Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Ἡ Γερουσία τῶν ΗΠΑ κηρύσσει ὅτι ἡ ὑπόθεσις γιά τήν προέλευσι τοῦ Covid ἔχει ...κλείσει, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ οὐσιαστικῶς, τό ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ τοῦ αἰῶνος!

 


Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ερευνώντας τον εαυτό της, αποκρύπτει ζωτικές πληροφορίες από τον αμερικανικό κοινό!

Ο Covid-19 προήλθε από ένα κινεζικό εργαστήριο και διέρρευσε «ακούσια», καταλήγει μια ερευνητική έκθεση της Γερουσίας των ΗΠΑ, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 17 Απριλίου.


Ο υποτιθέμενος ιός που αποκαλούν SARS-CoV-2, διέρρευσε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV), το οποίο δοκίμασε κορωνοϊούς νυχτερίδων, δύο φορές το 2019, σύμφωνα με ερευνητές που διεξήγαγαν την έκθεση.

Η έκθεση των 301 σελίδων (https://www.documentcloud.org/documents/23782224-senate-covid-19-origins-report), που κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου, αναφέρει:

«Η υπεροχή των πληροφοριών υποστηρίζει την ευλογοφάνεια ενός ακούσιου περιστατικού που σχετίζεται με την έρευνα που πιθανότατα προέκυψε από αποτυχίες περιορισμού της βιοασφάλειας κατά τη διάρκεια της έρευνας που σχετίζεται με το εμβόλιο SARS-CoV-2».

Οι Epoch Times (https://www.theepochtimes.com/chinese-lab-developed-covid-19-virus-senate-report-claims_5200417.html?src_src=newsnoe&src_cmp=breaking-2023-04-18-one&est=oQlTusxnJXccdXsLTlSGqaPBCKMEF6XpbGLmMdfYmxKCw50yRlwl4NWSqRQZSPPXuw%3D%3D) ανέφεραν ότι ο γερουσιαστής Roger Marshall, R-Kentucky, μέλος της Επιτροπής Υγείας της Γερουσίας, κυκλοφόρησε την έκθεση, η οποία εκπονήθηκε από μια ομάδα που περιελάμβανε τον Δρ Robert Kadlec, έναν μακροχρόνιο πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο υγείας που διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην ανάπτυξη των εμβολίων COVID-19 και στελέχη της Επιτροπής Υγείας και Εκπαίδευσης της Γερουσίας των ΗΠΑ, Εργασίας και Συντάξεων, όπου ο Marshall προεδρεύει της Υποεπιτροπής Πρωτοβάθμιας Υγείας και Συνταξιοδοτικής Ασφάλειας. Η τελική έκθεση επικαιροποιεί μια ενδιάμεση έκθεση που δημοσιεύθηκε το φθινόπωρο του 2022 (https://www.theepochtimes.com/substantial-evidence-covid-19-result-of-wuhan-china-laboratory-incident-senate-report_4824537.html).


Ο Marshall είπε ότι οι ερευνητές ξεκίνησαν με δύο υποθέσεις. Το ένα ήταν ότι ο ιός ξεκίνησε στα ζώα πριν εξαπλωθεί στον άνθρωπο, γνωστό ως φυσική προέλευση. Η άλλη ήταν μια διαρροή από το εργαστήριο της Γουχάν, που βρίσκεται στην ίδια πόλη όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα COVID-19 στα τέλη του 2019.

«Εξάντλησαν κάθε αποδεικτικό στοιχείο που μπορούσαν να βρουν, κάθε μάρτυρα με τον οποίο μπορούσαν να μιλήσουν, για να καταλήξουν σε συμπεράσματα», δήλωσε ο Marshall.

Η ομάδα συμβούλων του Kadlec πέρασε περίπου 18 μήνες διερευνώντας την προέλευση του COVID-19 και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα διαθέσιμα στοιχεία υποστηρίζουν τυχαία διαρροή εργαστηρίου.

Παρατηρήστε ότι όλοι οι ερευνητές που βοήθησαν την επιτροπή της Γερουσίας να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα ήταν μέρος της κυβέρνησης, με έναν μάλιστα να εμπλέκεται στην ανάπτυξη των εμβολίων Covid.

Εάν παραδέχονταν ότι αυτή ήταν μια σκόπιμη διαρροή, τότε θα αναγκάζονταν να εξηγήσουν γιατί η κυβέρνηση ήταν σε θέση να παράγει ένα εμβόλιο σε χρόνο ρεκόρ. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το γιατί οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο ιός Covid περιέχει ένα τμήμα κώδικα DNA που ταιριάζει με την αλληλουχία που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Moderna ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν από την έναρξη της πανδημίας (https://www.dailymail.co.uk/news/article-10542309/Fresh-lab-leak-fears-study-finds-genetic-code-Covids-spike-protein-linked-Moderna-patent.html).

