Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ὁ βασιλιᾶς Κάρολος καί οἱ παγκοσμιοποιητές ὥρισαν συνάντησι γιά τόν Σεπτέμβριο, στήν ὁποία θά σχεδιάσουν πῶς νά ἐπιταχύνουν τούς στόχους τῆς Ἀτζέντας 2030 τοῦ Ο.Η.Ε. καί τήν πλήρη ψηφιοποίηση τῆς Ἀνθρωπότητος!!!

 


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη ανησυχούν τόσο πολύ ότι οι στόχοι της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Μεγάλη Επαναφορά (γνωστή και ως τεχνοκρατία υπό ένα παγκόσμιο σύστημα θηρίων) κινδυνεύουν να μην εκπληρωθούν μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία, που ζήτησαν μια σύνοδο κορυφής τον Σεπτέμβριο για να συζητήσουν πώς μπορούν να ξεκινήσουν την αδιέξοδη ατζέντα τους.



Το WEF, που ιδρύθηκε το 1971 από τον Γερμανό οικονομολόγο και μηχανικό Klaus Schwab υπό την κηδεμονία του [ηλικίας πιά 100 ετών!!!!] Δρ. Henry Kissinger, έχει πει εδώ και χρόνια ότι μέχρι το 2030 οι άνθρωποι του κόσμου, «δεν θα κατέχουν τίποτα», ότι «δεν θα έχουν ιδιωτικότητα», αλλά με κάποιο τρόπο θα μάθουν να τους αρέσει η εξελισσόμενη κατάσταση της ψηφιακής δουλείας.


Θα ζείτε σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα σε μια λεγόμενη έξυπνη πόλη, όπου σχεδόν κανείς δεν εργάζεται, θα κάθεστε αναπαυτικά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και αντλώντας έναν καθολικό έλεγχο βασικού εισοδήματος από την κυβέρνηση. 

Τα έξυπνα σπίτια που βρίσκονται μέσα σε έξυπνες πόλεις θα τροφοδοτούνται από τεχνητή νοημοσύνη, μια παντογνώστρια δύναμη που με άγρυπνο μάτι θα παρακολουθεί τις δραστηριότητες, την κίνηση, ακόμη και τις σκέψεις όλων. 

Οι άνθρωποι θα τρώνε πρόθυμα έντομα και τεχνητό εργαστηριακό κρέας ως πηγή πρωτεΐνης σε μια παγκόσμια προσπάθεια να βοηθήσουν τη Γη να «θεραπευτεί» μέσω της ουδετερότητας του άνθρακα.

Μην ανησυχείτε ότι σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από άνθρακα, καμμία φυτική ζωή δεν θα είναι σε θέση να συντηρηθεί και η πείνα θα στοιχίσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Θα υπάρξει ένα «σωτήριο εμβόλιο» για κυριολεκτικά κάθε μορφή ασθένειας, και θα υπάρξει άφθονο από αυτό, καθώς οι άνθρωποι θα υποβάλλονται σε απαιτήσεις να αντικαταστήσουν το φυσικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό τους σύστημα με ένα τεχνητό που τροφοδοτείται από συνθετικό mRNA που καταλαμβάνει το σώμα κάποιου και αλλάζει εντελώς το DNA του.

 Δεν θα είστε πια άνθρωπος. 

Είστε ΜΕΤΑ-άνθρωποι, που σημαίνει ότι μεταβαίνετε ή εξελίσσεστε σε μια ανώτερη μορφή ζωής που είναι εν μέρει ανθρώπινη και εν μέρει μηχανή. 

Οι άνθρωποι θα είναι τελικά σε θέση να «κατευθύνουν τη δική τους εξέλιξη» μέσω της προόδου της τεχνολογίας, λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του Schwab, ο Ισραηλινός ιστορικός καθηγητής Yuval Noah Harari.

Στον απόηχο της πανδημίας Covid το 2020, ο Schwab και το WEF κυκλοφόρησαν ένα νέο βιβλίο και ατζέντα που ονόμασαν «Η Μεγάλη Επαναφορά», όπου είδαν αυτή τη μαζική κρίση ως ένα «στενό παράθυρο ευκαιρίας» για να μεταμορφώσουν ριζικά τον κόσμο από φυσικό και απτό σε εικονικό και ψηφιακό.

