Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Η Αστυνομία ΣΦΡΑΓΙΣΕ (!!!!) τήν ονομαστή Λαύρα Κιέβου γιά πιστούς κι αυτοί Κοινωνούσαν κι Εξομολογούνταν μέσω ....κιγκλιδώματος! Ούτε οι ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ δέν κοινωνούν ΠΙΣΩ από τά κάγκελλα..! ΒΙΝΤΕΟ

 



Η καθεστωτική αστυνομία έκλεισε την είσοδο στην εκκλησία στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου ,έκλεισαν τους πιστούς έξω της Λαύρας και οι πιστοί κοινωνούσαν μέσω του κιγκλιδώματος. 


Μεσαίωνας…..


Μετά το σφράγισμα των ναών επί κόβιντ και την απαγόρευση θείας λατρείας και του εορτασμού Πάσχα, της τέλεσης των μυστηρίων ως και της θρησκευτικής κήδευσης το Κίεβο συνεχίζει την ίδια γραμμή της δίωξης των χριστιανών και της Ορθοδοξίας με Ζελένσκι στο τιμόνι ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.. 

Οι θρησκευτικές ελευθερίες στο Κίεβο παραβιάζονται με τον πιο ασύστολο τρόπο. Ούτε οι μελλοθάνατοι δεν κοινωνούν πίσω από τα κάγκελλα..αναπολόγητοι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της τερατωδίας….

Το φιλοευρωενωσιακό καθεστώς καταπατά την ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Στις 21 Απριλίου 2023, εκπρόσωποι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου εμπόδιζαν τους πιστούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας να συμμετάσχουν σε θεία λειτουργία σε μία από τις εκκλησίες στο έδαφος της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου ενημερώνει σχετικά το Τμήμα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του UOC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!