Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ, Ο ΗΛΟΝ ΜΑΣΚ! ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

 


Αυτή η υποστοίβα έχει εκθέσει προηγουμένως τον Elon Musk ως δημιουργία του βαθέος κράτους. 

Πρόκειται για τον άνθρωπο που χρηματοδοτήθηκε από την κλοπή μέσω φόρων, που ξέπλυνε μετοχές για να «αποκτήσει» το Twitter και του οποίου η περιουσία πήγε πραγματικά παραβολική λόγω της «πανδημίας».

(REPOST: Ο Elon Musk αναλαμβάνει επίσημα το Twitter στην τελευταία απάτη "Genius"



Όταν ο Elon Musk δημιούργησε τη CIA / DARPA χρησιμοποίησε χρήματα των φορολογουμένων που ξέπλυνε μέσω της πώλησης υπερτιμημένων μετοχών της Tesla για να «αγοράσει» το Twitter, αυτό το Substack προειδοποιούσε ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια τακτική.

Τώρα που το PSYOP-MUSK = Το βαθύ κράτος,  αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο επιτιθέμενος στο Substack, είναι η τέλεια στιγμή να επανεξετάσουμε κάποια προηγούμενα άρθρα σχετικά με τον «πλουσιότερο άνθρωπο» και τις διάφορες κομπίνες του.)

 

Εχθές το βράδυ ο Musk παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Tucker Carlson για να αποδείξει περαιτέρω την ανθρώπινη στάση του μπροστά από τη δική του εταιρεία AI, η οποία θα ενταχθεί τέλεια στο σύστημα εμφυτεύματος εγκεφάλου-τσιπ Neuralink που ενσωματώνει στο Twitter, τηλεχειριζόμενα οχήματα που εκπέμπουν πολύ περισσότερο CO2 (καλό πράγμα) και πολύ περισσότερη ρύπανση από οποιοδήποτε αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης και των οποίων η υποβαθμισμένη τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης έχει σκοτώσει πολλούς (η ειρωνεία του να μην μπορείς να κάνεις σωστή λειτουργία της αυτόνομης οδήγησης, αλλά ισχυριζόμενος ότι επανεφευρίσκει την τεχνητή νοημοσύνη, και για να μην ξεχάσουμε το γελοίο ρομπότ του Optimus που μετά βίας μπορούσε να περπατήσει ή το φορτηγό του Tesla με τα σπασμένα παράθυρα που εκτόξευσε πανωλεθρία), την τεχνολογία πυραύλων της NASA γύρω στο 1990 (χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους) που στρώνει το διάστημα με δορυφόρους που ακτινοβολούν 5G και ένας Θεός ξέρει τι άλλο σε όλη τη Γη, την προσπάθειά (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/breaking-elon-musks-twitter-files) του επεξεργαστή πληρωμών που συνδέεται με το επικείμενο παγκόσμιο σύστημα βαθμολόγησης κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής· Όλα αυτά τα έργα ενοποιούνται συλλογικά στην εφαρμογή X Everything:

 

(REPOST: PSYOP-MUSK και το X "Everything App" - 

Τώρα που ο Elon Musk έχει αναδιπλώσει το Twitter στο "X Corp" (https://www.zerohedge.com/technology/musk-folds-twitter-x-corp-sparking-speculation-over-everything-app), είναι καιρός να επανεξετάσουμε το προηγούμενο άρθρο αυτού του substack που προβλέπει το αναπόφευκτο αυτού του απατεώνα του βαθέος κράτους.

Τα tweets από αυτήν την ανάρτηση δεν ενσωματώνονται πλέον στο Substack, οπότε εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης που συνδέεται με την ανακοίνωση του απατεώνα:)

Και κατά τη διάρκεια του PSYOP-19 ο Musk προωθούσε συνειδητά το DEATHVAX™:

 

(Ο απατεώνας Elon Musk απέτυχε στο τεστ IQ της ζωής λαμβάνοντας ενέσεις βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης μετά την προώθηση του DEATHVAX™

Ο απατεώνας της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Twitter και η νεώτερη «ιδιοκτησία» περιουσιακών στοιχείων της CIA, Elon Musk, είναι και πάλι εδώ "εκθέτοντας" υποτίθεται την #vaccinegenocide (γενοκτονία των εμβολίων))

 

Δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα τελικά για τον "πιο έξυπνο" και "πλουσιότερο" άντρα στον κόσμο, έτσι δεν είναι;

