Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Επιστολή από την Ινδία: Σταματήστε την τυραννία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την «ετοιμότητα για πανδημίες».



Από τον Colin Todhunter

Global Research, 18 Δεκεμβρίου 2023


Η παγκόσμια συμφωνία ετοιμότητας για πανδημίες («συνθήκη πανδημίας») που εφαρμόζεται επί του παρόντος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) θα ανοίξει το δρόμο για «μια φασιστική προσέγγιση στην κοινωνική διαχείριση». Οι δικαιούχοι θα είναι αδίστακτες εταιρείες και επενδυτές τους οποίους εξυπηρέτησε καλά η αντιμετώπιση της νόσου COVID-19. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ατομικής ελευθερίας.

Αυτό λέει ο Δρ David Bell, κλινικός ιατρός και ιατρός δημόσιας υγείας με διδακτορικό στην υγεία του πληθυσμού και πρώην επιστημονικός και ιατρικός υπάλληλος του ΠΟΥ. Η συνθήκη αντιπροσωπεύει μια τρομακτική αρπαγή εξουσίας που, εάν είναι επιτυχής, θα δώσει στον ΠΟΥ κεντρικό καθοδηγητικό ρόλο και μονοπωλιακή εξουσία στην παγκόσμια διακυβέρνηση της υγείας.

Όπως έχει συνταχθεί επί του παρόντος, η συνθήκη θα δώσει στον ΠΟΥ την εξουσία να διατάξει μέτρα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών οικονομικών συνεισφορών από μεμονωμένα κράτη, lockdown, ταξιδιωτικών περιορισμών, αναγκαστικών ιατρικών εξετάσεων και υποχρεωτικών εμβολιασμών κατά τη διάρκεια δικής του κήρυξης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.

Ο ΠΟΥ θα έχει την αποκλειστική και εκτεταμένη εξουσία να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) για οποιαδήποτε πιθανή ή πραγματική απειλή για εκτεταμένες περιοχές, είτε αυτές οι απειλές σχετίζονται με βιολογικές, κλιματικές ή περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Και θα το πράξει χωρίς κατάλληλες αποδείξεις και θα αποφασίσει μόνο μέτρα και ιατρικές ουσίες που θα επιβληθούν στο κοινό χωρίς ενημερωμένη συναίνεση.

Οι εξουσίες του θα περιλαμβάνουν επίσης την επίσημη λογοκρισία των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας του λόγου απόψεις που αντιτίθενται στην επίσημη αφήγηση του ΠΟΥ - και θα λογοδοτεί σε κανένα εθνικό κοινοβούλιο ή θα περιορίζεται από οποιεσδήποτε συνταγματικές εγγυήσεις.

Μια ομάδα διακεκριμένων δικηγόρων, ιατρών και ενδιαφερόμενων πολιτών έχουν γράψει στον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι και τον υπουργό Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας Σρι Μανσούκ Λ Μανταβίγια, προτρέποντάς τους να απορρίψουν την παγκόσμια συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία. Οι υπογράφοντες παρατίθενται στο τέλος αυτού του άρθρου και η 10σέλιδη επιστολή είναι προσβάσιμη πλήρως με όλους τους σχετικούς συνδέσμους και αναφορές στον ιστότοπο Awaken India: WHO Pandemic Treaty Ultra Vires of the Constitution).

Ο ΠΟΥ δημοσίευσε ένα μηδενικό σχέδιο της CA+ του ΠΟΥ (αυτή η «συνθήκη πανδημίας» είναι πλέον επίσημα γνωστή ως «συμφωνία») με 38 άρθρα την 1η Φεβρουαρίου 2023 και, στη συνέχεια, ένα άλλο σχέδιο με 41 άρθρα στις 2 Ιουνίου 2023. Η συμφωνία σηματοδοτεί μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του ΠΟΥ. Επιδιώκει μυστικά, πίσω από κλειστές πόρτες, σαρωτικές εξουσίες υπό τον γενικό διευθυντή της.     

