Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: ΤΥΡΑΝΝΙΑ - H Νέα Υόρκη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τίς προσωπικές επιλογές ....τροφίμων (!!!!!), χρησιμοποιώντας δεδομένα πιστωτικών καρτών! ( ΚΑΙ γι' αυτό μας ΓΕΜΙΣΑΝ κάρτες, από πολλά χρόνια τώρα... )

 


Αυτό είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, λέει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης!

Θυμάστε την τρελλή δεξιά θεωρία συνωμοσίας που ισχυρίζεται ότι οι αγορές τροφίμων μας θα παρακολουθούνται για να μειωθεί η κατανάλωση CO2;


Αυτή αποδεικνύεται αληθινή!

Εχθές, η πόλη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε (https://gothamist.com/news/nyc-will-target-food-choices-in-its-battle-against-climate-change) το σχέδιό της να παρακολουθεί τις «επιλογές τροφίμων» των Νεοϋορκέζων χρησιμοποιώντας δεδομένα πιστωτικών καρτών από μεμονωμένες αγορές καταστημάτων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η παρακολούθηση μεμονωμένων επιλογών τροφίμων είναι ένα βήμα προς τη «μείωση της παραγωγής CO2» των Νεοϋορκέζων.

Ο δήμαρχος Adams ανακοίνωσε ένα σχέδιο για να ξεκινήσει την παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα, που δημιουργείται από την κατανάλωση τροφίμων των νοικοκυριών, καθώς και έναν νέο στόχο για τις υπηρεσίες της Νέας Υόρκης να μειώσουν τις εκπομπές τους με βάση τα τρόφιμα κατά 33% μέχρι το έτος 2023. [Μήπως εννοούσαν το 2032 - I.C.;]

Η Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την American Expressμια εταιρεία πιστωτικών καρτών, θα παρακολουθεί τις αγορές για να υπολογίσει τα αποτυπώματα άνθρακα των Νεοϋορκέζων:

Το νέο σχέδιο τοποθετεί την πόλη στο ίδιο επίπεδο με το Λονδίνο και 13 άλλες πόλεις για να ενσωματώσει την κατανάλωση τροφίμων στις μετρήσεις εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Η προσπάθεια να εξεταστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατανάλωσης τροφίμων όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα χρόνο ως μέρος μιας συνεργασίας μεταξύ μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Εσείς σαφώς, θα θεωρούσατε ότι ένα τέτοιο σχέδιο θα γινόταν μόνο μετά από μια συζήτηση με τους Νεοϋορκέζους, σωστά; Εξ άλλου, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποτίθεται ότι υπηρετεί τους Νεοϋορκέζους, όχι το αντίστροφο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρξε καμμία διαβούλευση και καμμία «συζήτηση» επειδή ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams είναι σίγουρος ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν καν να κάνουν μια «συζήτηση» στην οποία τους ανακρίνουν για τις επιλογές τροφίμων τους.

Τη Δευτέρα, ο Adams αναγνώρισε ότι η ανάκριση των διατροφικών επιλογών των ανθρώπων θα ήταν δύσκολη. «Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι είναι πραγματικά έτοιμοι για αυτή τη συζήτηση», είπε. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Το σχέδιο "My Carbon" του WEF

Ο Eric Adams, φυσικά, δεν εξυπηρετεί τους Νεοϋορκέζους, τους οποίους δεν συμβουλεύτηκε καν. Υπηρετεί τους χορηγούς του, απαιτώντας να παρακολουθούνται τα τρόφιμα και άλλες προσωπικές δαπάνες για την προώθηση των κλιματικών στόχων. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πρότεινε την παρακολούθηση της προσωπικής κατανάλωσης CO2 στο διαβόητο άρθρο του για την ατζέντα "My Carbon" (https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/).