Ο Musk, όπως ο Zuckerberg και οι ιδρυτές της Google, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μπροστάρηδες. Αλλά σε αντίθεση με τους άλλους παίκτες της τεχνολογίας DARPA / CIA / DoD, ο Musk έχει πλέον αναπτυχθεί για να κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά των συντηρητικών δημογραφικών υπέρ του ανθρώπου και υπέρ της θρησκείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «εξέθεσε» έναν από τους «ιδρυτές» της Google ότι θέλει να δημιουργήσει μια θεϊκή τεχνητή νοημοσύνη - αυτή η έννοια προκαλεί σκόπιμα βαθύ φόβο σε όλους τους ανθρώπους που φοβούνται τον Θεό. Και φυσικά, ο Musk θεωρείται ως ένα είδος τεχνολογικού σωτήρα τύπου Ιησού Χριστού για αυτούς τους αφελείς συντηρητικούς που παρακολούθησαν τον Tucker στα καλύτερά του χθες το βράδυ. Όλα από σχεδιασμό.

Ο Musk εξήγησε ότι το OpenAI ήταν το έργο πλήρους διαφάνειας και ότι θέλει τώρα να ξεκινήσει ένα TruthGPT AI ως αντίδοτο στο «woke» και επομένως χειριστικό και ψευδές ChatGPT. Τηλεγραφεί τα «αλτρουιστικά» εγχειρήματά του ακριβώς επειδή έχει πλήρη επίγνωση ότι ο πληθυσμός δεν είναι μόνο εντελώς ανίκανος να κατανοήσει την πραγματική τεχνολογία AI, την κωδικοποίηση και ακόμη και τα βασικά μαθηματικά. Η πλειοψηφία των ανθρώπων απλώς πιστεύει τον Musk ότι η δική του AI του θα είναι ηθική και μεγαλόψυχη.

Όλα αυτά είναι ένα ακόμη παραπλανητικό στοιχείο του Musk, ακριβώς επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι εκείνοι που έχουν τα προσόντα να σχολιάσουν την προηγμένη AI είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτήν την ατζέντα και όλοι οι νόμιμοι ειδικοί επί του θέματος που τολμούν να αποκαλέσουν αυτόν και την ψεύτικη AI του θα φιμωθούν όχι μόνο στο Twitter, αλλά σε όλα τα MSM, συμπεριλαμβανομένου του Fox News.

(βίντεο: https://youtu.be/a2ZBEC16yH4, 11:09')

Στο επόμενο επεισόδιο, ο Musk ισχυρίζεται ότι θα σταματήσει την ανάληψη της «δημοκρατίας» από την AI κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2024, παρά την παράλογη ειρωνεία της κλοπής των τελευταίων εκλογών σε κοινή θέα.

Ο Μασκ συνεχίζει να δηλώνει χωρίς ίχνος ντροπής: «Το πιο ειρωνικό αποτέλεσμα είναι το πιο πιθανό, φαίνεται». Αυτό προέρχεται από τον άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι έχει «χρηματοδοτήσει» και στελεχώσει τα πρώτα έργα τεχνητής νοημοσύνης για τα οποία έχει προειδοποιήσει τελευταία. Και η ειρωνεία της ειρωνείας είναι ότι η εν λόγω «χρηματοδότηση» του προήλθε από την ίδια κλίκα που τον στήριξε ως αυτή τη μεγάλη τεχνολογική «ιδιοφυΐα» περισσότερο σε μαριονέτα ολόκληρης της καριέρας του.

Στη συνέχεια, ο Musk παραδέχεται σωστά ότι είναι η MicroSoft και όχι η Google που ελέγχει τελικά την AI, αλλά μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται τώρα να δημιουργήσει την «τρίτη επιλογή» AI και έτσι αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο : ο Musk μας παρουσιάζει το εγελιανό διαλεκτικό κατασκεύασμα κοινωνικής μηχανικής, δηλαδή, όπως μπλε ομάδα εναντίον κόκκινης ομάδας, είναι τώρα κακό AI εναντίον καλού AI. Αυτό σίγουρα θα κρατήσει τους πληβείους αποσπασμένους. Με άλλα λόγια, ο Musk είναι η αντίδραση (καλή AI) στο πρόβλημα Gates και Google (κακή AI) για την επερχόμενη τελική τεχνοκομμουνιστική «Λύση» (Own Nothing, Be Happy) όπως μας έφεραν οι σκοτεινές δυνάμεις που δημιούργησαν τον Musk, τον Gates, την Google, το WEF, τη CIA, το DoD, CFR, ΟΗΕ κ.λπ. & κ.λπ.

