Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: ΜΟΛΥΣΜEΝΟ ΑIΜΑ: Τό 80% τῆς παροχῆς αἵματος, έχει Μ Ο Λ Υ Ν Θ Ε Ι μέ πρωτεΐνες ακίδας από εμβόλια mRNA, π α ρ α δ έ χ ο ν τ α ι οι τράπεζες αίματος τυχαία.....


ΜΟΛΥΣΜEΝΟ ΑIΜΑ: Το 80% της παροχής αίματος έχει μολυνθεί με πρωτεΐνες ακίδας από εμβόλια mRNA, παραδέχονται οι τράπεζες αίματος τυχαία!

https://www.newstarget.com/2023-03-01-80-percent-blood-contaminated-spike-proteins-mrna.html

 

Πολιτικοί στην πολιτεία της Μοντάνα προωθούν ένα νέο νομοσχέδιο (https://www.newsbreak.com/news/2940411313677-bill-banning-vaccinated-blood-donations-would-decimate-blood-supply-opponents-say), που θα καταστήσει έγκλημα για όσους έχουν «εμβολιαστεί» για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) να δώσουν αίμα.


Επικαλούμενος ζητήματα μόλυνσης, ο εκπρόσωπος Greg Kmetz (R-Miles City), ο χορηγός πίσω από το Νομοσχέδιο 645 της Βουλής, θέλει να το κάνει πλημμέλημα με πρόστιμο 500 δολλαρίων για εμβολιασμένους δότες να συνεισφέρουν το αίμα τους γεμάτο πρωτεΐνες στη δεξαμενή αιμοδοσίας.

Η HB 645 θα απαγορεύει επίσης σε άτομα που είχαν διάγνωση «μακράς covid», που ορίζεται ιατρικά ως «μετεγχειρητικά επακόλουθα του SARS-CoV-2 λόγω χρόνιας ιογενούς λοίμωξης 27 SARS-CoV-2», να δίνουν αίμα στη Μοντάνα.

«Η παροχή αίματος της Μοντάνα θα μπορούσε να μειωθεί έως και 80%, οδηγώντας σε δυσμενή αποτελέσματα των ασθενών, συμπεριλαμβανομένου του περιττού και ασυνείδητου θανάτου», δήλωσε ο Cliff Numark, ανώτερος αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού συλλογής αίματος Vitalant, σχετικά με τον πιθανό αντίκτυπο της νομοθεσίας.

Οι περισσότερες τράπεζες αίματος αγωνίζονται ήδη να συμβαδίσουν με τη ζήτηση και μια μείωση κατά 80 τοις εκατό της διαθέσιμης προσφοράς σε περίπτωση που θα περάσει το HB 645 θα επιδεινώσει τα πράγματα.

(Σχετικά: Ο Μπάιντεν συνεχίζει να πιέζει τους Αμερικανούς να κάνουν ατελείωτες «ενισχυτικές» ενέσεις, ώστε τα επίπεδα πρωτεΐνης ακίδας στο αίμα τους να παραμείνουν όσο το δυνατόν υψηλότερα. https://naturalnews.com/2021-08-23-biden-pushes-third-spike-protein-booster-injection.html)

Η Μοντάνα δεν θέλει να δώσει στους ανθρώπους μολυσμένες μεταγγίσεις αίματος

Η παραδοχή του Numark για τη μείωση κατά 80% του διαθέσιμου καθαρού αίματος βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία από τη Μοντάνα που δείχνουν ότι τέσσερεις στους πέντε κατοίκους έχουν λάβει τουλάχιστον μία ένεση «εμβολίου» covid από την αρχική διάθεση της Επιχείρησης Warp Speed.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Μοντάνα, με άλλα λόγια, έχουν μολυσμένο αίμα και δεν θα επιτρέπεται πλέον να μοιράζονται αυτό το μολυσμένο αίμα με ασθενείς που έχουν ανάγκη. 

Το ίδιο ισχύει και σε άλλες πολιτείες όπου η πρόσληψη των εμβολίων ήταν υψηλή.

Η νέα νομοθεσία του Kmetz βασίζεται στο νομοσχέδιο 702 της Βουλής από την προηγούμενη σύνοδο. Το εν λόγω νομοσχέδιο απαγόρευσε τις διακρίσεις με βάση το καθεστώς εμβολιασμού, αν και ένα μέρος του απορρίφθηκε τον Δεκέμβριο ως αντισυνταγματικό.

Άλλοι υποστηρικτές του HB 645 περιλαμβάνουν την Ρεπουμπλικανή Lola Sheldon-Galloway, αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανθρωπίνων Υπηρεσιών της Βουλής. Ο αδελφός της Sheldon-Galloway είναι νεκροθάφτης και την πληροφόρησε ότι οι ενέσεις covid προκαλούν προβλήματα με τη ροή του αίματος.

«Είμαι ένας από τους πολλούς που πιστεύουν στο δοσμένο από τον Θεό δικαίωμα της ιατρικής ελευθερίας, το οποίο έχει πρόσβαση σε μη γενετικά τροποποιημένο αίμα κατά την διάρκεια μιας περιόδου ανάγκης», δήλωσε ο Jo Vilhauer, κάτοικος του Miles City που υποστηρίζει το HB 645. 

«Αυτό είναι ένα ζωτικό μέρος της αυτονομίας της υγείας».

Σύμφωνα με τον Δρ Michael Busch, διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών Vitalant, το πραγματικό ποσοστό μολυσμένου αίματος στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιο κοντά στο 90 τοις εκατό από ό, τι είναι στο 80 τοις εκατό, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ένας στους 10 δότες έχει καθαρό, ασφαλές αίμα.

Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, διότι εκείνοι που χρειάζονται μετάγγιση αίματος θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο για αυτό - αν είναι ποτέ σε θέση να λάβουν καθόλου, τώρα που το μεγαλύτερο μέρος της αμερικανικής παροχής αίματος είναι φορτωμένο με τοξικές πρωτεΐνες ακίδας και άλλα συστατικά του εμβολίου.

Ένα πρόβλημα με το HB 645 είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθούν δείγματα αίματος για πρωτεΐνες ακίδας ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη μόλυνσης από το εμβόλιο covid. Πρόκειται, συνεπώς, για ένα σύστημα που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και είναι στην καλύτερη περίπτωση ανέφικτο.

Ο εκπρόσωπος Jodee Etchart (R-Billings), ο οποίος ζήτησε το νομοσχέδιο, ζήτησε από τον Kmetz να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας δύο διαφορετικών τραπεζών αίματος: μία για εμβολιασμένο αίμα και μία για ανεμβολίαστο αίμα. Ο Kmetz λέει ότι οι ψηφοφόροι αντιτίθενται σε αυτήν την ιδέα.

"Δεν πρόκειται να το εξετάσουμε αυτό", δήλωσε ο Kmetz.

«Όπως φαίνεται, κανείς δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις και αυτό το νομοσχέδιο θα πέσει τόσο γρήγορα που δεν αξίζει καν να το φέρουμε», απάντησε ο Etchart σχετικά με την απίθανη πιθανότητα να περάσει το HB 645.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την καταστροφή της παροχής αίματος με δωρεές μολυσμένες με πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να βρεθούν στο SpikeProtein.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Newsbreak.com

NaturalNews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!