Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΒΟΜΒΑ! - Δικηγόρος Tom Renz: «Τό σχέδιο ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ γιά χρήματα 'COVID-19' στά Νοσοκομεία... έχουν πραγματοποιηθεί από ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ιατρούς καί νοσηλευτές»!!!

 


Το Σάββατο, ο δικηγόρος κατά της διαφθοράς Thomas Renz στο Οχάϊο έγινε πρωτοσέλιδο υπονοώντας, ότι ψεύτικοι γιατροί και νοσηλευτές μπορεί να ήταν πίσω από το σχέδιο δολοφονίας για χρήματα 'COVID-19' στα νοσοκομεία!...


«ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Αυτή είναι η πιο σημαντική αναπτυσσόμενη ιστορία στη χώρα. 

Το σχέδιο ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ για χρήματα COVID-19 στα νοσοκομεία φαίνεται, σε πολλές περιπτώσεις, να έχει πραγματοποιηθεί από ψεύτικους γιατρούς και νοσηλευτές», έγραψε ο Renz στο Twitter.

Θα έχω σημαντικά νέα σχετικά με αυτό από το νόμο Renz και https://t.co/IDxPWXBko5 (https://t.co/IDxPWXBko5) σχετικά με αυτό σύντομα.

— Tom Renz (@RenzTom) 6 Μαΐου 2023 (https://twitter.com/RenzTom/status/1654873645104132097?ref_src=twsrc%5Etfw)

Η δήλωσή του ακολουθεί τη σύλληψη περισσότερων από δύο δωδεκάδων ατόμων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) σε σχέση με ένα σχέδιο πώλησης πλαστών πτυχίων νοσηλευτικής και μεταγραφών από νόμιμα ιδρύματα.

«Το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS-OIG) και οι εταίροι μας στην επιβολή του νόμου ξεκίνησαν μια πολυκρατική συντονισμένη δράση επιβολής του νόμου για να συλλάβουν άτομα που εμπλέκονται σε ένα σχέδιο πώλησης πλαστών και πλαστών διπλωμάτων νοσηλευτικής και μεταγραφών», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

«Τα μέτρα επιβολής είχαν ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ενταλμάτων έρευνας στο Ντέλαγουερ, τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϋ, το Τέξας και τη Φλόριντα και 25 άτομα κατηγορήθηκαν για τη συμμετοχή τους στο σχέδιο απάτης».

"Το υποτιθέμενο σχέδιο περιελάμβανε την πώληση πλαστών πτυχίων νοσηλευτικής και μεταγραφών που αποκτήθηκαν από διαπιστευμένες νοσηλευτικές σχολές με έδρα τη Φλόριντα σε επίδοξους υποψηφίους εγγεγραμμένων νοσοκόμων (RN) και αδειοδοτημένων πρακτικών / επαγγελματικών νοσηλευτών (LPN / VN). 

Τα άτομα που απέκτησαν τα ψεύτικα διαπιστευτήρια νοσηλευτικής τα χρησιμοποίησαν για να πληρούν τις προϋποθέσεις για να καθίσουν στις εξετάσεις του εθνικού νοσηλευτικού συμβουλίου. 

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων του διοικητικού συμβουλίου, οι υποψήφιοι νοσηλευτές έγιναν επιλέξιμοι να αποκτήσουν άδεια σε διάφορες πολιτείες για να εργαστούν ως RN ή LPN / VN. 

Μόλις αδειοδοτηθούν, τα άτομα ήταν στη συνέχεια σε θέση να αποκτήσουν απασχόληση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Περισσότερα από 7.600 πλαστά πτυχία νοσηλευτικής χορηγήθηκαν από τρεις νοσηλευτικές σχολές στη Νότια Φλόριντα. Αυτά τα ιδρύματα ήταν το Siena College στην κομητεία Broward, η Σχολή Νοσηλευτικής Palm Beach στην κομητεία Palm Beach και το Διεθνές Ινστιτούτο Sacred Heart στην κομητεία Broward. 

Αυτά τα σχολεία είναι πλέον κλειστά.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, κάθε κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.

«Αυτό δεν είναι μόνο μια ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια, αλλά αμαυρώνει επίσης τη φήμη των νοσηλευτών που ολοκληρώνουν πραγματικά την απαιτητική κλινική και μαθητική εργασία που απαιτείται για να αποκτήσουν τις επαγγελματικές τους άδειες και την απασχόλησή τους», δήλωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Φλόριντα Markenzy Lapointe, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ένα σχέδιο απάτης όπως αυτό διαβρώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μας».

"Η απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης δεν είναι κάτι νέο στη Νότια Φλόριντα, καθώς πολλοί απατεώνες το βλέπουν ως έναν τρόπο να κερδίσουν εύκολα, αν και παράνομα, χρήματα", δήλωσε ο αναπληρωτής ειδικός πράκτορας Chad Yarbrough, FBI Miami. " Αυτό που είναι ανησυχητικό σχετικά με αυτήν την έρευνα είναι ότι υπάρχουν πάνω από 7.600 άτομα σε όλη τη χώρα με πλαστά διαπιστευτήρια νοσηλευτικής που είναι δυνητικά σε κρίσιμους ρόλους υγειονομικής περίθαλψης που θεραπεύουν ασθενείς. Αν δεν υπήρχε η επιμέλεια και η σκληρή δουλειά των ερευνητών σε αυτή την υπόθεση, η έκταση αυτής της απάτης μπορεί να μην είχε ανακαλυφθεί».

