Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ο φάκελλος της αστυνομίας αποδεικνύει: Η βία, το μίσος και ο τρόμος είναι μέρος της καθημερινότητας στα «σχολεία χωρίς ρατσισμό»

 

κοριτσάκι 1: Ο πατέρας μου λέει ότι η κλιματική αλλαγή θα εξελιχθεί περαιτέρω.
κοριτσάκι 2: Ο πατέρας μου λέει ότι η πανδημία θα συνεχίσει να μας απασχολεί.
3. Ο πατέρας μου λέει ότι σύντομα αυτά θα είναι τα ελάχιστα προβλήματά σας. 
Πηγή εικόνας: https://twitter.com/EnxhiSeli/status/1527176952515289089?lang=da



Του Alex Cryso
18 Δεκεμβρίου 2023
 

Το ποσοστό των αλλοδαπών στα γερμανικά σχολεία εκρήγνυται: ταυτόχρονα, το επίπεδο εκπαίδευσης πέφτει κατακόρυφα, ενώ ακόμη και η απλή παραμονή σε ένα τέτοιο εκπαιδευτικό ίδρυμα μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο θέμα. Μόλις πρόσφατα, υπήρξε μια μαζική συμπλοκή στο κοινοτικό σχολείο "Campus Efeuweg" στο Neu-Kölln με 49 τραυματίες, αλλά όπως πάντα, αυτό το περιστατικό δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. Τώρα το "B.Z. – The Voice of Berlin" δημοσίευσε μια αστυνομική έκθεση (ηχογραφημένη από τα τέλη του 2021 έως τις αρχές του 2022) που είναι γεμάτη διαδικτυακό εκφοβισμό και βίαιες επιθέσεις. 

Αναφέρονται επίσης και άλλα σχολεία από το hotspot του Neu-Kölln, τα οποία αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Εάν δεν σας άρεσε να πηγαίνετε στο σχολείο στο παρελθόν επειδή τα μαθήματα μαθηματικών ήταν βαρετά ή μισούσατε να σας ρωτούν για το λεξιλόγιο, θα βιώσετε εντελώς νέες διαστάσεις σχολικού τρόμου σε αυτή την εποχή της οπισθοδρόμησης και της αποσύνθεσης.


εικόνα 1: Τα παιδιά βλάπτουν το κλίμα!
εικόνα 2: Καλώς ορίσατε στην Ευρώπη!

Κοινοτικό σχολείο "Campus Efeuweg":

  • Δύο 15χρονοι χτύπησαν έναν συμμαθητή τους, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
  • Ένα 11χρονο κορίτσι ρωτιέται από έναν μαθητή της όγδοης τάξης μέσω WhatsApp αν θέλει να @α@η@εί.
  • Μετά από έναν καυγά στο σχολείο με αρκετούς συμμετέχοντες, οι οικογένειες απειλούν η μία την άλλη. Μόνο αρκετές ομιλίες για τη διακινδύνευση εκτονώνουν την κατάσταση.
  • Ένα κορίτσι (13) βιντεοσκοπείται να κάνει στοματικό σεξ με τουλάχιστον δύο 13χρονα αγόρια. Το βίντεο κυκλοφορεί στο σχολείο. Η ανήλικη αργότερα ισχυρίζεται ότι βιάστηκε κολπικά και από τα δύο αγόρια.
  • Ένας 11χρονος πετάει μια καρέκλα στην τάξη, τραυματίζοντας έναν συμμαθητή του. Ο δάσκαλος προσπαθεί να ηρεμήσει το παιδί, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γρονθοκοπηθεί ο ίδιος και να δεχθεί κλωτσιές. Έγινε υποχρεωτική εισαγωγή.

Σχολείο Walter-Gropius:

  • Ένας 16χρονος βιντεοσκοπεί τη φίλη του (14) να κάνει στοματικό σεξ και στέλνει το βίντεο στο σχολείο που φοιτούν και οι δύο.
  • Ένας 14χρονος προσβάλλει έναν δάσκαλο ως γιο μιας σκύλας, γίνεται βίαιος και ρίχνει μια καρέκλα σε έναν συμμαθητή του
  • Φοβούμενος τη συνεχιζόμενη βία και τον εξαναγκασμό, ένας 13χρονος κλειδώνεται στην τουαλέτα του σχολείου. Άνοιξε ξανά μόνο όταν εμφανίστηκε η μητέρα του.

