Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Πληροφοριοδότης συνελήφθη για αποκάλυψη της αλήθειας: Ιδού τι δεν ήθελαν να δείτε.


https://www.1news.co.nz/2023/12/04/man-accused-of-vaccine-data-breach-to-be-bailed-tuesday/


"Τα δεδομένα είναι νόμιμα. Για αυτό συλλαμβάνουν τον Barry. Είναι ήρωας για την αποκάλυψη της αλήθειας».

Ο στατιστικολόγος και πληροφοριοδότης, Barry Young, γνωστός και ως «Winston Smith», 56 ετών, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Ζηλανδίας για την αποκάλυψη μιας καταδικαστικής βάσης δεδομένων σχετικά με τους θανάτους από εμβόλια COVID-19. Ωστόσο, η επίσημη κατηγορία ήταν «ανέντιμη πρόσβαση σε δεδομένα εμβολιασμού».


Ο Young, υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας που έγινε πληροφοριοδότης, ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων εμβολιασμού COVID-19 της Νέας Ζηλανδίας. Αφού ανακάλυψε κάποιες ανησυχητικές τάσεις, ο Young αισθάνθηκε υποχρεωμένος να βγει μπροστά. «Είδα πάρα πολλά για τα οποία δεν μπορούσα να κάνω τίποτε πια», είπε.

Σε μια συνέντευξη μακράς διάρκειας με τη Liz Gunn, ιδρύτρια του Loyal Party της Νέας Ζηλανδίας, στις 30 Νοεμβρίου, ο κ. Young παρουσίασε συνδέσεις μεταξύ συγκεκριμένων παρτίδων εμβολίων COVID-19 και ποσοστών θνησιμότητας. Τα δεδομένα που μοιράστηκε ήταν ανησυχητικά:


Αναγνωριστικό παρτίδας 1: Σύνολο εμβολιασμένων 711, αριθμός θανάτων 152, 21.38% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 8: Σύνολο εμβολιασμένων 221, αριθμός θανάτων 38, 17.19% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 3: Σύνολο εμβολιασμένων 310, αριθμός θανάτων 48, 15.48% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 4: Σύνολο εμβολιασμένων 364, αριθμός θανάτων 37, 10.16% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 6: Σύνολο εμβολιασμένων 1006, αριθμός θανάτων 101, 10.04% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 2: Σύνολο εμβολιασμένων 1018, αριθμός θανάτων 98, 9.63% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 7: Σύνολο εμβολιασμένων 38, αριθμός θανάτων 3, 7.89% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 72: Σύνολο εμβολιασμένων 5882, αριθμός θανάτων 278, 4.73% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 62: Σύνολο εμβολιασμένων 18173, αριθμός θανάτων 831, 4.57% νεκροί

Αναγνωριστικό παρτίδας 71: Σύνολο εμβολιασμένων 11019, αριθμός θανάτων 498, 4.52% νεκροί

Το υποκείμενο ποσοστό θνησιμότητας στη Νέα Ζηλανδία θα πρέπει να είναι μόνο 0,75%, δήλωσε ο Young. Πρόσθεσε ότι αυτές οι παρτίδες ήταν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, οπότε όλα θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο σε αυτό το ποσοστό θνησιμότητας 0,75%.

Στο κάτω μέρος της εικόνας με τα δεδομένα παρτίδας, λέει, "Οι πιθανότητες αυτές οι παρτίδες να μην είναι δολοφόνοι είναι 100 δισεκατομμύρια προς ένα!" Ο Young διευκρίνισε τι σήμαινε αυτή η δήλωση, εξηγώντας ότι οι πιθανότητες να συμβούν τυχαία ποσοστά θανάτου είναι περίπου 100 δισεκατομμύρια προς 1.

«Έτσι, στατιστικά, αυτό που λέμε είναι ότι δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα αυτό το εμβόλιο να μην είναι δολοφόνος», δήλωσε ο Young.


Η υπόθεση

Ο Barry Young, 56 ετών, έκανε δύο εμφανίσεις στο δικαστήριο σήμερα στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ουέλινγκτον. Κατά τη διάρκεια της αρχικής διαδικαστικής ακρόασής του το πρωί, έγινε δεκτός με ένα όρθιο χειροκρότημα από ένα κατάμεστο δημόσιο θεωρείο, ανέφερε η New Zealand Herald.

