Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Robert F. Kennedy, Jr. Υποψήφιος γιά πρόεδρος το 2024! Η ομάδα Kennedy, θά ξεκινήσει τήν εκστρατεία στήν Βοστώνη στις 19 Απριλίου.

 


Peter A. McCullough, MD, MPH™

6 Απριλίου 2023

Από τον JOHN LEAKE

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Robert F. Kennedy, Jr. υπήρξε μία από τις ισχυρότερες φωνές της Αμερικής στην υπεράσπιση της Συνταγματικής μας Δημοκρατίας από αξιωματούχους δημόσιας υγείας και πολιτικούς που ασκούν έκτακτη εξουσία. 

Σε μια σειρά πύρινων ομιλιών που θυμίζουν τη διάσημη ομιλία του πατέρα του στο Πανεπιστήμιο του Κέηπ Τάουν το 1966, ο RFK, Jr. έχει διατυπώσει γιατί δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε στο σύνταγμά μας να τεθεί σε κίνδυνο από ανθρώπους, που υπόσχονται να μας κρατήσουν ασφαλείς


Σήμερα, 5 Απριλίου 2023, κατέθεσε υποψηφιότητα στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή για να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του 2024.

Ο κ. Κένεντι ήταν περιβαλλοντικός ακτιβιστής τριάντα χρόνια πριν αυτό γίνει της μόδας. Για δεκαετίες, εργάστηκε ως δικηγόρος για την προστασία του φυσικού κόσμου από τους εταιρικούς βιομηχανικούς ρυπαντές. Έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα από τη μόλυνση των πλωτών οδών μας, όπως ο ποταμός Hudson, με επικίνδυνα απόβλητα, συμπεριλαμβανομένου του υδραργύρου. Το 2005 άρχισε να ανησυχεί για μια ένωση υδραργύρου που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό σε παιδικά εμβόλια, γεγονός που τον ώθησε να διεξαγάγει διεξοδική έρευνα για την ασφάλεια των εμβολίων γενικά. Βρήκε ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι ο Εθνικός Νόμος για τους Τραυματισμούς από Παιδικά Εμβόλια του 1986 χορήγησε στους κατασκευαστές εμβολίων ασυλία από κάθε αστική και ποινική ευθύνη για τραυματισμούς ή θανάτους που προκλήθηκαν από τα προϊόντα τους.

Ελλείψει νομικής ευθύνης, συνειδητοποίησε ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να ρυθμίσει τη συμπεριφορά τους είναι ο έλεγχος από ένα δημόσιο πρόσωπο και επειδή κανένα άλλο δημόσιο πρόσωπο δεν εντάθηκε για να το κάνει, ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη. Καμμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη, όπως λέει και η παροιμία. Ο κριτικός έλεγχος του κ. Κένεντι για τους κατασκευαστές εμβολίων (που κερδίζουν δισεκατομμύρια ενώ φέρουν μηδενική ευθύνη προϊόντος) δεν έχει αντιμετωπιστεί με συζήτηση, αλλά με βιτριολικές, ad hominem επιθέσεις και κατηγορίες ότι είναι συνωμοσιολόγος. Υπονοείται σε αυτές τις επιθέσεις ότι κανείς δεν πρέπει να τολμήσει ακόμη και να αμφισβητήσει την ασφάλεια των εμβολίων.

Το 2021, δημοσίευσε το βιβλίο του, The Real Anthony Fauci (https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens/dp/1510766804/ref=tmm_hrd_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1680732652&sr=8-1), καταγράφοντας σχολαστικά τη διαφθορά, την ευνοιοκρατία και την κατάχρηση εξουσίας που αχαλίνωτη στο Βιοφαρμακευτικό Σύμπλεγμα στο οποίο ο Δρ Fauci έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο. Κάθε δήλωση στο βιβλίο του κ. Κένεντι τεκμηριώνεται με μια παραπομπή πρωτογενών πηγών, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων ομοσπονδιακών υπηρεσιών, ιατρικής βιβλιογραφίας και δημόσιων αρχείων. Οποιοσδήποτε αναγνώστης μπορεί εύκολα να αξιολογήσει αυτές τις πηγές. Η έκδοση Kindle διαθέτει υπερσυνδέσμους προς τα έγγραφα.

Ο εξηνταεννιάχρονος Κέννεντι σπούδασε στο Harvard College και στο London School of Economics, αποφοιτώντας από το Χάρβαρντ το 1976 με Bachelor of Arts στην Αμερικανική Ιστορία και Λογοτεχνία. Συνέχισε να κερδίζει ένα Juris Doctor από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και ένα Master of Laws από το Πανεπιστήμιο Pace.

Μου φαίνεται ότι ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι και οι αφοσιωμένοι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να καλωσορίσουν αυτό το βαρυσήμαντο γεγονός. 

