Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΣΕΙΣΜΟΣ: Η Σλοβακία σοκάρει τον κόσμο: Ο νέος πρωθυπουργός απορρίπτει την υπογραφή της συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία! (ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!)

https://iskra.gr/sti-dysi-eblexan-aschima-me-tin-kyvernisi-tou-robert-fico-sti-slovakia/


Ο πρωθυπουργός Robert Fico  αποκαλεί τη Συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία «ανοησίες που εφευρέθηκαν από άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες».

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο makismd.substack.com και αναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Δημοσίευση επισκεπτών από τον Δρ William Makis

19 Νοεμβρίου 2023 (Βίντεο παραπάνω) - Ομιλία του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού της Σλοβακίας Robert Fico στο κυβερνών πολιτικό κόμμα (SMER)

ΠΗΓΗ: Σελίδα Facebook του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας

(Μετάφραση από τον Δρ William Makis - Γεννήθηκα στη Σλοβακία και εξακολουθώ να μιλάω τη γλώσσα. Αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά με μια μετάφραση ενός σύντομου κλιπ από Aussie17 στο Twitter. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά το μετέφρασα ξανά για να διορθώσω κάποια λάθη και αποχρώσεις της ομιλίας.)

«Θα ήθελα να πω πολύ ξεκάθαρα για να ξεκινήσω ότι αυτή είναι μια συνάντηση πολιτικού κόμματος, δεν είναι μια επίσημη κυβερνητική συνάντηση, οπότε παρακαλώ σταματήστε να είστε τόσο σοβαροί, άλλωστε έχουμε κερδίσει τις εκλογές για όνομα του Θεού, ας γιορτάσουμε λίγο τη νίκη μας...

Στις εκλογές, ο λαός απλώς απέρριψε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και, δυστυχώς, την ξένη δύναμη που επέβαλαν τη μειοψηφική έννοια του προοδευτισμού, της ιδεολογίας του φύλου, της ελεύθερης αγοράς και της θανάσιμης εχθρότητας εναντίον οποιουδήποτε έχει διαφορετική άποψη από ό, τι θα έπρεπε.

Αν κάποιος είχε διαφορετική άποψη για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, ήταν «επικίνδυνος για την κοινωνία». Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έγραψαν ανοιχτά, όπως όλοι θυμάστε, και παραθέτω τώρα: «ότι κάθε ανεμβολίαστος πρέπει να τσιρίζει από τον πόνο σαν γουρούνι. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε βία εάν κάποιος απορρίψει την πολιτική της βελόνας"

Και σήμερα αποδεικνύεται, ότι η φιλελεύθερη προοπτική μας για τον εμβολιασμό και τα κυβερνητικά μέτρα για την καταπολέμηση του COVID που παραβίασαν κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα, ήταν σωστή και δικαιολογημένη.

Η μία μελέτη μετά την άλλη επιβεβαιώνει τις σκανδαλώδεις συνέπειες του μαζικού εμβολιασμού με μη δοκιμασμένα πειραματικά εμβόλια.

Ναι, επιβεβαιώνω ως αρχηγός του κόμματος και επιβεβαιώνω ως αρχηγός της κυβέρνησης, ότι θα στηρίξω τις προσπάθειες ορισμένων πολιτικών του νέου κυβερνητικού συνασπισμού να αξιολογήσουν πολιτικά τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση από το 2020 έως το 2021 και επίσης να εξετάσουν την οικονομική πλευρά των εκτεταμένων, συχνά εντελώς παράλογων αγορών ιατρικών συσκευών και εμβολίων.

Με τον ίδιο τρόπο, δηλώνω επίσης πολύ ξεκάθαρα ότι η SMER Σλοβακική Σοσιαλδημοκρατία (το κυβερνών πολιτικό κόμμα) ΔΕΝ θα υποστηρίξει την ενίσχυση των εξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας εις βάρος των κυρίαρχων κρατών στη διαχείριση της καταπολέμησης των πανδημιών.

Θα πω ότι τέτοιες ανοησίες θα μπορούσαν να έχουν εφευρεθεί μόνο από άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες που άρχισαν να αντιλαμβάνονται την αντίσταση ορισμένων κυβερνήσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Σλοβακικής Δημοκρατίας, η ισχύς τέτοιων διεθνών συμφωνιών υπέρ της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) απαιτεί την έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου της Σλοβακικής Δημοκρατίας, και δεν πιστεύω ότι τα κυρίαρχα σλοβακικά πολιτικά κόμματα θα εκφράσουν τέτοια έγκριση και το SMER (κυβερνών πολιτικό κόμμα) και οι βουλευτές του σίγουρα όχι.

