καν να αποφασίσει, αν είναι ....άνδρας, ή γυναίκα;;;"


Στη φωτογραφία που απεικονίζεται παραπάνω είναι ο διευθυντής της Credit Suisse, Philip Bunce. Ωστόσο, ανάλογα με το πώς αισθάνεται κάθε μέρα, μπορεί να έρθει στη δουλειά ντυμένος με περούκα και γυναικεία ρούχα, αποκαλώντας τον εαυτό του "Pips" Bunce.

Και ενώ είναι απασχολημένος προσπαθώντας να αποφασίσει αν είναι άνδρας ή γυναίκα οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, ο όμιλος που υποτίθεται ότι διευθύνει βλέπει την αξία της μετοχής να καταρρέει.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα είχε σημασία στις περισσότερες άλλες επιχειρηματικές καταστάσεις, αλλά η Credit Suisse τυχαίνει να είναι μια "συστημικά σημαντική" τράπεζα. Τώρα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, η εταιρεία και οι Διευθυντές της έχουν ΓΙΝΕΙ πλέον υπόθεση του κοινού επειδή το κοινό καλείται να «στηρίξει» την Credit Suisse με περίπου 54 δισεκατομμύρια δολλάρια σε ρευστότητα από δημόσιους πόρους μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας.

Η Ελβετία συμφώνησε να παράσχει αυτή τη χρηματοδότηση. Ωστόσο, οι άνθρωποι δικαίως αναρωτιούνται εάν αυτός ο «Διευθυντής» θα πρέπει να συνεχίσει να είναι με την εταιρεία τώρα που οι ενέργειές του και εκείνες των άλλων Διευθυντών, έχουν κάνει την Credit Suisse αποδέκτη δημόσιας πρόνοιας;

Ίσως ο/η κύριος / κα Bunce θα πρέπει να τον αφήσουμε να συνεχίσει τον χαβά του και να αντικατασταθεί με κάποιον που είναι πραγματικά ψυχικά / σεξουαλικά σταθερός, ο οποίος μπορεί πραγματικά να κάνει τη δουλειά που απαιτείται για να κάνει την εταιρεία φερέγγυα και σταθερή;

'Δρόμο', και στους άλλους "Διευθυντές" που προσέλαβαν αυτό το . . . . πράγμα.... φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι πλέον πιστεύουν ότι θα πρέπει να τους απολύσουν. 

Σαφώς, η κρίση τους - όσον αφορά στην πρόσληψη αυτού . . . του πράγματος ... - φαίνεται αμφισβητήσιμη.

 

ΣΧΟΛΙΑ: 

 — Big Ben 2023-03-16 17:58

χωρίς να γνωρίζω αν είναι Arthur, ή Martha. Γιατί έχουμε βάλει ψυχικά ασθενείς να διοικούν τράπεζες;

Why do we have the mentally ill running banks?

 

 

 — watchmann 2023-03-16 17:51

Απίστευτο! Δεν μου κάνει εντύπωση ότι η Credit Swiss έχει τα χάλια της εδώ και χρόνια, συμπεριλαμβανομένω των δόλιων οικονομικών χειρισμών! 

Και οι ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες διέσωσαν αυτή την διεφθαρμένη τράπεζα του βάλτου;


Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι μόλις εχθές οι ρυθμιστικές αρχές των τραπεζών προσπαθούσαν να μάθουν πόσο αρνητικά θα πλήττονταν οι αμερικανικές τράπεζες, εάν η Credit Suisse έπεφτε έξω. 

Αυτό σημαίνει ότι οι αμερικανικές και πιθανώς και ευρωπαϊκές τράπεζες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, λόγω της συνολικής έκθεσης της Credit Suisse σε κίνδυνο παραγώγων. 

Συνεπώς, αντί να διασώσουμε όλες τις μεγάλες τράπεζες, απλώς να διασώσουμε την Credit Suisse. Νομίζω ότι αυτό ήταν το σκεπτικό.

Αυτό, λοιπόν, μου λέει, ότι η ελίτ ΔΕΝ θέλει να πληγωθούν οι Μεγάλες Τράπεζες. Δεν ενδιαφέρονται για τις μικρότερες (όπως η SVB), στην πραγματικότητα προτιμούν να τσακιστούν οι μικρότερες τράπεζες και να παραδοθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία στις μεγάλες τράπεζες.

 

Όμως, βρήκα αυτήν την κίνηση ενδιαφέρουσα, γιατί σημαίνει ότι το ΣΧΕΔΙΟ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ τους για την Μεγάλη Επαναφορά, προφανώς, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Συνεπώς, φαίνεται, ότι αυτά τα προβλήματα με τις μεγάλες τράπεζες δεν είχαν προγραμματιστεί ... 

Διαφορετικά, εάν ανυπομονούσαν για ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΧ ΤΩΡΑ για να εγκαινιάσουν το παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής τραπεζικής νέας παγκόσμιας τάξης, θα είχαν αφήσει την Credit Suisse να πέσει. ... και να αφήσουν το ντόμινο να επηρεάσει την πτώση των μεγάλων τραπεζών και να προκαλέσει πτώση των μεγάλων χρηματιστηρίων.

Μπορεί να είναι και απλώς ζήτημα timing: η χρονική στιγμή δεν είναι ακόμη έτοιμη να καταρρεύσει και να χτυπήσει μια Μεγάλη Ύφεση. Ίσως αυτός ο ψεύτικος πόλεμος με την Ρωσσία. Δεν θέλουν, άραγε, να φανούν αδύναμοι αυτήν την στιγμή;

Τέλος πάντων, βρίσκω αυτές τις τελευταίες κινήσεις πολύ ενδιαφέρουσες.

Έχουν ετοιμάσει το ανάχωμα για την σωτηρία των μεγάλων τραπεζών πριν τον όλεθρο.

Το ερώτημα είναι, θα προκληθούν περισσότερες διαρροές;

Και για πόσο καιρό ακόμη θα μπορούν να κλείνουν τις τρύπες σε ένα σύστημα οικονομικών αναχωμάτων, που παραπαίει;

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΣΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/gender-fluid-director-of-credit-suisse-draws-scrutiny-as-bank-collapsing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!