Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

“50.000 θύματα στίς δυνάμεις της Ιταλικής Αστυνομίας, από ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου κατά της 'κόβιντ' ” / Β Ι Ν Τ Ε Ο

AΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ" ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ  ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

ΝΑΙ, ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ;

ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑΒΟΥΝ 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ
ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....
ΕΝΩ ΤΑ ...ΔΙΚΑ "ΜΑΣ", ΤΙ ; ; ; ; 


https://rumble.com/v2j8b3m--50.000-.html

Το επεισόδιο της εκπομπής "Fuori Dal Coro", που προβλήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, ξεκίνησε με μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με απόρρητα έγγραφα για τα εμβόλια, τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο ερευνών της εκπομπής στο Ιταλικό κανάλι Rete 4.
Ο Μάριο Τζορντάνο επιστρέφει στον αέρα πιο αγριεμένος από ποτέ. Στην εκπομπή του "Fuori dal coro" δεν σκοπεύει να αφήσει τα εμβόλια και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μάριο Τζιορντάνο απηύθυνε έκκληση προς τους θεσμούς: "'Ολοι τους σιωπούν", είπε ο Τζιορντάνο, αναφερόμενος στον υπουργό Υγείας Σκιλάτσι, τον προκάτοχό του Ρομπέρτο Σπεράντζα, τον πρόεδρο του ISS Μπρουζαφέρο, τον πρώην διευθυντή της AIFA (ΕΟΦ) Μαγκρίνι και τον τωρινό πρόεδρο της AIFA Παλού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/3GVEesq

1 σχόλιο:

  1. TA ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΟΜΜΕΝΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ;;;;;;;;;;

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!