Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & Μοναδικά Ο Μ Ο Ρ Φ Ο ! 39 από τίς κ α λ ύ τ ε ρ ε ς Φωτογραφίες του Κόσμου: Τά 'Sony World Photography Awards', παρουσιάζουν τους ν ι κ η τ έ ς από 55 χώρες!

 


https://www.theepochtimes.com/39-of-the-worlds-best-photos-sony-world-photography-awards-releases-winners-from-55-countries_5072171.html?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-03-07&src_cmp=mb-2023-03-07&utm_medium=email&est=HS99OdDTBQt6DPJhmETqKUnOiTDbBIfrJdW77uR0lJCWxEq0WTCxZTZSaxQ%3D

 

ΑΠΟ MICHAEL WING 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2023

Μερικοί από τους κορυφαίους φωτογράφους του κόσμου — η αφρόκρεμα — έχουν λάβει βραβεία από τα Sony World Photography Awards (SWPA), τα οποία ανακοίνωσαν πρόσφατα τους εθνικούς νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού τους. 


Πολλοί από αυτούς τους νικητές έχουν ήδη προσθέσει με υπερηφάνεια τη διάκριση στις σελίδες τους στο Instagram, στους ιστότοπους επαγγελματιών φωτογράφων, ή στα βιογραφικά σημειώματα.

Στο SWPA 2023 υποβλήθηκαν 415.000 επιβλητικές εικόνες και μειώθηκαν κατά περίπου στο ήμισυ για τον Ανοιχτό Διαγωνισμό. 

Οι συμμετοχές προήλθαν από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο - από την Αυστρία έως το Βιετνάμ, από τα Η.Α.Ε. έως τις ΗΠΑ.


Αφοσιωμένη στην προώθηση τοπικών ταλέντων σε παγκόσμια κλίμακα, η SWPA ανακοίνωσε τους νικητές των Εθνικών Βραβείων στις 7 Φεβρουαρίου. 

Αυτά αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα επιτεύγματα στη φωτογραφική αριστεία από 55 χώρες. 

Όλοι οι νικητές των Εθνικών Βραβείων θα λάβουν εξοπλισμό ψηφιακής απεικόνισης της Sony και θα συμπεριληφθούν στην έκθεση SWPA και στο βιβλίο τους.

Επιδεικνύοντας δεξιοτεχνία στην τέχνη τους, οι εθνικοί νικητές στο σύνολό τους, όλοι σε έναν ενιαίο διαγωνισμό, επιδεικνύουν ένα εκπληκτικό εύρος δημιουργικότητας - το πλήρες φάσμα της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ποικιλομορφίας. 

Στην παρούσα επιλογή, που επιλέχθηκε από τους Epoch Times για τους αναγνώστες μας, θα ξεκινήσετε ένα παγκόσμιο ταξείδι: 

https://img.theepochtimes.com/assets/uploads/2023/02/21/5Sony-World-Photography-Awards-2023.jpg


https://img.theepochtimes.com/assets/uploads/2023/02/21/9Sony-World-Photography-Awards-2023.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!