Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο Α. Φάουτσι αρχίζει με απόλυτη ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, να λειτουργεί ως σύμβουλος, σε ένα ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ βιολογικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «κατά της πανδημίας», στό εξωτερικό.....

 


Ο μακροχρόνιος κυβερνητικός γραφειοκράτης συνδέεται με τους μεγάλους της μαφίας της 'Big Pharma' σε έναν νέο κύκλο συμβούλων.

Σε ειδήσεις που κατά κάποιο τρόπο δεν αναφέρθηκαν καθόλου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Δρ Anthony Fauci φαίνεται να έχει υπογράψει την πρώτη του συνεργασία εκτός της Υγείας της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπου φέρεται (https://dossier.substack.com/p/dr-anthony-fauci-remains-on-government) να εξακολουθεί να παίρνει μισθό.


Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Φάουτσι συμφώνησε να υπηρετήσει με συμβουλευτική ιδιότητα σε ένα νεοσύστατο βιολογικό εργαστήριο «κατά της πανδημίας», το οποίο διευθύνεται από έναν υψηλού επιπέδου Ιταλό επιστήμονα και μακροχρόνιο φαρμακευτικό στέλεχος.

Η υπηρεσία ειδήσεων ANSA της Ιταλίας αναφέρει (https://www.ansa.it/toscana/notizie/2023/03/29/anthony-fauci-diventa-consulente-del-biotecnopolo-di-siena_b1a60d46-ae4f-452b-b2dc-cc9485cb5b7d.html):

"Ο Αμερικανός ανοσολόγος Anthony Fauci συμφώνησε να ενεργήσει με άτυπη ιδιότητα ως στρατηγικός σύμβουλος του Rino Rappuoli, επιστημονικού διευθυντή του κόμβου βιοτεχνολογίας Biotecnopolo στη Σιένα, ενός ιδρύματος που ιδρύθηκε από τα Υπουργεία του Πανεπιστημίου, Υγείας, Οικονομίας και Βιομηχανίας με στόχο την εστίαση στην εφαρμοσμένη έρευνα στις βιοτεχνολογίες και τις βιοεπιστήμες, ανακοίνωσε το Fondazione Biotecnopolo αυτή την εβδομάδα".

Η είδηση αναφέρθηκε επίσης από την ιταλική L'Eco di Bergamo (https://www.ecodibergamo.it/stories/scienza-e-tecnologia/fauci-becomes-a-consultant-of-the-biotecnopolo-biotech-hub-in-siena_1458723_11/) και άλλους, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν αναφορές για το θέμα εκτός της χώρας.

Το Biotecnopolo (https://www.biotecnopolo.it/la-fondazione/), το νεοσύστατο βιολογικό εργαστήριο που χρηματοδοτείται από την ιταλική κυβέρνηση, αυτοχαρακτηρίζεται ως «κόμβος κατά της πανδημίας με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και παραγωγή εμβολίων και μονοκλωνικών αντισωμάτων για τη θεραπεία αναδυόμενων παθολογιών επιδημίας-πανδημίας».

Η Ρώμη έχει ήδη δεσμεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για το αισθητά κάτω από το ραντάρ έργο που υποστηρίζεται από το κράτος.

(εικόνα: Τοποθεσία web εφαρμογής Fondazione Biotecnopolo di Siena)

Σε δελτίο τύπου, ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου δήλωσε ότι ο νέος ρόλος του Fauci θα είναι «ένα θεμελιώδες βήμα προς την κατεύθυνση να καταστεί το Biotecnopolo ο ιταλικός κόμβος για την έρευνα, τη μελέτη και την πρόληψη πανδημιών».

Ο Φάουτσι δεν έχει εκδώσει δήλωση για το θέμα. Ο Δρ Rappuoli δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Παραμένει ασαφές γιατί ο Φάουτσι, ένας ισόβιος γραφειοκράτης της αμερικανικής κυβέρνησης, αποφάσισε να γίνει σύμβουλος για μια οντότητα που χρηματοδοτείται από την ιταλική κυβέρνηση. Σε αρκετές περιπτώσεις, έχει μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για την ιταλική κληρονομιά του. Το 2020, η ιταλική κυβέρνηση του απένειμε το παράσημο του Τάγματος της Αξίας της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Η Ιταλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιράζονται πολλά όταν πρόκειται για τις ανθρωπιστικές καταστροφές που επέβαλαν οι κυβερνήσεις μας στο όνομα ενός ιού. Ο Δρ Fauci, έκανε εκστρατεία για τα lockdown του κορονοϊού που διαμορφώθηκαν σύμφωνα με την απάντηση της Ιταλίας. Αυτό που παρέμεινε ανείπωτο ήταν ότι η Ιταλία πήρε την ιδέα για τα βάναυσα lockdown από την Κίνα. Τόσο ο Fauci όσο και η Δρ Deborah Birx, η μακροχρόνια καθοδηγούμενή του, παρέμειναν αφοσιωμένοι στο ιταλικό μοντέλο για αρκετά χρόνια, δηλώνοντας την Ιταλία ως το χρυσό πρότυπο για τα «μέτρα».

Επιπλέον, η νέα «άτυπη» σχέση του Fauci με τον Δρ Rappuoli θα πρέπει να εγείρει κάποια φρύδια.

Πριν γίνει επικεφαλής επιστήμονας για το νέο βιολογικό εργαστήριο, ο Δρ Rappuoli ήταν επικεφαλής της έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων στην GSK, το μεγαθήριο της Big Pharma που ήταν παλαιότερα γνωστό ως GlaxoSmithKline. Είναι επίσης καθηγητής Έρευνας Εμβολίων στο Imperial College του Λονδίνου, το ινστιτούτο των διαβόητων προσομοιώσεων μοντέλων υπολογιστών που βοήθησαν στην εκτόξευση της υστερίας του κορονοϊού.

Η GSK είναι γνωστή για τη δόλια δραστηριότητα που δημιουργεί αρχεία. Το 2012, η GSK συμφώνησε να πληρώσει διακανονισμό ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, σπάζοντας το ρεκόρ της Pfizer για τον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για μια φαρμακοβιομηχανία στην ιστορία των ΗΠΑ.

Πέρυσι, ο Fauci μίλησε σε συνέδριο (https://www.gsk.com/en-gb/media/press-releases/gsk-gathers-global-experts-to-discuss-role-of-vaccines-in-protecting-people-and-the-planet/) που διοργάνωσε η GSK σχετικά με τον «ρόλο των εμβολίων στην προστασία των ανθρώπων και του πλανήτη».

Έτσι, ο Fauci έχει πλέον συνδεθεί με την βαρέων βαρών Big Pharma και είναι σύμβουλος για ένα παράνομο έργο βιο-εργαστηρίου που χρηματοδοτείται από την ιταλική κυβέρνηση. 

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://dossier.substack.com/p/fauci-quietly-begins-advising-mysterious?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!