Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ἕνας μουσᾶτος κέρδισε τό ...ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ τουρνουά πόκερ ἀφοῦ δηλώθηκε ὡς γυναῖκα!

 

...Bearded Man Wins Women’s Poker Event, after ‘Identifying’ as ‘Female’!!!!



Ένας γενειοφόρος άνδρας τρολλάρει την ατζέντα του "woke" φύλου, συμμετέχοντας σε ένα γυναικείο 'τουρνουά' 'πόκερ' και κερδίζοντάς το!

Ο Dave Hughes κέρδισε την εκδήλωση "Ladies No-Limit Hold'em" στο Seminole Hard Rock στήν Φλώριντα στίς 29 Απριλίου.


Ο Hughes, ο οποίος λέει ότι είναι «100% κατά» των ανδρών που συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα, ήταν σε θέση να συμμετάσχει στο τουρνουά απλά ....«προσδιορίζοντας» τον εαυτό του ως «γυναίκα».


Σύμφωνα με PokerNews.com (https://www.pokernews.com/news/2023/04/man-wins-ladies-event-at-wpt-seminole-hard-rock-poker-43462.htm), ο κρατικός νόμος εμπόδισε τη διοίκηση να εμποδίσει την συμμετοχή ενός άνδρα σε μια γυναικεία εκδήλωση.

Ο Hughes είπε, ότι οδήγησε πάνω από πέντε ώρες για να επισκεφτεί έναν φίλο του που συμμετείχε σε μια διοργάνωση πόκερ αξίας 7 εκατομμυρίων δολλαρίων στο ίδιο καζίνο όπου διεξαγόταν και το γυναικείο τουρνουά.

Ωστόσο, όταν ο Hughes θέλησε να παίξει σε εκδήλωση, το μόνο διαθέσιμο παιχνίδι για συμμετοχή ήταν το γυναικείο τουρνουάανέφερε (https://timcast.com/news/exclusive-dave-hughes-responds-to-winning-womens-poker-event/) το TimCast.

Αφού είπε στους διοργανωτές ότι ήθελε να αγωνιστεί ως γυναίκα, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τον αφήσουν να συμμετάσχει.

"Σκέφτηκα γιατί όχι, οι κυρίες, όπως γνωρίζετε, είναι εξ ίσου άγριες, ικανές και ανταγωνιστικές με τους άνδρες στο 'πόκερ' και μυρίζουν πολύ πιο ωραία", δήλωσε ο Hughes στο 'Timcast News'.

"Για την ιστορία, είμαι 100% εναντίον των ανδρών που εκμεταλλεύονται τις γυναίκες σε αθλήματα όπου η δύναμη και οι μύες το καθιστούν αρκετά άδικο - όπως όλοι μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα με τους άνδρες να σπάνε όλα τα ρεκόρ που θέτουν οι γυναίκες σε κάθε άθλημα σε όλους τους τομείς, ενώ προσποιούνται ότι είναι γυναίκες", εξήγησε.

«Είναι αξιολύπητο και ντροπιαστικό να επιτρέπουμε στις γυναίκες μας να κακοποιούνται και να θυματοποιούνται από αυτές τις ανοησίες και κάποια στιγμή η χώρα θα ξυπνήσει και θα βάλει ένα τέλος σε αυτό».

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, μια γυναίκα κατέγραψε τη συμμετοχή του Hughes.

Σημείωσε ότι αρκετές γυναίκες και ένας σύζυγος τον είχαν επικηρύξει.

Η επικήρυξη σήμαινε ότι θα δίνονταν μετρητά στο άτομο που θα τον έβγαζε 'νοκ άουτ' από το 'τουρνουά'.

Ο Hughes πρόσθεσε γενναιόδωρα ακόμη $ 100 στο στοίχημα.

«Εκείνη τη στιγμή (όλα μέσα στο πνεύμα της διασκέδασης) οι κυρίες και άλλοι θεατές άρχισαν να βάζουν χρηματικές επικηρύξεις στο κεφάλι μου για όποιον θα με έστελνε πίσω πακέτο», δήλωσε ο Hughes.

«Αυτό ξεκίνησε από 300 δολλάρια και μέχρι το τέλος της νύχτας έφτασε τα 2.000 δολλάρια, το οποίο είναι ένα τεράστιο δώρο (ισοδύναμο με τα χρήματα της 2ης θέσης) που προστέθηκε στο χρηματικό έπαθλο, γεγονός που το έκανε πραγματικά διασκεδαστικό για τις κυρίες».

Η επικήρυξη, είπε ο Hughes, έκανε την εκδήλωση «πιο συναρπαστική» με πρόσθετο κίνητρο να τον βγάλουν 'νοκ άουτ'

Δεδομένου ότι ο Hughes δεν ηττήθηκε ποτέ, ωστόσο, η επικήρυξη των 2.000 δολλαρίων δόθηκε στον νικητή της δεύτερης θέσης.

Ο Hughes σχολίασε ότι είναι μάλλον απίθανο να συμμετάσχει σε άλλο γυναικείο τουρνουά, παρά τον ενθουσιασμό που προκάλεσε.

«Αμφιβάλλω ότι θα το έκανα ποτέ ξανά, αλλά σίγουρα προκάλεσε ενθουσιασμό και έκανε ντόρο και πρόσφερε πολλά επιπλέον χρηματικά έπαθλα για τις κυρίες», παραδέχτηκε.

«Οι γυναίκες είναι εξ ίσου καλές με τους άνδρες σε κάθε παιχνίδι που απαιτεί πνευματική ικανότητα και εξυπνάδα.

«Τα νεαρά κορίτσια και οι γυναίκες μας που αφιερώνουν τη ζωή τους στον αθλητισμό αξίζουν καλύτερη [μεταχείριση] και η σιωπηλή πλειοψηφία αρχίζει να μιλάει».

(Σ.τ.Μ. κι εμείς με την σειρά μας, έχουμε να πούμε στον συμπαθέστατο αυτό κύριο με το ωραίο του χιούμορ, hear, hear!)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/bearded-man-wins-womens-poker-event-identifying-female/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!