Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ετοιμαστείτε γιά έναν ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ, μέ τόν ιό 'Marburg'! Οι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ του βιοφαρμακευτικού συμπλέγματος ενεργοποιήθηκαν, μετά από αναφορές από τήν Ισημερινή Γουϊνέα καί τήν Τανζανία....

 


PETER Α. MCCULLOUGH, MD, MPH™

2 ΜΑΪ́ 2023

Από τον JOHN LEAKE

 

Στις 6 Απριλίου 2023, το CDC εξέδωσε έκθεση «για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον κίνδυνο εισαγόμενων κρουσμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες» μετά τις εστίες της νόσου του ιού 'Marburg' στην Ισημερινή Γουινέα και την Τανζανία (https://emergency.cdc.gov/han/2023/han00489.asp#:~:text=Marburg%20virus%20disease%20is%20a,in%20Equatorial%20Guinea%20and%20Tanzania).



«Αυτό είναι ένα πρόβλημα – αυτό το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του ιού Marburg σε δύο διαφορετικές χώρες», δήλωσε ο Paul Hunter, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο της East Anglia.

«Υπήρξε μια επιτάχυνση στον αριθμό των κρουσμάτων του ιού Marburg τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο Cesar Munoz-Fontela, ειδικός στις τροπικές μολυσματικές ασθένειες στο Ινστιτούτο Τροπικής Ιατρικής Bernhard Nocht στο Αμβούργο.

Η Ισημερινή Γουϊνέα είναι ένα ιδανικό μέρος για το Βιοφαρμακευτικό Σύμπλεγμα να λειτουργεί και να κάνει και να λέει ό, τι θέλει, επειδή η κυβέρνησή του, είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες στον κόσμο!... 

Ο πρόεδρος Teodoro Obiang Nguema Mbasogo είναι σίγουρα ένας από τους πιο περίεργους αρχηγούς κρατών στην ιστορία...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC τον Ιούλιο του 2003 (http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/3098007.stm), το κρατικό ραδιόφωνο ανακήρυξε τον Obiang ...«θεό της χώρας» με «όλη την εξουσία πάνω στους ανθρώπους και τα πράγματα». 

Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος ήταν «σε μόνιμη επαφή με τον ....Παντοδύναμο» και «μπορεί να αποφασίσει να σκοτώσει χωρίς κανείς να τον καλέσει να λογοδοτήσει και χωρίς να πάει στην κόλαση».


 Έχει επίσης μια αστεία ιδιορρυθμία να τελειώνει δημόσιες ομιλίες με ευχές για τον ....εαυτό του (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), αντί για το έθνος....

Σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes του 2010, ο πρόεδρος παίρνει τη μερίδα του λέοντος από τα έσοδα πετρελαίου της χώρας ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως (από μαζικές υπεράκτιες καταθέσεις) και είχε καταθέσει περίπου 700 εκατομμύρια δολλάρια σε τράπεζες των ΗΠΑ. 



Όπως και ο φίλος του προέδρου Τζωρτζ Μπους, πρίγκιπας Bandar Al Saud, ο Mbasogo είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την πλέον ανενεργή Riggs Bank στην Ουάσιγκτον – το κορυφαίο ίδρυμα ξεπλύματος χρήματος της χώρας, το οποίο διοχέτευε πληρωμές σε μερικούς από τους αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Όπου υπάρχει μια συνταγή διαφθοράς (σε μέρη όπως η Ουκρανία, η Ισημερινή Γουινέα και η Ουάσιγκτον) θα βρείτε το Βιοφαρμακευτικό Συγκρότημα που δημιουργεί εκεί κατάστημα. 

Αλλά παρεκκλίνω. 

Επιστροφή στο Marburg.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!