 Τα πάντα σε αυτόν τον νέο κόσμο είναι συνδεδεμένα, κάθε συσκευή, κάθε όχημα, κάθε αυτοκινητόδρομος και στύλος φωτισμού, κάθε σπίτι, κάθε σώμα. Εξ ου και η έκκληση όχι μόνο για ένα Διαδίκτυο των πραγμάτων αλλά και για ένα Διαδίκτυο των σωμάτων.

Όπως δήλωσε ο Harari, η επιτήρηση που οι άνθρωποι αποδέχτηκαν πλήρως ως μέρος της νέας κανονικότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα έκανε σύντομα το επόμενο μεγάλο άλμα. 

Προέβλεψε, όταν πρόκειται για επιτήρηση ότι «τώρα θα πηγαίνει κάτω από το δέρμα».

Ο Harari είπε: «Όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν πίσω, αυτό που θα θυμούνται από την κρίση του Covid είναι ότι αυτή ήταν η στιγμή που όλα έγιναν ψηφιακά ... όταν όλα παρακολουθούνταν». Δείτε το σύντομο βίντεο παρακάτω.

 

(Επιτήρηση κάτω από το δέρμα | Δρ Yuval Noah Harari, https://youtu.be/o5RbjyicHTU, διάρκεια 01:14)

 

Αλλά είναι κάτι περισσότερο από τον ΟΗΕ και το WEF που βρίσκονται πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά της ανθρωπότητας και την πίεση να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε, αναγκάζοντάς μας σε αυτό που θα αποκαλούσαν μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης στην οποία, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ερχόμαστε σε «αρμονία και ισορροπία» με τη φύση, όπως αναφέρεται στο μνημείο Georgia Guidestones. 

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές αυτού του δυστοπικού οράματος είναι η βασιλική υψηλότητα βασιλιάς Κάρολος, η στέψη του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου. 

Ακούστε τον να μιλάει εύγλωττα για το μεγαλεπήβολο κολεκτιβιστικό σχέδιό του για την ανθρωπότητα στο σύντομο βίντεο παρακάτω.

 

(The Great Reset, https://youtu.be/hRPQqfwwuhU, διάρκεια: 01:56)

 

Όταν ο Κάρολος μιλάει για τη Μεγάλη Επαναφορά και τους στόχους του ΟΗΕ, ακούγεται περισσότερο σαν θρησκεία παρά ο,τιδήποτε άλλο. Λατρεία της Γης.

Μας γνέφει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του σε αυτή τη νέα θρησκεία. Ενώ ισχυρίζεται ότι είναι Χριστιανός, ποτέ δεν αναφέρει τη Βίβλο, τον Θεό Πατέρα ή τον Ιησού Χριστό, Εκείνον που έχει την επιθυμία να σώσει όχι τη Γη αλλά τις ψυχές εκείνων που κατοικούν στη Γη. 

Οι Εωσφοριστές πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή του ουρανού στη Γη χωρίς τον Θεό της Βίβλου, και αυτή είναι η μεγαλύτερη εξαπάτηση που παρουσιάζουν στα αδύναμα ανθρώπινα όντα.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει τη δική του σελίδα στον ιστότοπο του WEF, στην οποία περιγράφει τις «10 δράσεις που πρέπει να αναλάβουμε για να οδηγήσουμε την πράσινη ανάκαμψη». (https://www.weforum.org/agenda/2020/11/prince-charles-the-10-actions-we-must-take-to-tackle-climate-change/) Αυτές οι 10 δράσεις είναι πραγματικά τρομακτικές εάν ποτέ εφαρμόζονταν πλήρως, καθώς ουσιαστικά δεν θα επέτρεπαν καμμία ελευθερία σε μια δικτατορία από πάνω προς τα κάτω που αποφασίζει για εμάς πώς θα κατανεμηθούν και θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι πόροι.

