Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Χιλιάδες νέοι Καναδοί πεθαίνουν ξαφνικά και κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι 'αυτό - Δρ Makis.

«Οι υγειονομικές αρχές δεν θέλουν να μιλήσουν γι' αυτό... Προσπαθούν να το κρύψουν κάτω από το χαλί».

Πηγή εικόνας: https://www.imdb.com/name/nm14304104/



Σε αυτό το σύντομο βίντεο, ο Δρ William Makis μιλά για τη συγκάλυψη από την κυβέρνηση / τις υγειονομικές αρχές πολλών αιφνίδιων θανάτων νεαρών Καναδών. (ΒΙΝΤΕΟ: https://www.bitchute.com/video/t3Otg8SfvPGA/)

"Σύνδρομο αιφνίδιου αρρυθμικού θανάτου. Ήταν πολύ, πολύ σπάνιο... ένας θάνατος ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού ετησίως... στον Καναδά θα είχαμε 38 νέους ανθρώπους που θα πέθαιναν ξαφνικά ή απροσδόκητα σε ολόκληρη τη χώρα ετησίως. 

Τώρα έχουμε χιλιάδες.

Υπάρχουν χιλιάδες νέοι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα.

Κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι' αυτό.

Οι υγειονομικές αρχές δεν θέλουν να μιλήσουν γι' αυτό, δεν θέλουν να το ερευνήσουν, δεν κάνουν αυτοψίες. Προσπαθούν να το κρύψουν κάτω από το χαλί.

Στην Αλμπέρτα πέρυσι η νούμερο ένα αιτία θανάτου ήταν άγνωστη. Έχουμε 3400 κατοίκους της Αλμπέρτας που πέθαναν πέρυσι από άγνωστη αιτία και κανείς δεν το ερευνά...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Νέα στοιχεία της καναδικής κυβέρνησης αποκάλυψαν ότι το έθνος έχει υποστεί μια εκπληκτική αύξηση 135% στους θανάτους που αναφέρονται ως «απροσδιόριστες αιτίες».

Αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει να είναι πρωτοσέλιδα: Ο Καναδάς αναφέρει αύξηση 135% στους θανάτους από «απροσδιόριστες αιτίες»



ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/thousands-of-young-canadians-are?publication_id=581065&post_id=139700932&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΑΡΚΕΙ.
    Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!