Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΒΙΝΤΕΟ: Κάτι φρικτό συνέβη στήν Σουηδία

 


Ένα 10χρονο κορίτσι μαχαιρώθηκε στο φως της ημέρας από έναν άγνωστο στο Γκέτεμποργκ.


Για άλλη μια φορά, ένα αθώο μικρό παιδί δέχθηκε επίθεση στη Σουηδία χωρίς λόγο.

Ένα 10χρονο κορίτσι από την Ολλανδία επισκεπτόταν τον παππού της στη Σουηδία. Ήταν έξω στο κέντρο του Γκέτεμποργκ το μεσημέρι απολαμβάνοντας την ημέρα τους.

Όταν ξαφνικά ένας άγνωστος επιτέθηκε στο καημένο το κοριτσάκι με μαχαίρι και το μαχαίρωσε στο λαιμό και στο στομάχι. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο επιτιθέμενος, ένας 36χρονος άνδρας από το Ιράν, φέρεται να φώναξε «allahu akhbar» πριν από την επίθεση σύμφωνα με (https://www.facebook.com/joakim.lamotte/posts/771867307636298) τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Joakim Lamotte. Αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας έχει μακρά ιστορία εγκληματικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένων κλοπών, επιθέσεων και αρκετών ληστειών.

Ευτυχώς, γενναίοι πολίτες παρενέβησαν ρίχνοντας τον άνδρα στο έδαφος και εκτελώντας μια σύλληψη από πολίτες. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

(https://twitter.com/AntisemitismEye/status/1631395515030970392)

Τα σουηδικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν 

(https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/misstankte-knivmannen-tidigare-domd-for-ran-och-misshandel) ότι ο επιτιθέμενος υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας. Σίγουρα λοιπόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Η αστυνομία ερευνά την επίθεση αυτή ως «πράξη παραφροσύνης».

Καταλάβετε αυτό. Ο άνδρας έχει διαπράξει 52 εγκλήματα στη ζωή του. Κι όμως ήταν έξω στους δρόμους. Γιατί δεν τον είχαν κλείσει μέσα; Είμαστε σοβαροί;

Μέχρι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο άνδρας καταδικάστηκε για κλοπή και έπρεπε να σταλεί στη φυλακή για αυτό. Ωστόσο, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η «προσωπική και κοινωνική» του κατάσταση είχε βελτιωθεί και έτσι δεν μπήκε φυλακή. Και ακούστε και αυτό. Το δικαστήριο είπε (https://www.tv4.se/artikel/2WuW0NCQiFUL9VfX8E7YXU/gripen-foer-vansinnesdad-har-psykiska-problem-svart-att-kontrollera-sig) ότι με το να μην του επιβάλλει ποινή φυλάκισης, «θα μπορούσε να συμβάλει (ο 36χρονος) να μην διαπράξει άλλα εγκλήματα».

Έτσι, μη τιμωρώντας τον εγκληματία, δεν θα έκανε άλλο έγκλημα. Ιδιοφυΐα οι δικαστές εκεί!

Εδώ βλέπετε την ΠΑΡΑΝΟΙΑ των όσων συμβαίνουν στη Σουηδία. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο με μακρά ιστορία εγκληματικότητας και αντί να τον στείλουν στη φυλακή, τον λυπούνται και τον αφήνουν ελεύθερο. Λίγους μήνες αργότερα μαχαιρώνει ένα αθώο νεαρό κορίτσι. Αν είχε μπει φυλακή, το κορίτσι θα ήταν ασφαλές τώρα. Οι δικαστές που άφησαν αυτόν τον άνδρα ελεύθερο είναι εν μέρει υπεύθυνοι για το μαχαίρωμα αυτού του κοριτσιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνονται παιδιά. Πριν από μερικά χρόνια ένα παιδί 8 ετών σκοτώθηκε σε επίθεση με χειροβομβίδα. Κάποιος έριξε (https://petersweden.substack.com/p/swedish-bombing-crisis) μια χειροβομβίδα στο παράθυρο όπου το παιδί κοιμόταν τη νύχτα. Κάτι δεν πάει καλά στη χώρα μου.

Η Σουηδία έχει σοβαρά προβλήματα αυτή τη στιγμή με την εγκληματικότητα. Υπάρχουν 61 απαγορευμένες ζώνες όπου η αστυνομία αγωνίζεται να διατηρήσει τον νόμο και την τάξη. Ο αριθμός των καταγγελλόμενων βιασμών είναι τεράστιος, με 42.936 βιασμούς τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να διαβάσετε την εις βάθος έρευνά μου για τη σουηδική κρίση βιασμού εδώ:

(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ)


Υπάρχει κάτι τρομερό που συμβαίνει στη Σουηδία, και για κάποιο περίεργο λόγο φαίνεται ότι τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να μιλήσουν γι' αυτό. Πριν από την πανδημία covid, συνήθιζα να αναφέρω πολλά για την αυξανόμενη εγκληματικότητα που συνέβαινε στη Σουηδία. Προειδοποιούσα εδώ και πολλά χρόνια για την κρίση βιασμού στη Σουηδία και με αγνοούσαν συνεχώς. Ακόμα χειρότερα, άνθρωποι τις αριστεράς μου επιτέθηκαν για αυτό ή προσπάθησαν να βρουν κάποιο είδος δικαιολογίας για να προσπαθήσουν να εξηγήσουν το ζήτημα...
 
