Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΜΑΚΑΒΡΙΟ! Τά εμβόλια Covid έχουν προκαλέσει ΑΥΞΗΣΗ των εσόδων (!) από τόν φόρο ακίνητης περιουσίας της 'IRS', καθώς ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ πλήρως εμβολιασμένοι ΠΛΟΥΣΙΟΙ !!!....

 


(Natural News) 

Ένας άγνωστος δισεκατομμυριούχος με περιουσία έως και 35 δισεκατομμυρίων δολλαρίων πέθανε από τον «εμβολιασμό» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11916039/US-Treasury-reveals-received-7BILLION-tax-payment-estate-gift-receipts.html), αλλά κανείς δεν το πρόσεξε μέχρι να γίνει πληρωμή φόρου ακίνητης περιουσίας ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολλαρίων στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS).


Το υπουργείο Οικονομικών λέει ότι έλαβε τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους «περιουσίας και δωρεάς» στις 28 Φεβρουαρίου 2023, από έναν συνεισφέροντα που θα ήταν ένας από τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο - οπότε ποιος ήταν;

Δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του ατόμου που πέθανε, εκτός από το γεγονός ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ από την έναρξη της επιχείρησης Warp Speed. 

Οι φόροι περιουσίας και δωρεάς που εισπράχθηκαν παρέμειναν σχετικά σταθεροί μέχρι την έλευση των εμβολίων covid, μετά την οποία οι συλλογές IRS αυτού του τύπου άρχισαν να εκτοξεύονται.

Κατά το οικονομικό έτος που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, το IRS έχει ήδη εισπράξει περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολλάρια σε φόρους περιουσίας και δωρεών. 

Αυτό το ποσό είναι μεγαλύτερο από το ποσό που έλαβε το IRS όλο το 2022 - τόσο μεγάλη είναι αυτή η ξαφνική εισροή πληρωμών.

(Σχετικά: Θυμάστε όταν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ [CDC] πιάστηκαν να χειραγωγούν τους θανάτους από covid αναταξινομώντας τους (https://naturalnews.com/2021-10-03-cdc-hospitals-fully-vaccinated-deaths-unvaccinated.html) ως «μη εμβολιασμένους» θανάτους;)

Θα πεθάνουν περισσότεροι πλήρως εμβολιασμένοι δισεκατομμυριούχοι, παρέχοντας ακόμη περισσότερα μετρητά στην ...Εφορία;

Σύμφωνα με τον John Ricco, οικονομολόγο και αναπληρωτή διευθυντή ανάλυσης προϋπολογισμού στο Penn Wharton Budget Model, αυτή η αύξηση των πληρωμών φόρου περιουσίας και δωρεάς στο IRS είναι «πιθανό να οφείλεται σε μεγάλο αριθμό θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid», για να παραθέσω την Daily Mail Online.

Η κρυμμένη αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από τα εμβόλια covid, τα οποία το κατεστημένο εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχτεί παρά τα παραγωγικά στοιχεία που υποδηλώνουν, ότι η επιχείρηση Warp Speed είναι μια από τις μεγαλύτερες, κάπως συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις γενοκτονίας που διαπράχθηκαν ποτέ στον κόσμο.

Οι υπολογισμοί του Κέντρου Φορολογικής Πολιτικής, μιας δεξαμενής σκέψης με έδρα την Ουάσινγκτον, δείχνουν ότι όποιος έκανε τη μεγάλη πληρωμή των 7 δισεκατομμυρίων δολλαρίων πιθανότατα είχε περιουσία αξίας τουλάχιστον 35 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. 

Δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος μπορεί να είναι αυτός, ο Gabriel Zucman, οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Berkeley (http://www.berkeley.edu/), λέει ότι ίσως το Forbes απλά «έχασε» έναν δισεκατομμυριούχο στη λίστα εκείνων που πέθαναν πρόσφατα.

Είναι επίσης πιθανό ότι τα χρήματα μπορεί να ήταν «ένα μεγάλο δώρο [ή] μια καθυστερημένη πληρωμή από κάποιον δισεκατομμυριούχο που πέθανε πριν από αρκετά χρόνια» και ότι το IRS απλώς τα βρήκε μέσω μιας καταστολής των πληρωμών που λείπουν.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι η πληρωμή των 7 δισεκατομμυρίων δολλαρίων προκλήθηκε από διαζύγιο που αφορά σύζυγο που δεν είναι Αμερικανός πολίτης, αν και οι πληρωμές που πραγματοποιούνται εντός ενός έτους από το διαζύγιο γενικά αποκλείονται.

«Το IRS ΔΕΝ είναι συνταγματική υπηρεσία», σημείωσε ένας σχολιαστής. «Είναι παράνομο να εισπράττεις φόρους ανεξάρτητα από το τι έχει δηλώσει το Κογκρέσο».

Ένας άλλος σημείωσε ότι η τάση της εξαρτώμενης από αντισώματα ενίσχυσης (ADE), η κατάσταση που μοιάζει με AIDS και πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων, μόλις ξεκίνησε και ότι ο κόσμος μπορεί να περιμένει πολύ περισσότερα από αυτό το είδος παραξενιάς τις επόμενες ημέρες.

«Δυστυχώς, θα είναι ενδιαφέρον όταν η εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE) γίνει πιο αισθητή μεταξύ των εμβολιασμένων τους επόμενους μήνες και χρόνια», έγραψε αυτό το άτομο.

Ένας άλλος έγραψε ότι όσοι έπεσαν στο ψέμα του «εμβολιασμού» του covid εξαπατήθηκαν από τον Τόνι Φάουτσι και την ομάδα εγκληματιών του, οι οποίοι ουσιαστικά δημιούργησαν μια ολόκληρη θρησκευτική λατρεία από τον covid για να εξαπατήσουν τις μάζες.

«Ο Fauci είναι ο ...αρχιερέας της λατρείας Branch Covidian», έγραψε αυτό το άτομο. 

«Το εμβόλιο είναι το ιερό μυστήριο – «για να είσαι μαθητής μου, πρέπει να μεταλαμβάνεις τακτικά». Οι τυραννικοί παγκόσμιοι ηγέτες είναι οι απόστολοί του».

Τα τελευταία νέα σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό θανάτων από τα εμβόλια της γρίπης Fauci μπορούν να βρεθούν στο Genocide.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-04-03-covid-vaccines-irs-estate-tax-vaccinated-deaths.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!