Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

13χρονη ΒΑΣΑΝΙΣΘΗΚΕ μετά από κακοποίηση από Άραβες!

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, η Γερμανία κωφεύει (σσ. η Ελλάδα κοιμάται)


Από τον Daniel Weinmann

Στη Γαλλία, ένα βίντεο προκαλεί κατάπληξη. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα 13χρονο κορίτσι που παρασύρεται στο υπόγειο ενός κτιρίου από μία «φίλη» μετά το σχολείο. Εκείνη προσποιείται ότι εκεί προμηθεύει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στους εφήβους.

Τρία άλλα κορίτσια, πιθανώς της ίδιας ηλικίας, περιμένουν στο υπόγειο. Κάποια χαστουκίζει το θύμα αρκετές φορές και την αποκαλεί «βρώμικη πόρνη». 

Ένα άλλο κορίτσι, το οποίο είναι καλυμμένο στο βίντεο, μιλάει για τον αδελφό της και λέει: «Τόλμα να ξαναμιλήσεις για τον αδερφό μου!» 

Την χτυπάει αρκετές φορές και προσπαθεί να τραβήξει τα μαλλιά της.

Οι βασανιστές εξευτελίζουν την συνομίληκή τους, την κακομεταχειρίζονται με κλωτσιές, χαστούκια και άλλα χτυπήματα. 

Το βασανισμένο κορίτσι κλαίει και ικετεύει για συγχώρεση. 

«Ζητώ συγγνώμη», «παρακαλώ σταματήστε», παρακαλάει η 13χρονη αφού μία την κλωτσάει με το γόνατο στο πρόσωπο. 

Για να συντομεύσει το μαρτύριο, προσφέρει χρήματα στα κορίτσια βασανιστές της.

«Σοβαρή βία και επαναλαμβανόμενες απειλές θανάτου»

Το βίντεο διάρκειας 52 δευτερολέπτων έκανε τον γύρο των κοινωνικών δικτύων και αναφέρθηκε στην πλατφόρμα Pharos των γαλλικών ανακριτικών αρχών. 

«Από σεβασμό προς το θύμα, σας ζητάμε να μην κοινοποιήσετε το βίντεο και να μην διαδώσετε καμμία πληροφορία», ανέφερε η αστυνομία στο X, πρώην Twitter, αφού είχε προβληθεί και κοινοποιηθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές από τότε που εμφανίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "LyonMag", η επίθεση ξυλοδαρμού πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στο υπόγειο ενός κτιρίου στο 9ο διαμέρισμα της Λυών. 

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα "Le Progrès" αναφέρει ότι ένα άτομο συνελήφθη τη νύχτα από την Πέμπτη προς την Παρασκευή.

Ο πατέρας του θύματος, η οποία έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Femme Mère Enfant στο Bron, υπέβαλε μήνυση δύο ημέρες μετά το έγκλημα. 

Οι γονείς της είναι χωρισμένοι. Η εισαγγελία διεξάγει έρευνα για «σοβαρή βία και επανειλημμένες απειλές θανάτου». 

Μία από τις επιτιθέμενες έχει έκτοτε συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα της και δήλωσε ότι ήταν μία από τους δράστες. 

Από τότε που δημοσιεύτηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει λάβει απειλές για τη ζωή της, είπε η νεαρή γυναίκα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ...ΦΥΛΩΝ

Προφανώς, το κακοποιημένο κορίτσι ήταν θύμα εκδικητικής δράσης. 

Λέγεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν Άραβα ονόματι Yassine. 

Η αδελφή του Yassine ήθελε εκδίκηση για τον εαυτό της και τον αδελφό της.

Κατόπιν αιτήματος της "ActuLyon", η Εισαγγελία του τμήματος Ροδανού επιβεβαίωσε ότι το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας έχει ξεκινήσει έρευνα για σοβαρή βία και επανειλημμένες απειλές θανάτου.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην «καλύτερη Γερμανία που υπήρξε ποτέ», αναφέρει ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Steinmeier με κάθε σοβαρότητα:

Επειδή προφανώς αυτό που δεν πρέπει να συμβαίνει δεν μπορεί και να συμβαίνει, τίποτε δεν ακούγεται για την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης αυτής της χώρας – ούτε στους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, ούτε στις ευρείας εμβέλειας εφημερίδες και περιοδικά. Μόνο η «Junge Freiheit» τολμά να το αποκαλύψει.


ΠΗΓΗ: reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!