Οι υπογράφοντες καθιστούν σαφές ότι, σύμφωνα με την προτεινόμενη συμφωνία, ο ΠΟΥ μπορεί, κατά βούληση, να κηρύξει πανδημία, να κηρύξει PHEIC και στη συνέχεια να αναλάβει την εξουσία των εθνικών κυβερνήσεων να κρατούν πολίτες, να περιορίζουν τα ταξείδια τους, να απαιτούν από αυτούς να έχουν διαβατήρια εμβολίων (αναγκαστικά τεστ και εμβολιασμός) και να αυξήσουν τη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμφωνία θα λειτουργεί επίσης ως «σύμβαση-πλαίσιο» που βρίσκεται σε εξέλιξη, χρόνο με το χρόνο, επ' αόριστον. Διευκολύνει έναν δικτατορικό ρόλο για τον ΠΟΥ καθώς κινείται για να αποκτήσει απεριόριστη εξουσία.     

Δύο μέσα, η ίδια η συμφωνία και οι τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) του 2005, έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν παράλληλα για να δώσουν δρακόντειες εξουσίες στον ΠΟΥ. Αμφότερα τα κείμενα συνεπάγονται ανεπανόρθωτα τη μεταβίβαση στην ΠΟΥ της εξουσίας να απειλεί την ελευθερία της υγείας, αποτελώντας έτσι θεμελιώδη απειλή για την εθνική, ιατρική και σωματική αυτονομία.  

Στην επιστολή τους, οι συγγραφείς αναφέρουν ότι ο ΠΟΥ είναι ένα εξωτερικό, μη εκλεγμένο όργανο, το οποίο δεν μπορεί και δεν μπορεί να διοριστεί σε μια τέτοια δικτατορική θέση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης COVID-19, ο ρόλος του ΠΟΥ στη διευκόλυνση της ιατρικής τυραννίας ήταν σαφής.  

Υποστήριξε την επιβολή lockdown, τα οποία κατέστρεψαν τα μέσα διαβίωσης εκατομμυρίων στην Ινδία και σε όλο τον κόσμο και δημιούργησαν αύξηση των προβλημάτων ψυχικής υγείας. Έκλεισε τα σχολεία, αναβάλλοντας την εκπαίδευση μιας γενιάς. Προώθησε ελλιπώς δοκιμασμένα και μη εγκεκριμένα εμβόλια στο πλαίσιο της EUA (Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης) που παρά τους ισχυρισμούς περί «ασφαλούς και αποτελεσματικού» όπου τίποτα τέτοιο δεν προκάλεσε απότομη αύξηση των καρδιακών και εγκεφαλικών παθήσεων που προκαλούνται από πρωτεΐνες ακίδας.  

Εάν εγκριθεί στην 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας τον Μάιο του 2024 με απλή πλειοψηφία, η «συνθήκη πανδημίας» θα τεθεί σε ισχύ εντός 12 μηνών για όλες τις χώρες, εκτός εάν μια χώρα υποβάλει προληπτικά απορρίψεις ή επιφυλάξεις εντός περιόδου 10 μηνών.  

Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας αναφέρει ότι η συμφωνία και αυτοί που την προωθούν είναι:  

«Κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών της Ινδίας και, ως εκ τούτου, των Ultra Vires του ινδικού συντάγματος. Με την ίδια τους την πρόθεση, ακυρώνουν το θεμελιώδες δικαίωμα στη σωματική αυτονομία και ακεραιότητα, μέσω της επιβολής ιατρικών διαδικασιών, εξαναγκασμού και περαιτέρω κατάφωρα παράνομων πράξεων.   

Η επιστολή προσθέτει:

«Πρόκειται για μια εκπληκτική και τρομακτική επίθεση στις θεμελιώδεις πολιτικές ελευθερίες. Πρέπει να γίνει κατανοητό ως θεμελιώδες, ότι η άρνηση της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος σημαίνει την απώλεια όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Για να τονίσει την άποψή της, η επιστολή αναφέρεται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης (1947) δηλώνοντας:  

«Η συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη. Το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα επανέλαβε αυτή την απαγόρευση κατά των ακούσιων πειραμάτων στο κείμενό του του 1966, το οποίο δηλώνει: κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα.  

Αναφέρεται επίσης στη δήλωση της Γενεύης για τους γιατρούς (1948):  

«Θα σεβαστώ την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ασθενούς μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό τη βία. Θα κρατήσω τον απόλυτο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, από τη σύλληψη. Θα θεωρήσω την υγεία του ασθενούς μου ως πρώτο μου μέλημα».   

