Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Ισπανία: Εννιάχρονο αγόρι παθαίνει από καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια προπόνησης ποδοσφαίρου.

Ένα εννιάχρονο αγόρι πεθαίνει μετά από καρδιοαναπνευστική ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης  https://www.20minutos.es


Πηγή εικόνας: https://twitter.com/espncfb/status/777227319626895360

Τέτοιες τραγωδίες δεν αποτελούν εξαίρεση από την αρχή των «εκστρατειών εμβολιασμού Covid». Για το λόγο αυτό, μια ομάδα Βάσκων ιατρών κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν αμέσως την πέμπτη εκστρατεία αναμνηστικής δόσης.

Στις 12 Δεκεμβρίου, ένα εννιάχρονο αγόρι πέθανε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Σύμφωνα με την πύλη μέσων ενημέρωσης El Debate, η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια προπόνησης του δημοτικού ποδοσφαιρικού συλλόγου στο δήμο Noblejas, στο Τολέδο. Ο Walid Bouabidi Rafi κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και πέθανε παρά την άμεση ιατρική φροντίδα. Αιτία: Καρδιακή ανακοπή.

Σε δήλωσή της, η δημοτική σχολή ποδοσφαίρου εξέφρασε τη λύπη της που δεν μπόρεσε να σώσει τη ζωή του παιδιού παρά τις «τεράστιες» προσπάθειες των εποπτών της σχολής ποδοσφαίρου, του προσωπικού της δημοτικής αθλητικής υπηρεσίας, της ιατρικής βοήθειας και της μονάδας στρατιωτικής αστυνομίας Guardia Civil.

Δεν είναι το πρώτο αγόρι που ξαφνικά κατέρρευσε και πέθανε από καρδιακή ανακοπή σε ποδοσφαιρικό αγώνα ή στην αυλή του σχολείου από την έναρξη των «εκστρατειών εμβολιασμού Covid» (εδώ). Σε δύο περιπτώσεις που σημειώθηκαν στην αυτόνομη περιοχή της Ανδαλουσίας, η νομική ομάδα της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων Liberum κινήθηκε νομικά κατά των αρμόδιων αρχών για λογαριασμό των πενθούντων γονέων των 13χρονων αγοριών.

Η Ισπανία είναι μια χώρα στην οποία ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εξακολουθεί να αγνοεί τους κινδύνους των πειραματικών ενέσεων γονιδίων, επειδή οι πολιτικοί και τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης τηρούν με συνέπεια το σύμφωνο σιωπής τους σχετικά με την υψηλή υπερβάλλουσα θνησιμότητα και τις σοβαρές παρενέργειες των «εμβολίων». Αλλά προς το παρόν, υπάρχει μεγαλύτερη αντίσταση.

Για παράδειγμα, μια ομάδα Βάσκων ιατρών βρήκε το θάρρος να γράψει στο Υπουργείο Υγείας και στον Ιατρικό Σύλλογο της αυτόνομης περιοχής τους, καλώντας τους να σταματήσουν αμέσως την πέμπτη «εκστρατεία αναμνηστικών δόσεων». Τα επιχειρήματά τους:

«Τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τη νόσο και τη μετάδοση του ιού, δεν ανακουφίζουν τα συμπτώματα – και το χειρότερο, προκαλούν πολλές ασθένειες. Τα εμβόλια mRNA είναι πολύ επικίνδυνα και είναι πιθανώς υπεύθυνα για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα των τελευταίων ετών».

Ο ιατρός Silvano Batzán εξήγησε επίσης ότι οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού κατέγραψαν επίσης την υψηλότερη υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Παρ' όλα αυτά, οι ισπανικές υγειονομικές αρχές και οι ιατρικοί σύλλογοι δεν θεωρούν καν ότι τα γονιδιακά παρασκευάσματα θα μπορούσαν να συνδεθούν με αυτή την «επιδημία θανάτου». Οι «εμβολιασμοί» πρέπει να σταματήσουν αμέσως, απαίτησε.

Η ομάδα των γιατρών περιγράφει τον «εμβολιασμό» ως «πείραμα χωρίς επιστημονική βάση και στοιχεία που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες, ειδικά σε έγκυες γυναίκες και παιδιά». Επισημαίνεται επίσης ότι το τρέχον προσαρμοσμένο «εμβόλιο Covid» έχει δοκιμαστεί μόνο σε λίγα ποντίκια (αναφορά).



ΠΗΓΗ: transition-news.org


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΠΗΓΕΣ:


mp4: Ομάδα Βάσκων ιατρών ζητά την παύση των «εμβολιασμών»

Transition News: Θάνατοι turbo από καρκίνους turbo - 17 Οκτωβρίου 2023

Έγγραφα

 MPEG4 - (22,7 MB)



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εμβόλιο mRNA της Pfizer παράγει «ανώμαλες πρωτεΐνες», ανησυχούν οι ειδικοί για τα γεγονότα αυτοανοσίας

Μια μελέτη δείχνει ότι τα εμβόλια της Pfizer ήταν σημαντικά πιο πιθανό να παράγουν πρωτεΐνες που ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να αυξήσουν τον καρκίνο και τον αυτοάνοσο κίνδυνο.

https://www.theepochtimes.com


Μαζική υπερβάλλουσα θνησιμότητα στις ΗΠΑ – οι ασφαλιστές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

Στις ΗΠΑ, υπήρξαν σχεδόν 160.000 περισσότεροι απροσδόκητοι θάνατοι τους πρώτους εννέα μήνες του 2023 από ό, τι την ίδια περίοδο του 2019 - αυτό γράφουν ο γιατρός Pierre Kory και η ερευνητική δημοσιογράφος Mary Beth Pfeiffer σε άρθρο για το "The Hill". Ιδιαίτερα οι νέοι επηρεάζονται.

https://transition-news.org



Πώς το βούρτσισμα των δοντιών σας μπορεί να επηρεάσει το προσδόκιμο ζωής

Μια μικρή προσπάθεια, ένα μεγάλο αποτέλεσμα: Λίγα λεπτά χρόνου για να βουρτσίζετε τα δόντια σας το πρωί και το βράδυ θα αλλάξουν θετικά τη γενική κατάσταση της υγείας σας.

https://www.epochtimes.de/gesundheit/wie-zaehneputzen-die-lebenserwartung-beeinflussen-kann-a4509270.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-12-16&src_cmp=nl-morning_2023-12-16&utm_medium=email&est=Ag%2BJ3ife7IbUmcCMeZ%2BVq9JVRXQ%2FiX8sYgbLwRmZUcdePFisAap0dCNdhaw%3D&utm_term=news2&utm_content=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!