Το WEF εξηγεί ότι η παρακολούθηση των ατομικών επιλογών θα συναντούσε πάντα αντίσταση. Ευτυχώς για το WEF, η πανδημία Covid, που προκλήθηκε από ένα μυστηριώδες εργαστηριακό παθογόνο (https://igorchudov.substack.com/p/to-prevent-the-next-pandemic-punish), άλλαξε αυτόν τον υπολογισμό και, σύμφωνα με το WEF, μας επέτρεψε να επεκτείνουμε τα «μέτρα πανδημίας» στην παρακολούθηση της κατανάλωσης λόγω της μεγαλύτερης κοινωνικής αποδοχής της κυβερνητικής εισβολής στην προσωπική μας ζωή:

(βλ. εντός συνδέσμου)

Λίγες πόλεις επέδειξαν μεγαλύτερη τήρηση των μέτρων πανδημίας από τη Νέα Υόρκη, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η «παρακολούθηση αγοράς τροφίμων» δοκιμάζεται στη συγκεκριμένη τοποθεσία σύμφωνα με τις οδηγίες του WEF.

Η παρακολούθηση των αγορών δεν θα περιορίζεται στα τρόφιμα, φυσικά.

 

Αναφορικά με το κρέας, την υγεία και την ελευθερία

Αυτό το άρθρο είναι σκόπιμα ουδέτερο όσον αφορά το κρέας και την υγεία. Μερικοί από τους συνδρομητές μου είναι vegans και μερικοί είναι ασύδωτοι κρεατοφάγοι. Σέβομαι τους πάντες. Υπήρξα χορτοφάγος για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν από πολύ καιρό. Προσπαθώ να τρώω λιγότερο κρέας σήμερα, το οποίο εξακολουθεί να ισοδυναμεί με υπερβολική κατανάλωση, αλλά προσπαθώ.

Αντί να πλαισιώνετε αυτό το ζήτημα ως θέμα υγείας, σας καλώ να το θεωρήσετε (πρωτίστως) ζήτημα βασικής δικαιοσύνης: οι μη εκλεγμένοι, υπερεθνικοί, αυτόκλητοι κυρίαρχοι του κόσμου προσπαθούν να παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας χωρίς καν να ζητήσουν άδεια ή τη γνώμη μας.

Μας διαβεβαιώνουν ότι αυτό γίνεται για το καλό μας. Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι επωφελούνται οικονομικά από καλά τοποθετημένες επενδύσεις σε εταιρείες που καλλιεργούν ψεύτικο κρέας που αποτελείται από καρκινικά καρκινικά κύτταρα.

Διδασκόμαστε γενικά ότι οι συγκρούσεις συμφερόντων πρέπει να μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις των ανθρώπων που προωθούν ιδέες που σχετίζονται με τέτοιες συγκρούσεις.

Στην περίπτωση του Covid-19 ή της κλιματικής αλλαγής, μας ζητείται να πετάξουμε αυτές τις προφυλάξεις και να εμπιστευτούμε τυφλά τους μεγαλοδισεκατομμυριούχους που επωφελούνται σημαντικά από την πανδημία (https://igorchudov.substack.com/p/nyt-covid-vaccine-makers-and-bill) ή τις επενδύσεις τους στην κλιματική αλλαγή (https://igorchudov.substack.com/p/bill-gates-wants-cows-to-eat-bromine).

Ως σκεπτικιστές και κριτικοί στοχαστές, θα πρέπει να αρνηθούμε να πιστέψουμε ότι οι υποστηρικτές επωφελούνται οικονομικά από τις τρελλές ιδέες τους. Αντ' αυτού, θα πρέπει να απαιτήσουμε μια προσεκτική και σκεπτικιστική εξέταση του τι βρίσκεται πίσω από την κουρτίνα.

Είμαι βέβαιος, ωστόσο, ότι αντί για σκεπτικισμό, θα έχουμε περισσότερους ψεύτικους ελέγχους γεγονότων, αρνήσεις και εξαπάτηση.

Εσείς τί πιστεύετε;

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

 https://igorchudov.substack.com/p/new-york-city-to-track-personal-food?utm_source=substack&utm_medium=email

 


1 σχόλιο:

  1. Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΥΕΙ;;;;;;;;;;;;;

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ

    https://rumble.com/v2j6bly-153140038.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!