Υπάρχουν πέντε βασικά συμπεράσματα από την υπόθεση, όπως περιγράφονται από τον Jeff Childers:

  1. Δεν αρνούνται ότι ο «διαρρήκτης» είναι (ήταν) υπάλληλος του συστήματος υγείας, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του Young.
  2. Επιμένουν - συχνά και δυνατά - ότι δεν είναι «ειδικός στα εμβόλια», και πάλι σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Young ότι είναι διαχειριστής βάσης δεδομένων της Oracle.
  3. ΔΕΝ ισχυρίζονται ότι τα δεδομένα του Young είναι ψεύτικα, αλλοιωμένα, παραβιασμένα ή παραποιημένα με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι τα δεδομένα του Young είναι νόμιμα.
  4. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι ισχυρίζονται ότι ο Young «διέδιδε παραπληροφόρηση», αλλά ποτέ δεν περιέγραψε την υποτιθέμενη παραπληροφόρηση, ούτε καν λίγο. Το πιο κοντινό που κάνουν είναι να υπονοούν ότι ο Young γενικά κατηγόρησε τα τρυπήματα ότι δεν ήταν ασφαλή, κάτι που δεν είναι έγκλημα, ακόμη και στη Νέα Ζηλανδία.
  5. Τέλος, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Young συνελήφθη, αφού τελικά διέρρευσε εμπιστευτικές πληροφορίες. Αλλά είναι συγκλονιστικό το πόσο γρήγορα τον συνέλαβαν. Συγκριτικά, χρειάστηκαν περίπου 18 μήνες για να συλληφθεί η Rebekah Jones και στη συνέχεια μόνο αφού η αστυνομία της Φλόριντα διεξήγαγε έρευνα. Η σύλληψη του Young μοιάζει με συγκάλυψη.

Ο επιχειρηματίας και σκεπτικιστής του εμβολίου COVID-19, Steve Kirsch, έκανε ένα τολμηρό σχόλιο όταν ο κ. Young περικυκλώθηκε από την αστυνομία. Είπε, "Τα δεδομένα είναι νόμιμα. γι' αυτό συλλαμβάνουν τον Barry. Είναι ήρωας για την αποκάλυψη της αλήθειας».


Ο Kirsch πρόσθεσε: «Αυτά τα δεδομένα καταστρέφουν την αφήγηση "ασφαλή και αποτελεσματικά". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή των ανθρώπων από την ανάλυσή του».

Ο Kirsch αργότερα αποκάλυψε: «Τον τελευταίο μήνα, είχα πολλές συνομιλίες με τον Barry. Οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Ήταν ξεκάθαρο ότι η πρόθεσή του με τη διαρροή των εγγράφων ήταν να εκθέσει ένα έγκλημα (ανθρωποκτονία εξ αμελείας) που διαπράττεται από το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας και να σώσει ζωές. Υποθέτω ότι στη Νέα Ζηλανδία, δεν θέλουν να το κάνεις αυτό».


«Ο Barry μόνος του έσωσε εκατομμύρια ζωές επειδή απέδειξε ότι μπορείς να διαρρεύσεις δεδομένα χωρίς να επηρεάσεις την ιδιωτικότητα, αλλά ότι τα δεδομένα μπορούν να δείξουν ότι ένα εμβόλιο σκότωσε 10 εκατομμύρια παγκοσμίως. Αυτό θεωρήθηκε αδύνατο προτού ο Barry δείξει ότι ήταν δυνατό. Πρέπει να αναγνωριστεί διεθνώς ως ήρωας. Αυτό που του κάνει η Νέα Ζηλανδία είναι λανθασμένο».

Η πλήρης συνέντευξη με τον Barry Young είναι ακόμα διαθέσιμη στο Rumble. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του παρακάτω βίντεο:

https://rumble.com/v3ynskd-operation-m.o.a.r-mother-of-all-revelations.html




ΠΗΓΗ: https://vigilantnews.com/post/nz-whistleblower-arrested-for-exposing-the-truth-heres-what-they-didnt-want-you-to-see?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B12%2F04%2F23%5D+%28656e28930b5790e08f4a5047%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟINΗ: 1 εκατομμύριο εμβολιασμένοι COVID έχουν πεθάνει στην Αγγλία σε σύγκριση με μόλις 61 χιλιάδες μη εμβολιασμένους σε 2 χρόνια. παρά το γεγονός ότι το 30% του πληθυσμού αρνείται μία δόση της ένεσης COVID
Συγκλονιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια, ο εμβολιασμένος πληθυσμός στην Αγγλία έχει υποστεί εξωφρενικό αριθμό θανάτων σε σύγκριση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, παρά το γεγονός ότι περίπου το 30% του πληθυσμού δεν έχει κάνει ούτε μία δόση του εμβολίου COVID-19.
https://expose-news.com/2023/12/05/death-sentence-covid-vaccine-1-million-deaths/?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!