Και η Moderna ίσως χρειαστεί τότε να εξηγήσει γιατί ο τότε επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Tal Zaks δήλωσε το 2017 (δύο χρόνια πριν από την κυκλοφορία του Covid) ότι η εταιρεία του «χακάρει πραγματικά το λογισμικό της ζωής» (https://leohohmann.com/2021/03/09/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/) και ήταν έτοιμη να εφαρμόσει τη γονιδιακή θεραπεία mRNA σε οποιονδήποτε αριθμό ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ιών που μοιάζουν με γρίπη, αυτό είναι ένα προϊόν που ήξερε ότι θα έκανε την εταιρεία δισεκατομμύρια σε συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ω, δεν γνωρίζατε ότι ο συν-κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας στο εμβόλιο της Moderna είναι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας; Ναι, και αυτό έχει καλυφθεί, αλλά η Moderna πλήρωσε πρόσφατα στο NIH 400 εκατομμύρια δολλάρια (https://arstechnica.com/science/2023/02/moderna-forks-over-400m-to-nih-amid-dispute-over-covid-vaccine-ip/) για το ρόλο της στην εφεύρεση του εμβολίου (και αναρωτηθήκατε γιατί ο Δρ Fauci προώθησε τα εμβόλια τόσο επιθετικά). Και αφού αυτό γίνει ευρέως γνωστό, τότε οι άνθρωποι μπορεί να ρωτήσουν γιατί η Κίνα συμμετείχε τόσο πολύ στη δοκιμή και την παρασκευή του εμβολίου Pfizer/BioIntech Covid, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Naomi Wolf (https://dailyclout.io/dr-naomi-wolf-on-the-ccps-control-of-the-covid-vaccine-foia-requests-prove-vaccine-was-tested-in-china/).

(βίντεο: 26:05')

Η Wolf δηλώνει στην παραπάνω συνέντευξη βίντεο ότι η BioIntech κάνει μια μεταφορά τεχνολογίας στην Κίνα, δηλώνοντας:

«Πρόκειται για μια συμπαιγνία μεταξύ του Δρ Fauci, του NIAID, του HHS και της Κίνας. Η δοκιμή του εμβολίου στην Κίνα, η ιδιοκτησία του υλικού, στην Κίνα. Η πληρωμή εκατοντάδων εκατομμυρίων δολλαρίων στους ανώτερους επιστήμονες μας, τους επικεφαλής των κυβερνητικών υπηρεσιών μας, για να εγχύσουμε αυτή την καταστροφική, δολοφονική ένεση στις φλέβες των Αμερικανών με έδρα την Κίνα, που προέρχεται από την Κίνα, κατασκευάζεται από την Κίνα, ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία της Κίνας, προήλθε από τα υψηλότερα επίπεδα συντονισμού μεταξύ των επιστημόνων του έθνους μας, του HHS μας και της Κίνας. Και εκατομμύρια δολάρια καταβλήθηκαν απευθείας στους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για την προστασία μας από ακριβώς αυτό το είδος κινδύνου, αυτό το είδος βλάβης. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να με ρωτούν, γιατί θα λέγατε ότι αυτό είναι ένα βιολογικό όπλο; Ποιος θα ήθελε να υπάρχει ένα βιολογικό όπλο; Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Έτσι κι έγινε».

Ορίστε λοιπόν. Το plandemic αφορούσε την απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου στον κόσμο, ειδικά στα μέρη του κόσμου που στοχεύουν σε μια συστηματική μετατροπή από δωρεάν σε πρώην ελεύθερα στο πλαίσιο της Μεγάλης Επαναφοράς, εξηγείται πλήρως στο βιβλίο του Klaus Schwab, COVID-19: The Great Reset, που κυκλοφόρησε μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Covid στον κόσμο.

Ναι, ολόκληρο το σχέδιο θα μπορούσε να αρχίσει να έχει νόημα εάν η Γερουσία των ΗΠΑ είχε κάνει τη δουλειά της εκπροσωπώντας τον λαό, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για την προέλευση του Covid. Θα μπορούσε πραγματικά να προκαλέσει την αποκάλυψη της πλήρους ιστορίας του Covid, ότι μέχρι το 2019 είχαμε ένα εμβόλιο σε αναζήτηση ενός ιού, όχι ενός ιού σε αναζήτηση εμβολίου. Και η ένεση που διατίθεται στην αγορά ως εμβόλιο ήταν στην πραγματικότητα απλώς μια επέκταση του αρχικού βιολογικού όπλου - που αναπτύχθηκε, αγοράστηκε και πληρώθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με τα δολλάρια των φορολογουμένων σε συνεργασία με την Κίνα. Χρησιμοποίησαν τα δολλάρια των φορολογουμένων μας για να πληρώσουν για ένα βιολογικό όπλο που θα αρρώσταινε και θα αποδυνάμωνε πολλούς από εμάς, σκοτώνοντας άλλους.

Αλλά αντ 'αυτού, η Γερουσία των ΗΠΑ έκανε αυτό που κάνει συχνά. Πήρε τον εύκολο δρόμο και μας έδωσε μια εκδοχή που κουκουλώνει αυτό που μπορεί να αποδειχθεί το πιο τερατώδες έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ κατά της ανθρωπότητας.

Δεν περιμένατε μια επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ να σας δώσει όλη την αλήθεια, σωστά;

Όχι περισσότερο από ό,τι εμπιστευτήκατε την Επιτροπή Warren για να σας πει τα πάντα ακριβώς όπως έπεσε στις 22 Νοεμβρίου 1963, στο Ντάλας του Τέξας.

Δεν εμπιστευτήκατε την Επιτροπή 9/11 για να μας δώσει την ευθεία ιστορία για εκείνη τη μοιραία ημέρα του 2001.

Όχι, οι κυβερνητικές επιτροπές που ερευνούν συγκλονιστικά εγκλήματα σχεδόν ποτέ δεν πράττουν το σωστό. Ειδικά όταν πρόκειται για έγκλημα που η κυβέρνηση χρησιμοποίησε για δικό της όφελος.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/04/18/u-s-senate-declares-case-closed-on-origins-of-covid-effectively-whitewashing-the-crime-of-the-century/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!