 

Ο μόνος τρόπος για να τεθεί τέλος στην παραφροσύνη είναι να φυλακιστούν αυτοί οι εγκληματίες για πολύ, πολύ καιρό.

Δεν ξέρω τι να πω. Η Σουηδία επιτρέπει να συμβεί αυτή η παραφροσύνη. Δεκαετίες σοσιαλιστικών πολιτικών φαίνεται να έχουν λιώσει εντελώς τα μυαλά ορισμένων ανθρώπων στην πατρίδα μου. Αυτό σου κάνει ο αριστερισμός.

Παίρνουν μια δόση ντοπαμίνης που προσποιείται ότι είναι αλτρουιστική και ωραία στους εγκληματίες, και οι εγκληματίες τους ξεπληρώνουν διαπράττοντας περισσότερα εγκλήματα.

Ίσως η Σουηδία χρειάζεται κάποιον σαν τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ που έχει φυλακίσει δεκάδες χιλιάδες μέλη συμμοριών σε μεγάλες φυλακές. Το ποσοστό δολοφονιών έχει μειωθεί δραματικά χάρη σε αυτόν τον άνδρα.

Σίγουρα αυτό θα λειτουργούσε και στη Σουηδία.

 

Πόσα ακόμη μικρά παιδιά πρέπει να δεχθούν επίθεση ή να σκοτωθούν προτού ξυπνήσουν οι αρχές και κάνουν κάτι; Αυτό πρέπει να σταματήσει.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Η Σουηδία δέν είναι η πρώτη χώρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στίς στατιστικές μέ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ λαθρομεταναστών κατά πολιτών της, ιδίως δέ κατά ανυπεράσπιστων γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας;
    Που συχνότατα δέν φθάνει που τίς κακοποιούν, ή τίς βιάζουν, αλλά μετά τίς σκοτώνουν!
    Ο σουηδικός τύπος ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ νά τά δημοσιεύσει όλα αυτά τά τελευταία χρόνια, αλλά η αλήθεια παραμένει καυτή καί δέν αμφισβητείται!
    Δεύτερη χώρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στόν ίδιο ακριβώς ΤΡΟΜΟ, είναι η διπλανή Νορβηγία....
    Η ανοχή καί η υποχωρητικότητα καί στίς δύο χώρες έναντι του Ισλάμ, έχει ΗΔΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καί ΒΑΡΥΤΑΤΟ Κ Ο Σ Τ Ο Σ !!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λίγος είναι ο βιασμός;

      Διαγραφή
    2. Εἶναι ν᾿ἀπορῇ κανείς πού στίς χῶρες ἐκεῖνες,τίς σχεδόν πρίν μερικά χρόνια,ἀπολύτως λευκές χῶρες,νά ὑφίσταται τέτοιου μεγέθους ἀνοχή ἀπέναντι ὄχι ἁπλῶς σέ ἀλλοθρήσκους ἀλλά καί ἀλλοφύλους καί μάλιστα ἀπό σκουρόχρωμες καί μαῦρες φυλές προερχομένους.
      Δέν ξέρω τί ὑπαρξιακά προβλήματα ἔχουν οἱ ἄνθρωποι ἐκεῖ ( ἴσως νά φταίει τό πολύ κρῦο ἴσως τό φαινόμενο τῆς πολικῆς νύχτας ... ) ἔχουν τίς ἐπιπτώσεις τους στήν ψυχολογία τῶν ἐκεῖ κατοίκων.

      Πάντως αὐτή τήν ἀνοχή τους ἁπλῶς δέν τήν καταλαβαίνω...

      Καλησπέρα ἀγαπητοί τῆς Ὀδύσσεια Τηλεοράσεως !

      Διαγραφή
    3. Η γνώμη μας είναι πώς πρόκειται γιά πάρα πολύ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ζητήματα που ισχύουν καί ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ στήν Σουηδία κατά πρώτο λόγο, αμέσως μετά στήν Νορβηγία, πάντως όχι τά υπαρξιακά τους, ή οι καιρικές ιδιάζουσες καταστάσεις τους....
      Εξυπακούεται όμως, πώς δέν γράφονται καί δέν αναλύονται.
      Ο ίδιος ο σουηδικός τύπος ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ εδώ καί πολλά χρόνια σέ απίστευτο βαθμό, ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ !
      Τί νά πρωτοπεί κανείς...
      Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν γόνιμη συμμετοχή!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!