«Η εικαζόμενη πώληση και αγορά διπλωμάτων νοσηλευτικής και μεταγραφών σε πρόθυμα αλλά ανειδίκευτα άτομα είναι ένα έγκλημα που δυνητικά θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών και προσβάλλει το έντιμο επάγγελμα της νοσηλευτικής», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας Omar Pérez Aybar του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, Γραφείο Γενικού Επιθεωρητή (HHS-OIG). «Σε συντονισμό με τους εταίρους επιβολής του νόμου, το HHS-OIG συνεχίζει να ερευνά επιθετικά κακούς ηθοποιούς που τόσο ξεδιάντροπα αδιαφορούν για την ευημερία των άλλων προκειμένου να πλουτίσουν με δόλο».

Θυμηθείτε, το DOJ κατηγόρησε 18 άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, σε μαζικές υποθέσεις απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης Covid τον περασμένο μήνα.

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε σήμερα ποινικές διώξεις εναντίον 18 κατηγορουμένων σε εννέα ομοσπονδιακές περιφέρειες στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εικαζόμενη συμμετοχή τους σε διάφορα συστήματα απάτης που αφορούν υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που εκμεταλλεύτηκαν την πανδημία COVID-19 και φέρεται να οδήγησαν σε ψευδείς χρεώσεις άνω των 490 εκατομμυρίων δολλαρίων που σχετίζονται με τον COVID-19 σε ομοσπονδιακά προγράμματα και κλοπή από ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενα προγράμματα πανδημίας, ", ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης σε δελτίο τύπου.

Το NBC ανέφερε (https://www.cnbc.com/2023/04/20/doj-charges-doctors-others-with-covid-health-care-fraud.html):

Ένας γιατρός από την Καλιφόρνια, ο Anthony Hao Dinh, κατηγορήθηκε ότι υπέβαλε περίπου 230 εκατομμύρια δολλάρια σε δόλιες αξιώσεις στο πρόγραμμα ανασφάλιστων Covid-19 της ομοσπονδιακής Διοίκησης Πόρων και Υπηρεσιών Υγείας.

Ο Dinh, ο οποίος ασκεί το επάγγελμα στο Orange County, ήταν ο δεύτερος υψηλότερος λογαριασμός της χώρας σε αυτό το πρόγραμμα, σύμφωνα με το DOJ. Το πρόγραμμα είχε ως στόχο να παρέχει στους ανασφάλιστους ασθενείς πρόσβαση σε εξετάσεις και θεραπεία Covid, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί πέρυσι λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Ο Dinh φέρεται να χρησιμοποίησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολλάρια εσόδων από απάτη για συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης υψηλού κινδύνου.

Ο Dinh και δύο άλλα άτομα κατηγορούνται επίσης ότι υπέβαλαν περισσότερες από 70 δόλιες αιτήσεις δανείου που έλαβαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολλάρια στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού προγράμματος προστασίας μισθοδοσίας και του προγράμματος δανείου καταστροφής οικονομικού τραυματισμού.

Ένας άλλος κατηγορούμενος στην Καλιφόρνια, η ιδιοκτήτρια εργαστηρίου Lourdes Navarro, κατηγορείται ότι υπέβαλε περισσότερα από 358 εκατομμύρια δολλάρια σε ψευδείς ισχυρισμούς για εργαστηριακές εξετάσεις στο Medicare, το οποίο είναι το ομοσπονδιακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για ηλικιωμένους, στην HRSA και σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.

Το εργαστήριο του Navarro πραγματοποίησε δοκιμές ελέγχου Covid για γηροκομεία και σχολεία και φέρεται να αύξησε τις αποζημιώσεις του προσθέτοντας αξιώσεις για εξετάσεις πάνελ αναπνευστικών παθογόνων που δεν παρήγγειλαν οι πάροχοι και οι διαχειριστές εγκαταστάσεων.

Ένας γιατρός και ένας έμπορος στη Φλόριντα κατηγορήθηκαν ότι αγόρασαν αριθμούς αναγνώρισης δικαιούχων Medicare και τεστ αποστολής σε δικαιούχους που δεν τα ζήτησαν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 8,4 εκατομμύρια δολλάρια σε δόλιες αξιώσεις στο Medicare, ανέφερε το DOJ.

Άλλες υποθέσεις αφορούσαν την εικαζόμενη κατασκευή και διανομή πλαστών καρτών καταγραφής εμβολίων Covid.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.thegatewaypundit.com/2023/05/atty-tom-renz-the-covid-19-murder-for-money-scheme-in-the-hospitals-have-been-carried-out-by-fake-doctors-and-nurses/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=atty-tom-renz-the-covid-19-murder-for-money-scheme-in-the-hospitals-have-been-carried-out-by-fake-doctors-and-nurses



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!