Σχολείο Hermann-von-Helmholtz:

  • Μια 13χρονη φτύνει στο τσάι μιας δασκάλας μπροστά σε όλη την τάξη, κάνοντάς την μόνιμο περίγελο σε όλο το σχολείο.
  • Ένας 11χρονος χτυπά το πίσω μέρος του κεφαλιού μίας συμμαθήτριάς του αρκετές φορές με μια δερμάτινη μπάλα ποδοσφαίρου. Τόσο βίαιο, στην πραγματικότητα, που το κορίτσι υποφέρει από διάσειση και τραυματισμό στην παρεγκεφαλίδα. Ως αποτέλεσμα, το κορίτσι δεν μπορεί πλέον να αγγίξει τη μύτη της με το αριστερό της χέρι.

Σχολείο Alfred Nobe:

  • Μια παγωμένη χιονόμπαλα ρίχνεται στο κεφάλι ενός δασκάλου από πίσω: διάσειση!
  • Μια άλλη δασκάλα προσπαθεί να τερματίσει τον καβγά μεταξύ δύο μαθητών και τραυματίζεται η ίδια (τραυματισμός στο κεφάλι).
  • Ένας φοιτητής (16) έχει μια φωτογραφία στην εικόνα προφίλ του στο WhatsApp που δείχνει μια σημαία του ISIS και αρκετούς τρομοκράτες του ISIS. Έχει αντικαταστήσει τα κεφάλια των τρομοκρατών με το δικό του πορτραίτο και αρκετές φωτογραφίες των συμμαθητών του.

Heinrich-Mann-Oberschule:

  • Στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης πρόληψης, ένας 13χρονος αναφέρει αρκετές σεξουαλικές επιθέσεις από τον καλύτερό του φίλο (14) εναντίον διαφόρων κοριτσιών.
  • Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού μαθήματος, ένας μαθητής απευθύνεται στην δασκάλα με τις ακόλουθες λέξεις: «Svenja, πρέπει να @αμηθείς σωστά, πό@νη, πόρ@η, @σούλα!» Στη συνέχεια δείχνει τους εκτεθειμένους γλουτούς του στην κάμερα.

Στην περίπτωση της μαζικής συμπλοκής με τους 49 τραυματίες, ακόμη και οι φρουροί ασφαλείας δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την αντιπαράθεση (λόγω μιας μπάλας ποδοσφαίρου!). Πέντε νέοι που συμμετείχαν (όλοι με μεταναστευτικό υπόβαθρο) – καθώς και όλοι όσοι συμμετείχαν στη συμπλοκή. Το συνολικό ποσοστό των αλλοδαπών στο σχολείο είναι 81,3%) τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι τα Χριστούγεννα. Δύο από τους κακοποιούς είναι γνωστό ότι είναι εντατικοί παραβάτες.

ΠΗΓΗ: https://beischneider.net/2023/12/18/polizeiakte-belegt-gewalt-hass-und-terror-sind-alltag-an-den-schulen-ohne-rassismus/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Ανάρτηση εξαιρετική από κάθε άποψη!
    Καί θά λέγαμε ανάρτηση χαστούκι κανονικό!
    Γιά όσους βεβαίως θέλουν νά βλέπουν!
    Επειδή εκτός από τούς τυφλούς, υπάρχουν στίς ημέρες μας καί αυτοί που παριστάνουν μονίμως τούς τυφλούς.....
    ( Εύγε Μαριγώ Ζαραφοπούλα! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ κύριε Καποδίστρια!

      Είναι ενδιαφέρον ότι ο κόσμος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την σημασία και τον λόγο που ανεβαίνουν αυτά τα άρθρα. Αναρωτιέμαι, δεν βλέπουν τα σημάδια; Δεν καταλαβαίνουν ότι τους δίνεται έμμεσα η πραγματικότητα που αποκρύπτεται στην Ελλάδα; Πραγματικά, απορώ. Είναι τόση η αφασία ή είναι θέμα αντίληψης;

      Διαγραφή
  2. ΕΙΤΕ ΑΦΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!
    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!
    ΑΥΤΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ, ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΟΡΑΣΗ ΠΕΘΑΜΕΝΗ....
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....
    ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!