Οι υπογράφοντες σημειώνουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από την απομάκρυνση του ΠΟΥ από την εθνική ζωή και εκλιπαρούν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας να ενεργήσουν για να υποστηρίξουν την κυριαρχία της Ινδίας και τα δικαιώματα κάθε πολίτη.  

Προσθέτουν ότι μη εκλεγμένοι, ανεξέλεγκτοι και εν πολλοίς άγνωστοι αντιπρόσωποι από 194 χώρες συναντώνται στη Γενεύη κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, όπως έκαναν το 2022 όταν υιοθέτησαν τροποποιήσεις στο ΔΥΚ. Η διαδικασία είναι γεμάτη μυστικότητα, απολυταρχία και επικείμενη τυραννία, κατάφωρα στερημένη από κάθε διαφανή, δημοκρατική διαδικασία.  

Αυτοί οι εκπρόσωποι χωρών δεν είναι εκλεγμένοι και δεν εκπροσωπούν τον λαό της χώρας τους. Οι υπογράφοντες ερωτούν:

«Πώς μπορούν να διαπραγματευτούν εξ ονόματος των εθνών, πόσο μάλλον έναν διεθνή/παγκόσμιο κανονισμό υγείας δεσμευτικό για 194 χώρες;»  

Εάν η «παγκόσμια συνθήκη πανδημίας» επιβληθεί, θα μπορούσαμε να δούμε διαρκή lockdown. Ταυτόχρονα, τα εταιρικά συμφέροντα θα κυριαρχήσουν. Οι πανδημίες θα γίνουν αυτοσυντηρούμενες δημιουργώντας μια γραφειοκρατία της οποίας η ύπαρξη θα εξαρτάται από αυτές.  

Οι άνθρωποι θα βρίσκονται στο έλεος της αστυνομίας και των γραφειοκρατών, οι οποίοι θα είναι απρόσβλητοι από οποιαδήποτε ποινή για πράξεις που πραγματοποιούνται με "καλή πίστη". Οι πράξεις αυτές θα μπορούσαν να λάβουν τη μορφή υποχρεωτικών ιατρικών διαδικασιών, αναγκαστικής εισόδου σε εγκαταστάσεις, αναγκαστικής απομόνωσης και καραντίνας.

Ήταν αρκετά άσχημα το 2020 με την πλήρη δύναμη του κράτους να παρατάσσεται εναντίον του κοινού, ειδικά εκείνων που δεν συμφωνούσαν με τις πολιτικές COVID, αλλά φανταστείτε την κατάχρηση εξουσίας που θα μπορούσε να συμβεί εάν ο ΠΟΥ αποκτήσει τις εξουσίες που επιδιώκει.  

Οι σπόροι του ολοκληρωτισμού ήταν ξεκάθαροι με τον Άντονι Φάουτσι να λέει ότι είναι «η επιστήμη», την πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Arden να δηλώνει την κυβέρνηση ως «μοναδική πηγή αλήθειας» και τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συνεργάζονται στενά με το βαθύ κράτος για να λογοκρίνουν και να αποδομούν εξέχουσες προσωπικότητες και παγκοσμίου φήμης επιστήμονες που αμφισβήτησαν την επίσημη αφήγηση.

Είδαμε την αναστολή των θεμελιωδών πολιτικών ελευθεριών με την απειλή της κρατικής βίας στο χέρι, με αποτέλεσμα συχνά οι πολίτες να κακοποιούνται από de facto παραστρατιωτικές αστυνομικές δυνάμεις για παραβίαση «κανόνων πανδημίας» που δεν είχαν επιστημονική βάση.

Οι κυβερνήσεις δήλωσαν ότι «ακολουθούν την επιστήμη», αλλά αυτό που είδαμε ήταν διογκωμένοι αριθμοί θανάτων, παραποιημένα δεδομένα και η δόλια χρήση των δοκιμών RT-PCR για να βοηθήσουν στη δημιουργία της αντίληψης μιας θανατηφόρας πανδημίας στο μυαλό του κοινού. Οι αναγνώστες μπορούν να συμβουλευτούν το διαδικτυακό άρθρο Stay Home, Save Lives: Uncovering the COVID Deception, το οποίο παρέχει πληροφορίες για τις διάφορες απάτες που βοήθησαν να ενσταλάξουν φόβο στον παγκόσμιο πληθυσμό το 2020.

