Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ο 'FDA' εγκρίνει τό πρώτο πόσιμο χάπι γιά τήν πρόληψη της υποτροπιάζουσας λοίμωξης από C. difficile, φτιαγμένο από ανθρώπινα ....περιττώματα!!! (πόσο "difficile" να πάρεις τέτοιο χάπι, όταν ξέρεις ΤΙ περιέχει....)

 


Την Τετάρτη, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αποκάλυψε ότι είχε εγκρίνει το πρώτο χάπι που ελήφθη από το στόμα από δωρεά ανθρώπινων περιττωμάτων.

Ένα φάρμακο με βάση το κλύσμα εγκρίθηκε για χρήση τον Δεκέμβριο του 2022, καθιστώντας αυτή τη δεύτερη θεραπεία που παράγεται από ανθρώπινα ...περιττώματα που λαμβάνει έγκριση.


Ο FDA έδωσε την έγκρισή του για τα χάπια, Vowst, που θα χρησιμοποιηθούν από ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω που έχουν ιστορικό επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων με Clostridium difficile, ένα είδος βακτηρίων που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές περιπτώσεις ναυτίας, κράμπες και διάρροια.

Διαβάστε το δελτίο τύπου (https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-orally-administered-fecal-microbiota-product-prevention-recurrence-clostridioides) παρακάτω:

Σήμερα, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε το Vowst, το πρώτο προϊόν μικροχλωρίδας κοπράνων που λαμβάνεται από το στόμα. Το Vowst έχει εγκριθεί για την πρόληψη της υποτροπής της λοίμωξης από Clostridioides difficile (C. difficile) (CDI) σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, μετά από αντιβακτηριακή θεραπεία για υποτροπιάζουσα CDI.

"Η σημερινή έγκριση παρέχει στους ασθενείς και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης έναν νέο τρόπο για να βοηθήσουν στην πρόληψη της υποτροπιάζουσας λοίμωξης από C. difficile", δήλωσε ο Peter Marks, MD, Ph.D., διευθυντής του Κέντρου Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Παραγόντων του FDA. 

«Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος μικροχλωρίδας κοπράνων που μπορεί να ληφθεί από το στόμα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην προώθηση της φροντίδας των ασθενών και της προσβασιμότητας για άτομα που έχουν βιώσει αυτή την ασθένεια που μπορεί να είναι δυνητικά απειλητική για τη ζωή».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.thegatewaypundit.com/2023/05/fda-approves-first-oral-pill-made-from-human-poop/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!