Από το 2:30

Αν πεις ανοιχτά ότι είναι καλύτερο να περνάς χρόνια διαπραγματευόμενος την ειρήνη παρά να περνάς χρόνια επιτρέποντας στους Σλάβους να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον με μοναδικό στόχο να αποδυναμώσουν τη Ρωσσία, και αυτό λέμε μέχρι τώρα ότι πραγματικά δεν λειτουργεί, τότε αυτόματα χαρακτηρίζεσαι ως πράκτορας του Κρεμλίνου.

Αν πεις ανοιχτά ότι ένα μεγάλο μέρος της οικονομικής και πολεμικής βοήθειας καταλήγει σε εκτεταμένη διαφθορά στην Ουκρανία, ίσως τη μεγαλύτερη διαφθορά στον κόσμο, τότε θα σε χαρακτηρίσουν «πολιτικά μη ορθό» ακόμα κι αν έχεις δίκοιο και οι αντίπαλοί σου ξέρουν ότι λες την απόλυτη αλήθεια.

Η αναστολή της συμμετοχής στο SMER από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές (διαβάστε περισσότερα εδώ) είναι μόνο μια τιμωρία για την κυριαρχία μας και το θάρρος μας να σταθούμε πίσω από τις πεποιθήσεις μας. Και το λέω δυνατά ενώπιον όλης της Σλοβακίας και ενώπιον ολόκληρου του κόσμου, το SMER δεν είναι ένας μεταλλικός κόκορας στην οροφή που θα γυρίζει καθώς φυσάει ο άνεμος, και δεν θα γίνει ποτέ.

Ας επιμείνουμε σε αυτό: ότι κατά την εισαγωγή οποιωνδήποτε κυρώσεων, ανεξάρτητα από το εναντίον ποιου θα εισαχθούν, θα απαιτήσουμε ανάλυση των επιπτώσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Σλοβακία, διαφορετικά οι κυρώσεις χάνουν κάθε νόημα εάν μας βλάψουν, επειδή αυτό έχει γίνει η παράδοση: κάποιος επινοεί κυρώσεις και καταλήγουν να βλάπτουν εμάς ή την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν βλάπτουν την άλλη πλευρά.

παράλειψη 3:50-4:25 (μιλά για έρευνα διαφθοράς του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας και προβλήματα διαφθοράς των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, περισσότερα εδώ)

Έχουμε εδώ μια ομάδα μέσων ενημέρωσης, τα οποία είναι απολύτως απογοητευμένα με το SMER. Μέσα ενημέρωσης που πάντα, με πολιτικά ανεύθυνο τρόπο, ήθελαν να διεξάγουν πολιτική και ήθελαν να κατευθύνουν τη χώρα. Εάν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης νομίζουν ότι θα ψεύδονται ανοιχτά και θα χαρακτηρίζουν ως εχθρούς πολιτικά κόμματα του νέου κυβερνητικού συνασπισμού και θα αποκρύπτουν πληροφορίες σχετικά με το έργο του νέου κόμματος, και ότι θα παρακολουθούμε μόνο όσο συμβαίνει αυτό, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

Μιλώ τώρα εξ ονόματος της SMER και εξ ονόματος της σλοβακικής κυβέρνησης. Θα δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για τη συμβίωση μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και της κυβέρνησης και μπορούν να κλαίνε γι' αυτό όσο θέλουν.

Συμφωνώ ότι τα επαγγελματικά μέσα ενημέρωσης κατέχουν αναντικατάστατη θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Αλλά ας μην συγχέουμε τα δικαιώματα των μέσων ενημέρωσης με το γεγονός ότι προσπαθούν να αντικαταστήσουν τη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων, ότι προσπαθούν να κατευθύνουν την κυβέρνηση, ότι θεωρούν ότι τα δικαιώματά τους τα απαλλάσσουν από κάθε ευθύνη.

Προς υποστήριξη των ισχυρισμών μας, έχουμε σημαντικές αποδείξεις ότι ένα μέρος των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης καταχράται κατάφωρα το μονοπώλιό τους στη διάδοση πληροφοριών, ότι δεν εκπληρώνουν τις νομικές τους υποχρεώσεις, τις βασικές νομικές υποχρεώσεις τους, να ενημερώνουν ειλικρινά και με ισορροπημένο και δίκαιο τρόπο τον πληθυσμό.