Πάρτε, για παράδειγμα, τον αριθμό 4 στη λίστα του, στον οποίο ζητά αυτό που ακούγεται σαν τη δημιουργία της Αστυνομίας Βιωσιμότητας, δεδομένης της εξουσίας να επιβάλλει τη «συμμόρφωση βιωσιμότητας» με τα παγκόσμια πρότυπα που ορίζονται από τη «Συμφωνία του Παρισιού». Γράφει τα εξής:

4. Να καταβάλουν αυστηρές προσπάθειες για την παροχή αξιόπιστων δεδομένων και να προωθήσουν ενεργά την υιοθέτηση κοινών δεικτών μέτρησης και προτύπων, όπως για παράδειγμα στον πίνακα αποτελεσμάτων της IBC (https://www.weforum.org/whitepapers/toward-common-metrics-and-consistent-reporting-of-sustainable-value-creation), προκειμένου να καταστεί δυνατή η πιο τεκμηριωμένη αξιολόγηση της συμμόρφωσης προς τη βιωσιμότητα και οι ευκαιρίες βελτίωσης, ιδίως όσον αφορά την ευθυγράμμιση με τη συμφωνία του Παρισιού

Είναι πλέον καιρός να προχωρήσουμε προς ενοποιημένες μετρήσεις και παγκόσμια πρότυπα, για να ενθαρρύνουμε την επιτάχυνση της προόδου μέσω ομοιόμορφης συγκριτικής αξιολόγησης.

Και τι γίνεται με όσους από εμάς αρνούνται να συμμορφωθούν με αυτά τα «παγκόσμια πρότυπα»; Αναμφίβολα θα σταλούν μακριά στο 'γκουλάγκ', ή ίσως ακόμη μας πάρουν και το κεφάλι!

Αλλά η πρόοδος προς αυτόν τον υποτιθέμενο νέο και καλύτερο κόσμο για τον οποίο μιλάει ο Κάρολος δεν κινείται αρκετά γρήγορα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του και στις προσδοκίες του WEF, των Ηνωμένων Εθνών, του Klaus Schwab, του Yuval Harari, του Bill Gates, του Larry Fink, του [ψευδώς ονομαζόμενου] George Soros και των υπόλοιπων Εωσφοριστών που κατάφεραν να τοποθετήσουν τα τσιράκια τους στις βασικές θέσεις εξουσίας σε όλους τους θεσμούς μας.

Ο Schwab καυχιέται ανοιχτά ότι έχει «διεισδύσει στα υπουργικά συμβούλια» (https://www.youtube.com/watch?v=b4cDNyvrP40) των μεγάλων εθνών με μαριονέτες του WEF. Δείτε το βίντεο 2 λεπτών παρακάτω.

 

(Klaus Schwab/HARVARD Talk/ Trudeau Cabinet & others "penetrated", https://youtu.be/b4cDNyvrP40, διάρκεια: 02:04)

 

Παρ' όλη αυτή την «πρόοδο», τα πράγματα απλά δεν κινούνται αρκετά γρήγορα για αυτούς τους ψυχοπαθείς.

Την περασμένη εβδομάδα, το WEF δημοσίευσε μια ανάρτηση λέγοντας ότι «η συμμετοχή των πολιτών είναι το κλειδί για την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας του ΟΗΕ» για την εκπλήρωση των στόχων της «Ατζέντας 2030» (https://www.weforum.org/agenda/2023/04/agenda-2030-civic-participation-sustainable-development-goals).

Το WEF έγραψε:

«Οι επιθέσεις στην κοινωνία των πολιτών και τις πολιτικές ελευθερίες απειλούν να καταστρέψουν τα επιτεύγματα στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών. 

Αποδυναμώνουν τη δράση για την αντιμετώπιση της οικονομικής ανισότητας, των ανισορροπιών μεταξύ των φύλων, της διαφθοράς και της υποβάθμισης του περιβάλλοντος».

Έτσι, έχουν προγραμματίσει μια ειδική σύνοδο κορυφής για τους SDG του 2023 για τον Σεπτέμβριο, στην οποία θα συζητήσουν τις ελλείψεις του κόσμου στην επίτευξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, αποκαλώντας τη συνάντηση του φόρουμ «εξαιρετικά σημαντική», καθώς αναμένεται να παρευρεθεί πληθώρα παγκόσμιων ηγετών.

Ποιος ξέρει πώς έχουν χρονομετρήσει αυτή τη συνάντηση. 

