Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - (ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ) - Οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ της Μινεάπολης στίς ΗΠΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ (!) νά μεταδίδουν τό ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ γιά προσευχή, από τα μεγάφωνα ...5 φορές τήν ημέρα!!!!

 

Minneapolis Muslims (only 3%!) want to blast Islamic call to prayer over loudspeakers ...five times a day!!!!!!!

AΠΛΗ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΑΠΟΡΙΑ:
ΜΠΟΡΕΙ ΤΑΧΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ
(ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!),
ΝΑ ...ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ,
ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ
ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ,
5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,
ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ....20 ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ;


Το παράρτημα της Μινεσότα του Συμβουλίου Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων (CAIR) απαιτεί (!) να επιτραπεί στα τζαμιά στήν Μινεάπολη να μεταδίδουν το ισλαμικό κάλεσμα για προσευχή 5 φορές την ημέρα, έναντι των ήδη κατανεμημένων 3 φορών την ημέρα.

 

Εδώ είναι η τοπική ειδησεογραφική έκθεση σχετικά με το αίτημα.

https://leohohmann.com/2023/04/03/minneapolis-muslims-want-to-blast-islamic-call-to-prayer-over-loudspeakers-five-times-a-day/#more-13342

(βίντεο)

Σύμφωνα με μια έκθεση του Ιδρύματος RAIR, το ισλαμικό κάλεσμα για προσευχή έχει σκοπό να επιδείξει «δύναμη και έλεγχο (https://samtiden.nu/2018/02/ex-imam-om-muslimska-boneutrop-visar-pa-makt-och-kontroll-landet/) σε μια χώρα», δηλώνοντας την «υπεροχή του Αλλάχ του Ισλάμ» και θεωρείται «πολεμική δήλωση».

Το Ίδρυμα RAIR (https://rairfoundation.com/minneapolis-moves-closer-to-becoming-first-u-s-city-to-blast-islamic-call-to-prayer-five-times-a-day-starting-at-dawn/) αναφέρει:

«Η τρομοκρατική οργάνωση θέλει οι κάτοικοι όχι μόνο να ακούγεται αυτή η αναστάτωση που σπάει το τύμπανο αργά το πρωί και το απόγευμα, αλλά και νωρίς το πρωί και το βράδυ. Για να συμβεί αυτό, οι ισλαμιστές ρατσιστές απαιτούν κατ' εξαίρεση να αλλάξουν οι κανόνες της πόλης για τον θόρυβο μόνο για αυτούς».

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος (https://barenakedislam.com/2023/03/30/outrageous-designated-terrorist-group-cair-is-demanding-the-city-of-minneapolis-allow-the-loud-and-offensive-muslim-call-to-prayer-to-be-blasted-all-over-the-city-from-powerful-mosque-amplifiers-five/) BNI έθεσε την τολμηρή ερώτηση:

«Λαμβάνοντας υπ΄όψη ότι οι μουσουλμάνοι αποτελούν μόνο το 3% του πληθυσμού της Μινεάπολης, είναι δίκαιο το υπόλοιπο 97% να υποβληθεί σε αυτή τη δυνατή και προσβλητική μουσουλμανική προσευχή (που ακούγεται από ακτίνα ....20 τετραγώνων!!!!), που εκτοξεύεται από ενισχυτές υψηλής ισχύος σε περίπου δύο δωδεκάδες τζαμιά πέντε φορές την ημέρα, ξεκινώντας από την αυγή και τελειώνοντας αργά το βράδυ;»

Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μινεάπολης, αν μια χριστιανική εκκλησία ζητούσε να ακούγεται η προσευχή του Κυρίου από τα μεγάφωνα ακόμη και μία φορά την ημέρα. 

Υποθέτω ότι δεν θα τιμούσαν καν το αίτημα τοποθετώντας το στην ημερήσια διάταξη της συνάντησής τους, πόσο μάλλον να το εγκρίνουν.

Το ερώτημα που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ, πώς απέκτησε η Μινεάπολη δύο δωδεκάδες τζαμιά; 

Η απάντηση είναι απλή: Λόγω δεκαετιών επανεγκαταστάσεων προσφύγων κυρίως από τη Σομαλία. 

Σε καμμία περίπτωση, σχήμα ή μορφή ο εκρηκτικός μουσουλμανικός πληθυσμός που συνέβη στη Μιννεσότα, το Μίσσιγκαν, το Μέην, το Αϊντάχο, το Οχάϊο, το Τεννεσσύ, τη Τζώρτζια ή οποιαδήποτε άλλη πολιτεία δεν ήταν μια οργανική διαδικασία. 

Αυτές οι παράλληλες κοινωνίες, σχεδόν σαν έθνη μέσα σε έθνος, έχουν δημιουργηθεί αθόρυβα σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την Αμερική από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και τις εννέα VOLAG ή εθελοντικές οργανώσεις του.

Οι εννέα υπηρεσίες που συνάπτουν συμβάσεις με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την εισαγωγή προσφύγων και έτσι τη μετατροπή κοινοτήτων από χριστιανικές σε μουσουλμανικές περιλαμβάνουν έξι με χριστιανικά ονόματα (!!!!!!!!!!!!!!!)  - τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων των ΗΠΑ, τις Λουθηρανικές Υπηρεσίες Μετανάστευσης και Προσφύγων, τα Επισκοπικά Υπουργεία Μετανάστευσης, την World Relief Corp. (βραχίονας της Εθνικής Ένωσης Ευαγγελικών) και τις Παγκόσμιες Υπηρεσίες της Εκκλησίας, βραχίονα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών.

Έτσι, όταν η πόλη σας κάποια μέρα ενταχθεί στη Μινεάπολη και επιδιώξει να εκτοξεύσει το ισλαμικό κάλεσμα για προσευχή από τα μεγάφωνα πέντε φορές την ημέρα, θα ξέρετε ποιος είναι υπεύθυνος. Μην κατηγορείτε τους μουσουλμάνους. Απλώς κάνουν ό,τι κάνουν οι μουσουλμάνοι. 

Ο πολιτιστικός μετασχηματισμός έρχεται σε μεγάλο βαθμό ως συμπλήρωμα των φιλελεύθερων λευκών χριστιανικών δογμάτων.

Υπάρχουν και άλλοι πολιτιστικοί κανόνες στις μουσουλμανικές χώρες που δεν ταιριάζουν καλά στα δυτικά έθνη, όπως η χρήση παιδιών ως νύφες, ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων, ακόμη και τα εγκλήματα τιμής. 

Όλα αυτά έχουν γίνει πλέον ζητήματα εδώ στην Αμερική όπου υπάρχουν μεγάλες επανεγκαταστάσεις, και μπορείτε να διαβάσετε γι 'αυτά στο βιβλίο μου, Stealth Invasion.

Αυτού του είδους οι απαιτήσεις που αλλάζουν τον πολιτισμό είναι ακριβώς αυτό που προέβλεψα σε αυτό το βιβλίο ότι θα συνέβαινε εάν οι ΗΠΑ και άλλα δυτικά έθνη συνέχιζαν να επιτρέπουν την απεριόριστη μουσουλμανική μετανάστευση. Φυσικά, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το βιβλίο απαγορεύτηκε πρόσφατα από την Amazon. Μπορείτε ακόμα να το παραγγείλετε από BarnesAndNoble.com.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!