Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τό Ίδρυμα 'Smithsonian', υιοθετεί τήν (νεοταξική) «woke» κουλτούρα, ΕΝΑΝΤΙΑ στήν επιστήμη, συμπεριλαμβάνοντας τίς ....«τράνς γυναίκες» στήν επερχόμενη έκθεση γιά τίς π ρ α γ μ α τ ι κ έ ς γυναίκες.....

 


https://www.naturalnews.com/2023-03-08-woke-smithsonian-includes-transwomen-celebration-real-women.html

(Natural News) - Η παράλογη αριστερά κυριαρχεί εδώ και καιρό στους θεσμούς της Αμερικής, αλλά ποτέ δεν είχαν καταφέρει να πολιτικοποιήσουν την επιστήμη – μέχρι τώρα.


Σύμφωνα με αναφορές, το Ίδρυμα Smithsonian συγκεντρώνει δωρεές, για τη χρηματοδότηση ενός «Μουσείου Αμερικανίδων Γυναικών», το οποίο η διευθύντρια του προγράμματος ισχυρίζεται ότι θα περιλαμβάνει βιολογικούς άνδρες, που προσδιορίζονται ως 'τρανσέξουαλ' γυναίκες.... 

Η νέα διεθύντρια του μουσείου δεσμεύτηκε να «εκπροσωπήσει τις γυναίκες στο National Mall» στην Ουάσινγκτον, με σημαντικούς δωρητές όπως η Melinda Gates, η |Tory Burch και ένα μέλος της οικογένειας Walmart Walton, σύμφωνα με τους New York Times.

Αν και το μουσείο βρίσκεται ακόμη στις φάσεις σχεδιασμού και δεν έχει ακόμη επιλέξει τοποθεσία, έχουν ήδη εξασφαλιστεί δεσμεύσεις αξίας άνω των 55 εκατομμυρίων δολλαρίων για να βοηθήσουν στην υλοποίηση της ιδέας, όπως δήλωσε η Lisa Sasaki, προσωρινή διευθύντρια του μουσείου. 

Και, επειδή η αμερικανική αριστερά υπάρχει για να καταστρέψει τον πολιτισμό μας, είναι σχεδόν βέβαιο σε αυτό το σημείο ότι αυτό το «μουσείο» θα χτιστεί.

Σύμφωνα με τους Times, το άμεσο μέλλον του έργου είναι αβέβαιο καθώς σπεύδει να προετοιμαστεί πριν από την άλλη πρωτοβουλία του Smithsonian να εξυπηρετήσει μια μειονοτική ομάδα, το Εθνικό Μουσείο της Αμερικανικής Ισπανόφωνης Μειονότητας. 

Παρ 'όλα αυτά, το νεοσύστατο μουσείο απασχολεί επί του παρόντος 14 άτομα και έχει ετήσιο προϋπολογισμό 2 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Η Sasaki εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τα σχέδια του μουσείου, δηλώνοντας: «Είναι μια σπάνια ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα μουσείο από το μηδέν».

H Sasaki πρόσθεσε επίσης ότι η προκαταρκτική τους ιδέα περιστρέφεται γύρω από θέματα όπως οι γυναίκες στην πολιτική, την ψυχαγωγία και την επιστήμη. 

Σχεδιάζουν να παρουσιάσουν αξιοσημείωτες προσωπικότητες όπως η ακτιβίστρια πολιτικών δικαιωμάτων Mary Burnett Talbert, η ηθοποιός Anna May Wong και η ερευνήτρια για τον καρκίνο του μαστού Shyamala Gopalan, η οποία τυχαίνει να είναι η μητέρα της αντιπροέδρου Kamala Harris.

Ωστόσο, η Sasaki σκοπεύει να κατευνάσει το ριζοσπαστικό λόμπι των 'τρανσέξουαλς' ενσωματώνοντας βιολογικούς άνδρες που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες, στην ιστορία των γυναικών που στοχεύουν να παρουσιάσουν, όπως σημειώνει το Breitbart News (https://www.breitbart.com/politics/2023/03/03/smithsonian-planning-include-trans-women-upcoming-museum-american-women/).

«Δεν υπάρχει μονολιθική εμπειρία της γυναικείας υπόστασης (!!!!!!) και η Sasaki τόνισε ότι το μουσείο της δεν θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μια μοναδική αφήγηση», ανέφερε το δημοσίευμα των Times, με δυσπιστία, αν και υπάρχουν μόνο δύο βιολογικά φύλα, καθιστώντας τη δήλωση παράλογη. 

«Η Sasaki είπε ότι σχεδιάζει να συμπεριλάβει τις τρανσέξουαλ γυναίκες, οι οποίες έχουν υποστεί αυξανόμενη παρενόχληση και βία σε μια εποχή που υπάρχει εθνική συζήτηση και βαθύ κομματικό χάσμα σχετικά με την αποδοχή των ταυτοτήτων των τρανσέξουαλ».

Για την ιστορία, εάν υπήρχε «αυξανόμενη παρενόχληση και βία» που απευθύνεται σε 'τρανς' γυναίκες (που είναι βιολογικοί άνδρες), αυτά τα 'βίντεο' θα πλημμύριζαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Περιέργως, όμως, τέτοια βίντεο δεν βρίσκονται πουθενά.

«Έχουμε δουλειά να χτίσουμε ένα μουσείο που θα εξυπηρετεί το κοινό για πολύ, πολύ καιρό», φέρεται να είπε η Sasaki. «Από το ξεκίνημα του μουσείου, υπήρξε η επιθυμία να είμαστε συμπεριληπτικοί.

Δεν είναι «συμπεριληπτικό» να επιτρέπουμε σε βιολογικούς άνδρες να παρεισφρέουν σε ένα μουσείο που υποτίθεται ότι τιμά αυστηρά τα επιτεύγματα των γυναικών.

Το Breitbart προσθέτει:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα «μουσείο» Smithsonian χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του για να προωθήσει σύγχρονες, κομματικές πολιτικές εκστρατείες αντί να επιμελείται απλώς την ιστορία. Το 2020, το Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού δημιούργησε μια έκθεση που επιτέθηκε στους λευκούς (https://www.breitbart.com/politics/2020/07/15/smithsonian-african-american-history-museum-defines-whiteness-individualism-science-hard-work/) και είπε ότι τα αναγνωριστικά της λευκής υπεροχής περιέχονται στις φράσεις «τραχύς ατομικισμός» και «σκληρή δουλειά» και πρόσθεσε ότι η «λευκότητα» ορίζεται επίσης από τη συζήτηση για την «πυρηνική οικογένεια» και την «έμφαση στην επιστημονική μέθοδο», σαν όλα αυτά τα πράγματα να μην μπορούν να ισχύουν και για τους μαύρους.

Η αριστερά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τους θεσμούς μας, μπροστά στα μάτια μας και οι περισσότεροι από εμάς, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, για να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε....

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!