Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - H Madame von der Leyen – η 'McKinsey' καί η 'Pfizer'!

 


Από Peter Koenig

Global Research, 18 Απριλίου 2023

*** 

Εκ πρώτης όψεως μπορεί να αναρωτιέστε τι κοινό έχουν η Ursula Von der Leyen και η McKinsey και η Pfizer

Η απάντηση είναι: 

Διαφθορά

Μέγιστη διαφθορά. 


Η κυρία von der Leyen, μη εκλεγμένη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC), έχει πολλά σκάνδαλα διαφθοράς στο λαιμό της.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο γιος της Madame von der Leyen, David, κατείχε μια θέση για μια «καλοκαιρινή πρακτική» στη McKinsey, τη γιγαντιαία εταιρεία συμβούλων διαχείρισης με έδρα τις ΗΠΑ. 

Αν και τα αρχεία των καθηκόντων του David με τη McKinsey είναι σκόπιμα σαθρά, φαίνεται ότι η απασχόλησή του ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτήν ενός «καλοκαιρινού ασκούμενου». Είχε συμβουλευτικές ομάδες υπό την ευθύνη του και εργάστηκε για τη McKinsey για περισσότερα από 3 χρόνια.

-Ω, ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΣ
 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ!

-ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ
ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΜΟΥ......
[ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ]


Είναι, άραγε, τυχαίο ότι έφυγε από τη McKinsey το 2019, λίγο πριν η μητέρα του διοριστεί – όχι εκλεγεί – πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC);

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Μήπως ο David άνοιξε το δρόμο για την εύκολη πρόσβαση της μελλοντικής προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – της μητέρας του – στις ανώτερες διοικητικές βαθμίδες της McKinsey;

Περισσότερα για αυτό αργότερα.

*

Ας ξεκινήσουμε με ένα σκάνδαλο ήδη αρκετά γνωστό μεταξύ των ενημερωμένων πηγών: τις άμεσες διαπραγματεύσεις της Ursula Von der Leyen με την Pfizer για την αγορά 900 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίου της Pfizer, με την επιλογή άλλων 900 εκατομμυρίων, συνολικά 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων. Επαναλάβετε, σε περίπτωση που νομίζετε ότι διαβάσατε λάθος: 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις από το κακοήθες mRNA εμβόλιο της Pfizer που τροποποιεί τα γονίδια  - ναι, για έναν πληθυσμό περίπου 450 εκατομμυρίων. Αυτό θα ισοδυναμούσε με 4 δόσεις ανά άτομο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Αυτές οι «διαπραγματεύσεις» συνεχίστηκαν το 2021, καθώς ανακαλύφθηκαν ανταλλαγές κειμένων μεταξύ της ovn der Leyen και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla. Η πίεση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δημοσιοποιήσει τα κείμενα απλώς αγνοήθηκε.

Αυτό συνέβη πριν από την υπογραφή της σύμβασης των 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων. Πρόκειται σαφώς για παράβαση των κανόνων ανταγωνισμού της ΕΕ, δηλαδή της ανταγωνιστικής υποβολής προσφορών. Οι συμβάσεις υπογράφηκαν τον Μάιο του 2021. Εντελώς αντίθετο με τους διεθνείς κανόνες ανταγωνιστικής υποβολής προσφορών της ΕΕ. Πέρα από αυτό, πώς δικαιολογήθηκαν 4 δόσεις ανά πολίτη της ΕΕ;

Ποια είναι η συνολική τιμή αυτού του τρελού πακέτου;

 

Ursula von der Leyen: «Η κυρία των 4,5 δισεκατομμύριων δόσεων»

Στις πρόσφατες εξελίξεις η van der Leyen εμπλέκεται στη διαπραγμάτευση ενός άλλου μεγάλου συμβολαίου με την Pfizer (https://www.globalresearch.ca/the-pfizer-big-money-maker-have-a-look-at-their-report/5807009):

«Η τιμή κάθε δόσης εμβολίου έχει διαπραγματευτεί απευθείας με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, η οποία είναι γνωστό ότι είναι διεφθαρμένη.

