Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Βουλευτής καί Ἀμερικανός KAΡΔΙΟΛΟΓΟΣ καλοῦν τό Ἀγγλικό Κοινοβούλιο νά καταστήσῃ τήν Κυβέρνησι τῶν Η.Π.Α. ΥΠΟΛΟΓΗ γιά παραβίασι τῆς Συνθήκης γιά τά Βιολογικά Ὅπλα!

 



ΑΠΟ ΤΗΝ RHODA WILSON  • 


Ο βουλευτής του Ηνωμένου Βασιλείου Andrew Bridgen και ο δρ Richard Fleming, κάλεσαν από κοινού τη Βουλή του Ηνωμένου Βασιλείου, να καταστήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ,  Υ Π Ο Λ Ο Γ Η, για την παραβίαση της Συνθήκης βιολογικών συμβάσεων για τα όπλα, με αποτέλεσμα την πανδημία covid και την άνευ προηγουμένου χρήση πειραματικών γενετικών εμβολίων.



Σε δελτίο τύπου με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2023, ο κ. Bridgen και ο Δρ Fleming - Φυσικός, Παθολόγος, Καρδιολόγος και Πυρηνικός Καρδιολόγος (https://www.flemingmethod.com/about-richard) - ενθάρρυναν το Κογκρέσο των ΗΠΑ να διερευνήσει τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ για τον covid και τόνισαν, ότι οι Βρετανοί πολίτες πληρώνουν το τίμημα για το πρόγραμμα βιολογικών ιικών όπλων και γενετικών εμβολίων των ΗΠΑ που χρηματοδοτείται από το NIAID και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. 

«Ή οι ΗΠΑ θα καταστήσουν υπόλογους τους εγκληματίες τους ή θα πρέπει να το κάνουμε».

«Ο παγκόσμιος αριθμός θανάτων από το ιικό βιολογικό όπλο είναι πάνω από 6,7 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 203.000 θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Με βάση πληροφορίες πριν από 3 μήνες (Οκτώβριος 2022) υπήρξαν περισσότεροι από 2.400 θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη χρήση των γενετικών προϊόντων εμβολίου, τα οποία είναι αντίγραφα του βιολογικού ιικού βιοβόλου των ΗΠΑ», ανέφερε η δήλωση.

Η δήλωση σημείωσε επίσης ότι έχουν αναφερθεί 1,6 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες στο σύστημα κίτρινης κάρτας μετά την ένεση με τα «γενετικά εμβόλια». Και συνέχισε:

«Καλούμε τα Σώματα του Κοινοβουλίου να απαιτήσουν να λογοδοτήσουν από την πλευρά της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την παραβίαση της Συνθήκης για τα Βιολογικά Όπλα με αποτέλεσμα την πανδημία Covid και την άνευ προηγουμένου χρήση πειραματικών γενετικών εμβολίων που μετατρέπουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια γκρίζα και προκαλούν πήξη του αίματος κατά την επαφή, προκαλώντας έτσι καρδιακή βλάβη, συμπεριλαμβανομένης της νόσου πριόν (αμυλοείδωση) και της μυοκαρδίτιδας, εγκεφαλικά επεισόδια, καρκίνο, αποβολές και θάνατο».

Έχουμε συμπεριλάβει μια εικόνα του πλήρους δελτίου τύπου παρακάτω.

Το δελτίο Τύπου ακολουθεί ένα tweet του κ. Bridgen την Κυριακή (https://twitter.com/ABridgen/status/1634861570957225984), όπου επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον στα τέλη του περασμένου έτους «ενημερώθηκε ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνο τόσο για τον ιό όσο και για τα εμβόλια». Ήταν στο Fort Detrick. Επίσης, μια εγκατάσταση στον Καναδά. Μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένω να δω την έναρξη ποινικών διαδικασιών εναντίον των πολλών πολιτικών και αξιωματούχων που είναι υπεύθυνοι σε όλο τον κόσμο».


Περισσότερα:


https://expose-news.com/2023/03/14/call-on-uk-gov-to-hold-us-gov-accountable/?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!