Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΜΕΛΕΤΗ 'ΣΟΚ': Οι πρωτεΐνες ακίδος του εμβολίου 'Covid', ΕΙΣΔΥΟΥΝ στόν εγκεφαλικό ιστό, προκαλώντας ενδεχομένως ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ !

 



".. Η πρωτεΐνη ακίδα από τα εμβόλια συσσωρεύεται στο μυελό του κρανίου, στις μήνιγγες του εγκεφάλου και στο παρέγχυμα του εγκεφάλου, εξηγώντας περαιτέρω ότι η «ένεση

της πρωτεΐνης ακίδας από μόνη της προκάλεσε κυτταρικό θάνατο στον

εγκέφαλο»


Από τον Ethan Huff

09 Μαΐου 2023

 

Μια νέα προεκτυπωμένη (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2023.04.04.535604v1.full) εργασία που δημοσιεύθηκε στο bioRxiv αποκαλύπτει ότι πολύ καιρό αφότου ένα άτομο «εμβολιαστεί» για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) με μια σειρά ενέσεων mRNA, οι πρωτεΐνες ακίδας που παράγονται ως αποτέλεσμα των εμβολίων παραμένουν στον εγκεφαλικό ιστό τους.

Ερευνητές από τη Γερμανία και τη Δανία αξιολόγησαν δείγματα εγκεφαλικού ιστού τόσο σε μοντέλλα ποντικών όσο και σε ανθρώπους μετά τον θάνατο, αναζητώντας την παρουσία και την κατανομή της πρωτεΐνης ακίδας του SARS-CoV-2. Εξέτασαν συγκεκριμένα τον άξονα κρανίου-μήνιγγες-εγκεφάλου.

Διαπίστωσαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα από τα εμβόλια συσσωρεύεται στο μυελό του κρανίου, στις μήνιγγες του εγκεφάλου και στο παρέγχυμα του εγκεφάλου, εξηγώντας περαιτέρω ότι η «ένεση της πρωτεΐνης ακίδας από μόνη της προκάλεσε κυτταρικό θάνατο στον εγκέφαλο, υπογραμμίζοντας μια άμεση επίδραση στον εγκεφαλικό ιστό».

Ακόμη και πολύ καιρό μετά την παρέλευση ενός «θετικού» τεστ covid και μιας λοίμωξης, οι πρωτεΐνες ακίδας συνεχίζουν να παραμένουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Οι ερευνητές λένε ότι αυτές οι παρατεταμένες πρωτεΐνες ακίδας θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μακροπρόθεσμα νευρολογικά συμπτώματα όπως η «ομίχλη» του εγκεφάλου και η απώλεια εγκεφαλικού ιστού.

"Η πρωτεΐνη ακίδα συσχετίστηκε με οδούς που σχετίζονται με τα ουδετερόφιλα και δυσλειτουργία των πρωτεϊνών που εμπλέκονται στο PI3K-AKT καθώς και με το συμπλήρωμα και την οδό πήξης", εξηγεί το έγγραφο.

«Συνολικά, τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι η διακίνηση πρωτεΐνης ακίδας του SARS-CoV-2 από τα σύνορα του ΚΝΣ στο εγκεφαλικό παρέγχυμα και οι εντοπισμένες διαφορικά ρυθμιζόμενες οδοί μπορεί να παρουσιάσουν πληροφορίες σχετικά με τους μηχανισμούς που διέπουν τις άμεσες και μακροπρόθεσμες συνέπειες του SARS-CoV-2 και να παρουσιάσουν διαγνωστικές και θεραπευτικές ευκαιρίες».

 

Οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου covid φεύγουν ΚΑΠΟΤΕ από το σώμα;

Μέχρι πρόσφατα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μαζί με ορισμένες πολιτειακές και τοπικές αρχές, πίεζαν τους Αμερικανούς να συνεχίσουν να λαμβάνουν επαναλαμβανόμενα εμβόλια covid και «ενισχυτικά», υποστηρίζοντας ότι αυτό ήταν ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η εμφάνιση αυτού του τύπου τοξικής συσσώρευσης.

Αποδεικνύεται ότι όσο περισσότερα εμβόλια covid παίρνει ένα άτομο, τόσο περισσότερο αυτές οι πρωτεΐνες αιχμές και ποιος ξέρει τι άλλο διανέμεται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού ιστού του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα δυνητικά πολύ σοβαρά μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας.

Από νωρίς, ο κόσμος υποσχέθηκε ότι το περιεχόμενο αυτών των εμβολίων διαλύεται λίγο μετά την ένεση, αφήνοντας πίσω τίποτα περισσότερο από ανοσία και προστασία από τον covid. Τώρα γνωρίζουμε ότι όλα αυτά ήταν ψέμματα και ότι το περιεχόμενο των εμβολιασμών παραμένει, ίσως για πάντα, ενώ η προστασία δεν το κάνει.

Ο Walter Chestnut από το WMCResearch.org (http://wmcresearch.org/) προειδοποιούσε για αυτό το 2021 μετά την έναρξη του Operation Warp Speed. Δήλωσε ότι η «ισχυρή ανοσολογική απόκριση» που υποτίθεται ότι παράγουν τα εμβόλια, τουλάχιστον σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, «μπορεί να έχει θανατηφόρο κόστος» - και είχε δίκιο.

Αποδεικνύεται ότι πολυάριθμες μελέτες που αξιολογήθηκαν από ομοτίμους ακόμη και τότε αποκάλυψαν ότι οι πρωτεΐνες ακίδας από τις ενέσεις παραμένουν σε όλο το σώμα και παραμένουν εκεί, απενεργοποιώντας την τελομεράση ενός ατόμου, προκαλώντας πρόωρη γήρανση και πιθανώς θάνατο.

Καθώς τα τελομερή μικραίνουν με την πάροδο του χρόνου, εκθέτουν το DNA ενός ατόμου σε αυξανόμενα επίπεδα φθοράς, τα οποία είναι όταν τα συμπτώματα γήρανσης αρχίζουν πραγματικά να εμφανίζονται. Στην περίπτωση των εμβολίων covid, οι πρωτεΐνες ακίδας τους φαίνεται να επιταχύνουν τη διάσπαση της τελομεράσης, με αποτέλεσμα την ταχεία γήρανση και τον πρόωρο θάνατο για πολλούς.

«Σύντομα θα ικετεύουν για μια θεραπεία από αυτόν τον νέο λοιμό που προσκάλεσαν στο σώμα τους», έγραψε ένα άτομο για τους «πλήρως εμβολιασμένους» που πιθανότατα μετανιώνουν για την απόφασή τους να εμβολιαστούν τώρα.

«Ίσως οι "εμβολιασμένοι νεκροί" να είναι η ομάδα που θα ξεσηκωθεί και θα καταστρέψει τους δημιουργούς τους, όπως στο βιβλίο "Φράνκενσταϊν"», έγραψε ένας άλλος. «Αυτό θα ήταν ειρωνικό, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι μπάσταρδοι που έφτιαξαν το "εμβόλιο" έχουν ήδη παίξει και αυτό το σενάριο ως πιθανότητα».

Τα τελευταία νέα σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό τραυματισμών και θανάτων από τις ενέσεις της γρίπης Fauci μπορούν να βρεθούν στο ChemicalViolence.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

BioRxiv.org

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/shock-study-covid-jab-spike-proteins?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!