Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Η αυστραλιανή κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει ΚΡΥΦΑ το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.


Ο Stephen Andrewμέλος του Κοινοβουλίου για το Mirani, Queensland, Αυστραλία, προειδοποίησε το κοινό για ύπουλες τακτικές που χρησιμοποιεί η αυστραλιανή κυβέρνηση για να προωθήσει νόμους ψηφιακής ταυτότητας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα του 2023 εισήχθη στη Γερουσία την περασμένη εβδομάδα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, από την υπουργό Οικονομικών, Katy Gallagher», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook στις 13 Δεκεμβρίου 2023.

«Το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα του 2023 και το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα (μεταβατικές και επακόλουθες διατάξεις) του 2023 παραπέμφθηκαν αμέσως στην Επιτροπή Οικονομικής Νομοθεσίας της Γερουσίας, για έρευνα και έκθεση έως τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

«Μόλις περάσει, το πρόγραμμα θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι τον Ιούλιο του 2024».

Η κυβέρνηση κάλεσε το κοινό να υποβάλει τις αντιρρήσεις του στο νομοσχέδιο, η καταληκτική ημερομηνία είναι η 19η Ιανουαρίου 2024, όταν οι οικογένειες επικεντρώνονται στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Εκτός από την εισαγωγή ενός ψηφιακού νομίσματος, δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο ζήτημα πιο κρίσιμο όταν πρόκειται για την ανθρώπινη ελευθερία από την παγκόσμια ώθηση για ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας», δήλωσε ο κ. Andrew.

«Είναι ζωτικής σημασίας η επιτροπή να λάβει ένα παλιρροϊκό κύμα υποβολών και ανατροφοδότησης που αντιτίθενται στην εισαγωγή αυτών των νομοσχεδίων, διαφορετικά η ψήφισή τους από το κοινοβούλιο θα γίνει τετελεσμένο γεγονός».

Προτρέποντας το κοινό να υποβάλει αίτηση, ο κ. Andrew είπε: «Ξέρω ότι είναι Χριστούγεννα και όλοι έχουν καεί πολιτικά για το έτος, αλλά αυτό το θέμα είναι ζωτικής σημασίας... Μην τους αφήσετε να πετύχουν! ... Πείτε στη Μόνιμη Επιτροπή Οικονομικών της Γερουσίας να απορρίψει το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα 2023».

Εκτός από μια υποβολή στις Μόνιμες Επιτροπές Οικονομικών της Γερουσίας που μπορεί να γίνει ΕΔΩ, ο κ. Andrew μοιράστηκε τον σύνδεσμο σε μια αναφορά.

«Η κυβέρνηση των Εργατικών Albanese μόλις έριξε μια δυστοπική χειροβομβίδα στα πόδια μας – το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα 2023. Και κανείς δεν το ζήτησε», αναφέρει η αναφορά στο Citizen Go. «Δεν πρόκειται για την ικανοποίηση της δημόσιας ζήτησης. Πρόκειται για την υποταγή στις πιέσεις της παγκοσμιοποίησης».

Από το 2015, η Καμπέρα, κατ' εντολή των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και άλλων παγκοσμιοποιημένων ελίτ θεσμών, δημιουργεί ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας. Τώρα, η Γερουσία - μέσω της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομικών - διεξάγει έρευνα σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα και θέλουν να ακούσουν από εσάς.

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να πούμε στη Γερουσία να απορρίψει το νομοσχέδιο!»

Η αναφορά απαριθμεί «μόνο 10 λόγους» για τους οποίους το νομοσχέδιο πρέπει να απορριφθεί, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης της αναγνώρισης προσώπου και των βιομετρικών στοιχείων στις ψηφιακές ταυτότητες, ανοίγοντας το δρόμο για ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που ελέγχει την πρόσβαση σε υπηρεσίες με βάση τη συμπεριφορά και οι λογαριασμοί δεν δίνουν την επιλογή να βγείτε από το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας - μόλις μπείτε. Είστε κλειδωμένοι σε αυτήν την ψηφιακή φυλακή για όλη σας τη ζωή.

Μπορείτε να διαβάσετε και, αν είστε Αυστραλός, να υπογράψετε το ψήφισμα ΕΔΩ.



ΠΗΓΗ: expose-news.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!