Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Νέα ΞΕΦΤΙΛΑ: Ο διάσημος Σέρβος ΤΕΝΝΙΣΤΑΣ «α ν ε μ β ο λ ί α σ τ ο ς» Novak Djokovic, δέν μπορεί να παίξει στό 'Indian Wells Open' καί στό 'Miami Open' !

 


Οι Ρεπουμπλικανοί Γερουσιαστές Rick Scott και Marco Rubio, προτρέπουν τον πρόεδρο Μπάϊντεν να ικανοποιήσει το αίτημα του Σέρβου πρωταθλητού του τέννις, να παραιτηθεί από την εντολή.

https://petermcculloughmd.substack.com/p/unvaccinated-novak-djokovic-cant?utm_source=substack&utm_medium=email


Peter A. McCullough, MD, MPH™

 

(φωτό: Ο Novak Djokovic κέρδισε το Αυστραλιανό 'Open' του 2023. 

Ακόμη και η αποτρόπαια αυστραλιανή κυβέρνηση είχε την κοινή λογική να τον αφήσει να παίξει φέτος.)



του John Leake


Οι γερουσιαστές Rick Scott και Marco Rubio μόλις έγραψαν μια χαριτωμένη επιστολή στον πρόεδρο Μπάιντεν, προτρέποντάς τον να ικανοποιήσει το αίτημα του Novak Djokovic να παραιτηθεί από την τρέχουσα εντολή «εμβολίου» COVID-19 για διεθνείς ταξειδιώτες που εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες (https://www.rickscott.senate.gov/services/files/00F86344-B1B9-4857-8BC4-76E2C45B378A). Οι Γερουσιαστές δείχνουν μεγάλη αυτοσυγκράτηση στην επιστολή τους, η οποία θέτει ένα λογικό επιχείρημα για να επιτραπεί στον πρωταθλητή να παίξει στην χώρα. Θα έμπαινα στον πειρασμό να πω στον πρόεδρο ότι η πολιτική του που εισάγει διακρίσεις εις βάρος των ξένων εγχώριων επισκεπτών αποτελεί προσβολή της κοινής λογικής, της επιστήμης, των βασικών αρχών της φιλελεύθερης δημοκρατίας και του πνεύματος του διεθνούς αθλητικού πνεύματος που ανάγεται στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Θα έρθει μια μέρα που η συμπεριφορά της Κυβέρνησης Μπάιντεν σε αυτό το θέμα θα θεωρείται γενικά ντροπιαστική. Μου φαίνεται ότι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για αυτό είτε υποκινούνται από άγνωστα συμφέροντα είτε είναι εντελώς εκτός επαφής με την πραγματικότητα, είτε (πιθανότατα) ένας συνδυασμός και των δύο. 

Ακόμη και η αυστραλιανή κυβέρνηση, με την αποτρόπαια μεταχείριση του Djokovic το 2022, είχε την κοινή λογική να τον αφήσει να παίξει στο φετινό Australian Open.

Εύγε στους Γερουσιαστές Scott και Rubio. Ντροπή στους συμπαίκτες του Djokovic και στην Επαγγελματική Ένωση Αντισφαίρισης των ΗΠΑ, για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ τους, να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ για τον αποκλεισμό του διακεκριμένου συναδέλφου τους. 

Χωρίς αυτόν, θα είναι μια κούφια νίκη, για όποιον κερδίσει την κατηγορία των ανδρών....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!