Ο ευρύτερος στόχος του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Δρ Bourla είναι να διαπραγματευτεί μια σύμβαση 4,5 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για έναν πληθυσμό της ΕΕ 450 εκατομμυρίων, με άλλα λόγια, 10 δόσεις ανά άτομο. Πρόκειται για πρόσθετες δόσεις σε σχέση με αυτές που έχουν ήδη αγοραστεί από την ΕΕ (άνω των 800 εκατομμυρίων)

Η στενή «συνεργασία» της κυρίας von der Leyen με την Pfizer μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο σύζυγός της Heiko είναι ο ιατρικός διευθυντής της Orgenesis, μιας αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται σε γονιδιακές θεραπείες όπως τα εμβόλια Pfizer και Moderna.

Η Ursula είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της Orgenesis από το 2019. Η Pfizer και η Orgenesis έχουν πολύ στενή σχέση, δεδομένου ότι η Orgenesis συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη του εμβολίου της Pfizer. Ο Heiko von der Leyen έχει μακρά σχέση με την Pfizer. Δείτε αυτό για (https://simonmercieca.com/2022/12/17/corruption-in-the-eu-stinks-to-the-core-the-ties-of-ursula-von-der-leyen-and-her-husband-heiko-with-big-pharma/) περισσότερες λεπτομέρειες.

*

Επιστροφή στα εμβόλια. Τι θα συμβεί με τα δισεκατομμύρια των περιττών άχρηστων – και επικίνδυνων – τρυπημάτων;

Με τον τρόπο που φαίνεται να εξελίσσεται η διαφθορά Pharma-EU, δεν θα ήταν έκπληξη αν τα εμβόλια επαναχαρακτηρίζονταν για άλλο σκοπό. Πώς θα το ήξερε κανείς; 

Εξάλλου, τα τελευταία τρία χρόνια, με την εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF και της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ – που είναι βασικά ταυτόσημες, καθώς ο ΟΗΕ κοιμάται στο ίδιο κρεββάτι με το WEF – έχει καταστεί περιττά σαφές ότι ο εμβολιασμός δεν έχει καμμία σχέση με την υγεία, τη διατήρηση της υγείας των ανθρώπων, αλλά μάλλον με γενοκτονία μεγάλης κλίμακας.

Ένας από τους βασικούς στόχους της Επαναφοράς / Ατζέντας 2030 είναι η μαζική μείωση του πληθυσμού. Αυτό που μπορούμε να δούμε μέχρι στιγμής, μετά από μόλις δύο χρόνια λεγόμενου εμβολιασμού, το μεγαλύτερο μέρος του εξανάγκασε ενέσεις, εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια θανάτους και ανθρώπους ακρωτηριασμένους για μια ζωή, καθώς και ταχέως αυξανόμενες αποβολές, καθώς και στειρότητα τόσο γυναικών όσο και ανδρών.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το μεγαλύτερο μέρος του εγκλήματος μπορεί να παιχτεί μέσα στα επόμενα 5 έως 10 χρόνια, όταν κανείς δεν θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι η αιτία είναι τα τρυπήματα covid. Αυτά είναι τα προειδοποιητικά λόγια του Michael Yeadon, πρώην VP και Chief Science Officer της Pfizer. Δείτε αυτό.

Ερευνούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία την ποινική υπόθεση της von der Leyen; Κανείς δεν ξέρει. Φανταστείτε ότι κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν ρωτάει!

Το Politico αναφέρει, τον Απρίλιο του 2021, η von der Leyen δήλωσε στους New York Times ότι είχε ανταλλάξει κείμενα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer για ένα μήνα πριν η ΕΕ υπογράψει τη σύμβασή της με τον αμερικανικό φαρμακευτικό γίγαντα.

