Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & Κ Α Υ Τ Ο: Πρώην αξιωματικός της Ρωσσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Vladimir Kvachkov: Η «πανδημία» είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Μ Ε Ι Ω Σ Η του πληθυσμού!!!!

 

FORMER RUSSIAN MILITARY INTELLIGENCE OFFICER, VLADIMIR KVACHKOV: 'PANDEMIC' IS 

PLANNED  D E P O P U L A T I O N!!!



Μια ενδιαφέρουσα λήψη από τον Απρίλιο του 2020, από έναν πρώην ανώτερο αξιωματικό των Ρωσσικών Υπηρεσιών Πληροφοριών

https://www.bitchute.com/video/9y58tRisB7eR/


Dr. Michael Yeadon: Εκτός από το ότι δεν έχω ισχυρή άποψη για την ταυτότητα των δραστών και από το γεγονός, ότι ο ομιλητής και εγώ διαφωνούμε για το τι ακριβώς προκάλεσε τις  ασθένειες, συγκλίνω ωστόσο με το 95% των όσων είπε.

Τον Απρίλιο του 2020, η λογική μου είχε επίσης καταλήξει στην άποψη ότι επρόκειτο για ένα παγκόσμιο πραξικόπημα και δεν μπορούσα να υπολογίσω κανέναν στόχο που δεν περιελάμβανε ολοκληρωτικό έλεγχο και πιθανή ερήμωση, ωστόσο, οι συναισθηματικές και πνευματικές μου πλευρές δεν θα μου επέτρεπαν να ολοκληρώσω το λογικό κύκλωμα για πολλούς μήνες ακόμη.

Θυμάμαι τη στιγμή που όλα κατέρρευσαν και ήταν απελπιστικό να προσποιούμαστε ότι ήταν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυτή τη διαβολική ατζέντα. 

Μια πολύ κακή περίοδος. 

Δεν είναι κάτι που εύχομαι σε κανέναν. 

Αλλά πρέπει να γίνω σκληρός και να σας πω ότι, αν δεν περάσετε μέσα από αυτήν την διαδικασία και στη συνέχεια μέσα από αυτή τη φωτιά, κινδυνεύετε να ελπίζετε ότι όλα θα εξαφανιστούν, μέχρι τη στιγμή που η πόρτα της ψηφιακής φυλακής θα κλείσει οριστικά.

Τις καλύτερες ευχές
μου Mike


Πρώην Ρώσσος συνταγματάρχης Intel: Η επιχείρηση Covid είναι μέρος της ατζέντας της ελίτ για την μείωση του πληθυσμού

του Willem Felderhof
28 Απριλίου 2020

Αν και δεν αναφέρει το 5G ή οποιαδήποτε πτυχή της ακτινοβολίας σχετικά με την απάτη του κορωνοϊού, ο πρώην συνταγματάρχης της ρωσσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Vladimir Kvachkov δηλώνει, ότι η τρέχουσα πανδημία του κορωνοιού (ή η έλλειψη;) συνιστά: 

1) Πρωτοβουλία για τη μείωση του πληθυσμού

2) Πολιτικό έλεγχο του υπόλοιπου πληθυσμού

3) Αποπληθωρισμός της τρέχουσας χρηματοπιστωτικής φούσκας

4) Εκκαθάριση γεωοικονομικών ανταγωνιστών

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!