Ποιες άλλες κατασκευασμένες κρίσεις θα μπορούσαν να είναι προ των πυλών μέχρι τον Σεπτέμβριο; Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος; 

Ελλείψεις τροφίμων και λιμός; Πολιτική αναταραχή;

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να ακούς τους παγκοσμιοποιητές να μιλούν για τα προβλήματα του κόσμου και πώς οι λύσεις τους θα λαμβάνουν υπόψη τα συμφέροντα όλων. 

Ανισορροπίες μεταξύ των φύλων; 

είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να μπερδεύονται σχετικά με το ποιο είναι το φύλο τους. Υποβάθμιση του περιβάλλοντος; 

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλουν όλα τα οχήματα, όλες τις συσκευές, όλα τα εργαλεία γκαζόν και κήπου, τα πάντα να τρέχουν από την ενέργεια που παράγεται από το ηλεκτρικό δίκτυο, το οποίο δεν μπορεί καν να διατηρήσει το σημερινό επίπεδο των ενεργειακών αναγκών, πόσο μάλλον αν όλοι ανταλλάξαμε τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητά μας, τις σόμπες αερίου, τους φυσητήρες φύλλων, τα τρακτέρ, τις χορτοκοπτικές μηχανές, τα αλυσοπρίονα κ.λπ., με ηλεκτρικά. 

Και πού σκοπεύουν να τοποθετήσουν αυτούς τους τοξικούς ηλιακούς συλλέκτες και μπαταρίες λιθίου αφού ξεπεράσουν την ωφέλιμη ζωή τους; 

Τι γίνεται με αυτές τις ανεμογεννήτριες που σκοτώνουν τα πουλιά και τη θαλάσσια ζωή;

Επομένως, μην μας λέτε για τη συμμετοχή των πολιτών και τη βιωσιμότητα και πώς θα μας δώσετε έναν καλύτερο κόσμο και όλα τα άλλα ψέματα. 

Οι παγκοσμιοποιητές ενδιαφέρονται για ένα πράγμα: 

Κυριαρχία. 

Έλεγχος. 

Θα κάνουν τα πάντα, θα πουν οποιοδήποτε ψέμμα, για να το πετύχουν. 

Και αναρωτιούνται γιατί υπήρξε ρήξη εμπιστοσύνης. 

Γιατί οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν βαρεθεί τα αδιάκοπα ψέμματα, τις κατασκευασμένες κρίσεις, την αλαζονεία και τη μισαλλοδοξία των διαφωνούντων απόψεων που προέρχονται από τους παγκοσμιοποιητές και τους ελιτίστικους θεσμούς τους.

****

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/05/02/king-charles-and-the-globalists-set-meeting-for-september-at-which-they-will-plot-how-to-accelerate-goals-of-u-n-agenda-2030-and-the-complete-digitization-of-humanity/


2 σχόλια:

  1. Προς εφεσιους ΚΕΦ.ς 10-20.
    Επιτρέψτε μου ένα σχόλιο για την βασιλεία τους αν και δεν γνωρίζω απο αυτά ομως ακόμα και ένας που δεν γνωρίζει κάτι θα βρεί.Απο αρχαίων χρόνων οι βασιλείς ασχολούταν με τα μεταφύσικα (ρωτούσαν μάντεις κλπ..).Η τελετή στεψης του Κάρολου εγινε μια μερα μετα την πανσεληνο οπου υπηρξε και μερικη εκλειψη σεληνης,η στεψη εγινε στης 6/5/2023=18δια3=6+6+6=18=6/5/2023.Ο ψαλμός που εψάλει σε βυζαντινό ρυθμό είναι κατά την μετάφραση του Νεόφυτου Βάμβα ο ψαλμός οβ δηλαδη ο 72 ψαλμός( δια τον Σολομώντα).Λίγες μερες πριν στην Σερβια εγιναν δυο μακελεια οπου αν καποιος διαβάσει της ειδησης εκεινων των ημερών εξέχων θέση έχει ο αριθμός 8(8 θύματα και στα δυο περιστατικα) οπου μαλιστα ο δεύτερος μακελάρης φένεται να φοράει μπλούζα που γραφει generation 88 on tour 14 χρονων ο ενας μακελαρης 21(συνελήφθη 8μμ) ο αλλος=8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταγράφονται όσα μας παραθέσατε καί ευχαριστούμε.
      Άς κρίνουν οι αναγνώστες μας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!