Στη συμφωνία, η Επιτροπή δεσμεύτηκε να αγοράσει 900 εκατομμύρια εμβόλια Pfizer-BioNTech για λογαριασμό των μελών της ΕΕ, με οψιόν αγοράς άλλων 900 εκατομμυρίων. Αυτό ή αυτά τα συμβόλαια πρέπει να αξίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια δολλάρια. Ο αριθμός δεν αποκαλύφθηκε ποτέ επίσημα και οι παρατηρητές της ΕΕ κλείνουν τα μάτια τους στο σκάνδαλο.

Αυτό από μόνο του είναι μια τρομερή ντροπή.

Αργότερα, η Διαμεσολαβήτρια της ΕΕ αποκάλυψε ότι η Επιτροπή δεν είχε ζητήσει ποτέ ρητά από την ομάδα της von der Leyen να αναζητήσει τα κείμενα, καθώς δεν τα θεωρούσε «έγγραφα» που άξιζαν διατήρησης. Σε έκθεση σχετικά με τα πορίσματά της, η διαμεσολαβήτρια αποκάλεσε απλώς την προσέγγιση «κακοδιοίκηση».

Από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντέτεινε ότι δεν μπορεί να παράσχει τα κείμενα επειδή «βραχύβια, εφήμερα έγγραφα δεν φυλάσσονται». Δείτε αυτό (https://www.politico.eu/article/european-union-prosecutor-covid-vaccine-scandal-ursula-von-der-leyen/).

Τέλος της ιστορίας προς το παρόν. Αλλά για να μην ξεχνάτε, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά η μη εκλεγμένη ΕΚ, είναι ένα από τα πιο διεφθαρμένα θεσμικά όργανα στον κόσμο. Και, μέχρι στιγμής, φαίνεται να ξεφεύγει από αυτό.

*

Επιστροφή στη McKinsey. Η συμβουλευτική εταιρεία McKinsey είναι γεμάτη από δικά της σκάνδαλα. Το έργο της εταιρείας τόσο για τις αυταρχικές κυβερνήσεις όσο και για το Πεντάγωνο εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις συγκρούσεις συμφερόντων.

Όταν στις αρχές του 21Αγ αιώνα το κραχ της φούσκας του dot.com κατέστρεψε πολλές εταιρείες, και μαζί τους και τη δυνατότητα παροχής συμβουλών διαχείρισης, η McKinsey βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Έπρεπε να βρουν τρόπους να διευρύνουν την πελατειακή τους ομάδα. Έτσι, η McKinsey άρχισε να ανταγωνίζεται για κρατικές συμβάσεις όχι μόνο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά παγκοσμίως.

Οι New York Times αναφέρουν ότι η απόφαση της McKinsey να δραστηριοποιηθεί στον δημόσιο τομέα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δημιούργησε ένα επιχειρηματικό μοντέλο γεμάτο συγκρούσεις συμφερόντων.

Ένα εγχώριο παράδειγμα των ΗΠΑ είναι γνωστό. Η McKinsey συμβουλεύει την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων (FDA), ενώ συμβουλεύει επίσης τον φαρμακευτικό γίγαντα Purdue Pharma. Σε διεθνές επίπεδο, το έργο της McKinsey εμφανίζεται κατά καιρούς εξίσου εκτεταμένο με πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων, φλερτάροντας κρατικούς πελάτες τόσο διαφορετικούς όσο το Πεντάγωνο, η Κίνα και η Σαουδική Αραβία.

Ενώ η McKinsey πήρε εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια σε αμυντικές συμβάσεις των ΗΠΑ, συμβούλευσε επίσης ένα επιτελείο ξένων εταιρειών και κυβερνήσεων. Ο ιστότοπος της McKinsey μπορεί να υπερηφανεύεται για αυτές τις συνδέσεις: «Έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις με υπουργεία και υπουργεία άμυνας παγκοσμίως».