Ο κ. Κέννεντι έχει επανειλημμένα αποδείξει την αφοσίωσή του στη διατήρηση του Συντάγματος των ΗΠΑ και του αμερικανικού τρόπου ζωής που διατηρεί. Περισσότερο από οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο με προεδρικές φιλοδοξίες, έχει αγωνιστεί για να προστατεύσει μεμονωμένους Αμερικανούς πολίτες από ομοσπονδιακές εντολές και άλλες πράξεις κρατικής υπέρβασης. 

Μπορεί να είναι ο μόνος κλασικός φιλελεύθερος αριστερός του Μάντισον που έχει σχέση με το Δημοκρατικό Κόμμα. 

Απέναντι στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων το 2024, ο κ. Κέννεντι θα ήταν ένας έντιμος και άξιος αντίπαλος.

Οι αναγνώστες αυτού του Substack ενθαρρύνονται να εγγραφούν στην ιστοσελίδα του TEAM KENNEDY (https://www.teamkennedy.com/) , η οποία σύντομα θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες της τελετής έναρξης της εκστρατείας του στη Βοστώνη στις 19 Απριλίου.

* * *

«Φιλοδοξώντας να αντιμετωπίσουμε την φιλοδοξία»

Γιατί είναι καλύτερο να έχουμε δύο πολιτικά κόμματα αντί για ένα.

https://petermcculloughmd.substack.com/p/ambition-to-counteract-ambition?utm_source=post-email-title&publication_id=1119676&post_id=112984479&isFreemail=true&utm_medium=email

 

 

Απρ 6

Από τον JOHN LEAKE


Σε όλη την αμερικανική ιστορία, τα κομματικά πάθη ήταν πάντα ισχυρά. 

Σκεφτείτε τη θανατηφόρα μονομαχία μεταξύ του Alexander Hamilton (φεντεραλιστής) και του Aaron Burr (Ρεπουμπλικάνος). 

Ή τον Preston Brooks (ένας Δημοκρατικός υπέρ της δουλείας) που χτύπησε τον Charles Sumner (έναν Ρεπουμπλικάνο υπέρ της κατάργησης της δουλείας) σχεδόν μέχρι θανάτου με ένα βαρύ μπαστούνι στο πάτωμα της Γερουσίας.

Αν και τέτοια κομματικά πάθη συχνά βγάζουν το χειρότερο στους ανθρώπους, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ελεύθερη δημοκρατία χωρίς τουλάχιστον δύο πολιτικά κόμματα

Εάν υπήρχε μόνο ένα ενιαίο και πειθαρχημένο κόμμα που θα διοικούσε την παράσταση, η έλλειψη συζήτησης και αντιστάθμισης πιθανότατα θα οδηγούσε σε τυραννία. Τα μονοκομματικά κράτη είναι σχεδόν πάντα δικτατορίες.

Ο James Madison το κατάλαβε καλά και έγραψε εκτενώς γι 'αυτό. 

Όπως το έθεσε, «θα πρέπει να υπάρξει φιλοδοξία για να αντισταθμίσει τη φιλοδοξία» ως ένας τρόπος περιορισμού της εξουσίας της κυβέρνησης

Είναι εύκολο να το ξεχάσουμε αυτό όταν αισθανόμαστε αηδία και περιφρόνηση, αλλά αν θέλουμε να αποφύγουμε τον εμφύλιο πόλεμο σε αυτή τη χώρα, καλύτερα να μην αφήσουμε αυτά τα συναισθήματα να μας κυριεύσουν.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έγραψα νωρίτερα σήμερα, ότι ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι και οι αφοσιωμένοι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να καλωσορίσουν την υποψηφιότητα του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ για τις προεδρικές εκλογές του 2024. 

Πολλοί σχολιαστές απάντησαν στην ανάρτησή μου υπονοώντας, ότι ολόκληρο το Δημοκρατικό Κόμμα είναι τόσο ανεπανόρθωτα διεφθαρμένο ώστε να δικαιολογεί την ...πλήρη κατάργησή του.

Αυτό δεν μου φαίνεται ούτε δυνατό ούτε επιθυμητό. 

Πολύ καλύτερα θα ήταν για έναν λογικό και έντιμο πατριώτη όπως ο RFK, Jr. να συμβάλει στη μετριοπάθεια του κόμματος – να μιλήσει ειλικρινά για τα προβλήματά του και να το οδηγήσει πίσω στην ακεραιότητα και τη σύνεση. 

Όταν οι αντίπαλοι υποψήφιοι είναι αξιοσέβαστοι και δείχνουν σεβασμό, μπορούν να συζητήσουν καλή τη πίστη χωρίς να παράγουν όλα τα τρομερά σκληρά συναισθήματα που είδαμε το 2016 και το 2020.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!