(βίντεο: https://youtu.be/fm04Dvky3w8, διάρκεια: 07:50')

Ακριβώς όπως ο Musk επικαλείται το Ξυράφι του Όκαμ, πηγαίνει αμφίδρομα: η απλούστερη εξήγηση είναι ότι ο Musk είναι ένα είδος χαμηλής ποιότητας ποπ «ιδιοφυΐας» α λα «ήρωας» κόμικς του Tony Stark που πάντα υποστηριζόταν από το βαθύ κράτος πριν ακόμη προσγειωθεί στη Silicon Valley. Δεν είναι εδώ για να σας σώσει. Εξοντώθηκε από την ίδια κλίκα που διέπραξε το PSYOP-19, τις ενέσεις βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης και το συνεχιζόμενο PSYOP-MARKET-CRASH και το PSYOP-WW3.

PS: Ἕνας εσωτερικός δικηγόρος του Χόλλυγουντ, που κυκλοφορεί με το παρατσούκλι Enty, τρέχει ένα site, που ονομάζεται τρελλές μέρες και τρελλές νύχτες (https://www.crazydaysandnights.net/). Το ιστορικό κουτσομπολιού του είναι περίπου 100% ακριβές. Εδώ και αρκετά χρόνια εκθέτει τον Musk ως τοξικομανή, που είναι σκέτη απάτη. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το ποιος είναι πραγματικά ο Musk:

(εντός του συνδέσμου)

Ο Musk σίγουρα γνωρίζει για τη ρύθμιση, γι 'αυτό θέλει το TruthAI του να ρυθμίσει τα φορολογικά μουλάρια του χρέους μέχρι θανάτου μέσω του FDA, της SEC, της EPA και όλων των άλλων αντισυνταγματικών κυβερνητικών υπηρεσιών. Και η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης του είναι η απόλυτα χειρότερη στον κλάδο και τα αυτοκίνητά του κερδίζουν σταθερά χρόνο με το χρόνο τις χαμηλότερες βαθμολογίες Consumer Reports, αλλά μην ανησυχείτε γιατί το TruthAI του Elon θα είναι πιο ειλικρινές και ανώτερο από όλα τα άλλα AI (το πραγματικό προηγμένο AI που κατέχουν κρυφά οι κυβερνητικές υπηρεσίες κάνει όλη τη σημερινή AI να μοιάζει με παιχνίδι νηπιαγωγείου). Δηλαδή:

(εντός του συνδέσμου)

HORROR: Περισσότερα για το γιατί ο Musk θέλει το AI του να ελέγχει τους κανονισμούς:

(εντός του συνδέσμου)

Και το πένθος σίγουρα τρέχει στην οικογένεια:

(εντός του συνδέσμου)

Όπως όλα τα καλά περιουσιακά στοιχεία της CIA, η διακίνηση ναρκωτικών είναι πάντα μέρος της εξίσωσης (επίσης, δείτε τον Μπιλ Κλίντον στο αεροδρόμιο MENA και τις επιχειρήσεις της CIA στο Ιράν κ.λπ.):

(εντός του συνδέσμου)

Το να φτάσετε ψηλά στην δική σας προσφορά δεν είναι ποτέ καλή ιδέα:

(εντός του συνδέσμου)

Και αν ακόμη υπάρχει αμφιβολία ότι ο Musk δεν είναι μέρος της λατρείας:

(εντός του συνδέσμου)

Απάτη, εκβιασμός και αποκάλυψη πληροφοριών:

(εντός του συνδέσμου)

Φυσικά, η διαστροφή είναι απαραίτητη για να είσαι μέλος του συλλόγου και οι διαγενεακές διαστροφές είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα:

(εντός του συνδέσμου)

Και πάντα με αυτούς τους απατεώνες:

(εντός του συνδέσμου)

 

Υπάρχουν πολύ περισσότερα, αλλά τώρα έχετε την εικόνα για το ποιος ακριβώς μπορεί να είναι αυτός ο χαρακτήρας του Musk.

Η «πρωτοποριακή» και σκληρή συνέντευξη του Tucker Carlson για τον Musk δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα PSYOP-MUSK.

 

ΜΗ συμμορφώνεσθε!


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/psyop-musk-on-tucker-carlson?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!