Σε μια άλλη, γνωστή πλέον υπόθεση, η παγκόσμια εταιρεία συμβούλων McKinsey αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για διαφθορά στη Νότια Αφρική. Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ρόλο της McKinsey στο μεγαλύτερο σκάνδαλο μετά το απαρτχάιντ της χώρας, γνωστό ως σκάνδαλο κρατικής σύλληψης υπό τον πρώην πρόεδρο Jacob Zuma. Αφορούσε την υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος σε τεράστια κλίμακα, όπως αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο του 2023, δείτε αυτό (https://www.google.com/search?q=mckinsey+and+south+africa&oq=mckinsey+and+south+africa&aqs=chrome..69i57j0i22i30l9.7637j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8).

Αυτό τα λέει όλα. Το κλειδί είναι οι διεθνείς κυβερνητικές διασυνδέσεις υψηλού επιπέδου. Μπορεί να μην αποδειχθεί ποτέ, αλλά επικρατεί μια βαθιά υποψία, ότι ο γιος του Heiko και της Ursula von der Leyen, David, μπορεί να είχε ρόλο στην προετοιμασία του δρόμου για τη McKinsey να εξαγοράσει κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να ακολουθήσει την τεράστια και θανατηφόρα απάτη του εμβολίου covid.

Δείτε αυτό για πλήρεις λεπτομέρειες (https://responsiblestatecraft.org/2023/02/03/do-mckinseys-defense-contracts-clash-with-foreign-clients/#:~:text=%E2%80%9CMcKinsey%20had%20long%20profited%20from,from%20questions%20about%20those%20contracts).

Το ερώτημα που πρέπει να θέσουν οι Ευρωπαίοι, όχι οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, αλλά εμείς, ο λαός, πόσο καιρό συνεχίζουμε να ανεχόμαστε την προεδρία της von der Leyen στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

Φυσικά, η Ursula von der Leyen είναι η αγαπημένη του Klaus Schwab, διευθύνοντος συμβούλου του WEF. Κατ' εντολή των διεφθαρμένων χρηματοδοτών του, την έβαλε σε αυτή τη θέση. Δεν είναι μόνο υπότροφος της ακαδημίας Young Global Leaders (YGL) του WEF, αλλά είναι επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του WEF.

Αυτή η προστασία μπορεί να φθίνει, όμως, καθώς η θέση του WEF στον κόσμο απομακρύνεται ήσυχα. Απλά σκεφτείτε την καταστροφή του WEF τον Ιανουάριο του 2023 στο Νταβός. Δείτε αυτό (https://www.globalresearch.ca/wef-davos-new-sodom-gomorrah/5805074).

Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης

Ή, μια ακόμη καλύτερη ερώτηση, πόσο καιρό ανέχονται οι Ευρωπαίοι την τρέχουσα εξαιρετικά διεφθαρμένη σύσταση της ΕΕ / ΕΕ; Ήρθε η ώρα να κατεδαφιστεί η ΕΕ, να επιστρέψουμε στα εθνικά κράτη και στα τοπικά νομίσματα που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό. Θα αποτελούσε τεράστια ώθηση για την ευρωπαϊκή οικονομία και την ευημερία των ευρωπαίων πολιτών.

Όσο περισσότερο περιμένουμε, Εμείς, ο Λαός, τόσο πιο δύσκολο θα γίνει να βγούμε από τo matrix των οικονομικών φυλακών.

Δείτε αυτό από την Christine LaGarde (https://www.tiktok.com/@jason.trading/video/7220083737936284974), Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Υπόσχεται φυλακή, αν ξοδέψετε χίλια ευρώ σε μετρητά.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η Christine LaGarde, η οποία διευθύνει την ΕΚΤ για λογαριασμό ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, έχει ποινικό μητρώο.

(βίντεο: https://www.tiktok.com/@jason.trading/video/7220083737936284974)

Πόσο ακόμα μέχρι να ξυπνήσουμε;

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και (http://www.amazon.com/Implosion-Economic-Environmental-Destruction-Corporate/dp/059545349X) συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Κεντρική εικόνα: Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής von der Leyen, 2023. (Πηγή: Facebook)

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/madame-von-der-leyen-mckinsey-pfizer/5816278

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!