Εξάλλου, αν κάποιος ισχυρίζεται ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι δίκαια, ισορροπημένα και ειλικρινή στην αναφορά τους στο κοινό, πολλοί κρατούν την κοιλιά τους από το γέλιο.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να θέσει μια σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ των μη κυβερνητικών οργανώσεων που ασχολούνται αποκλειστικά με την πολιτική και επιτίθενται στη νέα κυβέρνηση και των μη κυβερνητικών οργανώσεων που επικεντρώνονται σε δραστηριότητες επωφελείς για το κοινό, όπως η κοινωνική εργασία, η φιλανθρωπία, η προστασία του περιβάλλοντος και παρόμοια.

Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη να υποστηρίξει οικονομικά αυτή τη δεύτερη ομάδα μη κυβερνητικών οργανώσεων, εάν κατά τη διάρκεια της εκπλήρωσης άλλων στόχων σημαντικών για την κυβέρνηση, έχασαν ένα μέρος του εισοδήματός τους.

Γενικά, όμως, πρέπει να ισχύουν τα εξής, αγαπητοί μου φίλοι: η κυβέρνηση της Σλοβακικής Δημοκρατίας πρέπει να καθοδηγείται από δημόσια εκλεγμένα όργανα και όχι από επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης και μη κυβερνητικές οργανώσεις χωρίς κανενός είδους πολιτική ευθύνη».

Παρέλειψα 6:45 για το τέλος, καθώς ασχολείται κυρίως με την εσωτερική πολιτική με έμφαση στην εκπαίδευση, τις μεταφορές, τις κατασκευές, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό και κάποια διαφθορά στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Ρεπορτάζ των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης

Ο Robert Fico διορίστηκε πρωθυπουργός της Σλοβακίας για τέταρτη φορά στις 25 Οκτωβρίου 2023.

Ιδού τι είχε να πει το Reuters: «Ο αριστερός ηγέτης Robert Fico διορίστηκε πρωθυπουργός της Σλοβακίας την Τετάρτη για τέταρτη φορά, αφού δεσμεύτηκε στην προεκλογική του εκστρατεία να τερματίσει τη στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία».

«Έκανε έντονη εκστρατεία με υποσχέσεις να τερματίσει την επίσημη στρατιωτική βοήθεια της Σλοβακίας προς την Ουκρανία, να καταστήσει την εξωτερική πολιτική ανεξάρτητη από τους εταίρους της ΕΕ και τις ΗΠΑ και να σκληρύνει τη στάση του στο να κρατήσει μακριά τους μετανάστες που επιδιώκουν να φτάσουν στη δυτική Ευρώπη».

«Ο Fico έχει επίσης μιλήσει εναντίον του πολιτικού φιλελευθερισμού, των δραστηριοτήτων των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των περισσότερων δικαιωμάτων για τα τρανς άτομα».


Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ

Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη και έχει παγκόσμιες επιπτώσεις.

Εδώ είναι ένας αρχηγός κράτους, ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής χώρας, ο οποίος καταγγέλλει ανοιχτά τις άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες ότι βρίσκονται πίσω από την παράλογη Συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία, καθώς και τις «σκανδαλώδεις συνέπειες του μαζικού εμβολιασμού».

Αυτό είπε: «Η μία μελέτη μετά την άλλη επιβεβαιώνει τις σκανδαλώδεις συνέπειες του μαζικού εμβολιασμού με μη δοκιμασμένα πειραματικά εμβόλια».

Δεν υπάρχει άλλος αρχηγός κράτους στον κόσμο που είχε τα κότσια να το πει αυτό δημόσια και τόσο ρητά.


Η Σλοβακία οδηγεί τον κόσμο έξω από τις σκοτεινές εποχές του βιολογικού πολέμου από τη φαρμακευτική βιομηχανία και τους παγκοσμιοποιημένους θεσμούς όπως ο ΠΟΥ, σε μια κίνηση που θεωρείται εντελώς απροσδόκητη.

Αυτή η κίνηση θα πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων...



ΠΗΓΗ: https://vigilantnews.com/post/slovakia-shocks-the-world-new-prime-minister-rejects-signing-the-who-pandemic-treaty


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!