Ο ΠΟΥ παρείχε επίσης μια λανθασμένη προβολή της θνησιμότητας. Η υπερβολή προκάλεσε πανικό στον πληθυσμό - μέρος μιας προσεκτικά ενορχηστρωμένης «πανδημίας φόβου» - και άνοιξε το δρόμο για lockdown και μαζική απορρόφηση εμβολίων που πωλούνται στο κοινό βάσει ψευδών ισχυρισμών. Η συνθετική πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων έχει οδηγήσει σε πήξη, αιμορραγία, καρδιακά προβλήματα και πήξη του αίματος στον εγκέφαλο, καθώς και νευροεκφυλιστικά προβλήματα. Και αυτό που βλέπουμε σε τόσες πολλές χώρες από την κυκλοφορία του εμβολίου είναι σημαντική υπερβάλλουσα θνησιμότητα, για την οποία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν.

Επιπλέονο ΠΟΥ λειτουργεί μέσα σε ένα βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμαένα περίπλοκο συνδικάτο που έχει σχηματιστεί με την πάροδο του χρόνου, το οποίο καθοδηγεί τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας. Αυτό το συγκρότημα περιλαμβάνει τις υπηρεσίες υγείας των εθνικών κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Ιδρύματος Gates, του Welcome Group και μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. Οι ρυθμίσεις περιστρεφόμενων θυρών μεταξύ αυτών των οργανισμών έχουν οδηγήσει σε ρυθμιστική αιχμαλωσία.

Ο ερευνητής και ακτιβιστής Yohan Tengra του κινήματος Awaken India διεξήγαγε διετή έρευνα για το πώς λειτουργεί αυτό στην Ινδία. Μέσω της έρευνάς του, αποκάλυψε το καρτέλ δισεκατομμυριούχων που έλεγχε την ειδική ομάδα COVID-19 της Ινδίας. Ο Tengra απαρίθμησε όχι μόνο τα ονόματα εκείνων που συμμετείχαν σε αυτήν την ομάδα εργασίας, αλλά περιέγραψε επίσης λεπτομερώς πώς συνδέονται οικονομικά με τη βιομηχανία φαρμακευτικών εμβολίων.

Η ομάδα εργασίας ήταν υπεύθυνη για την επιθετική ώθηση στο κλείδωμα, τις υποχρεωτικές απαιτήσεις μάσκας, την αναγκαστική δοκιμή ασυμπτωματικών ατόμων, την απόρριψη της ιβερμεκτίνης από το εθνικό πρωτόκολλο, την καταστολή ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων και πολλά άλλα.

Ο Tengra αποκάλυψε επίσης πώς οι εξέχουσες προσωπικότητες της δημόσιας υγείας της Ινδίας, οι οποίες εμφανίζονταν τακτικά στα μέσα ενημέρωσης και στην τηλεόραση, συνδέονται με το Ίδρυμα Gates, το Ίδρυμα Rockefeller, το Welcome Trust, την USAID, την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλες πτυχές του παγκόσμιου βαθέως κράτους.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να ανησυχούμε για μια «συνθήκη πανδημίας» που διαμορφώνεται από ισχυρά συμφέροντα που διακυβεύονται στο κλείσιμο οικονομιών (βλ. το διαδικτυακό άρθρο Systemic Collapse and Pandemic Simulation του Fabio Vighi), τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού και την ψηφιακή επιτήρηση που είναι πολύ πρόθυμα να αφαιρέσουν τα θεμελιώδη δικαιώματά μας για δικό τους όφελος.

Η επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ινδίας και τον υπουργό Υγείας καθιστά σαφές ότι η μαζική σύγκρουση συμφερόντων του ΠΟΥ θα πρέπει να τον αποκλείσει από οποιονδήποτε ρόλο στην παγκόσμια υγεία.

Υπογράφοντες:

Δρ Jacob Puliyel, Δελχί, MD, MRCP, MPhil, Παιδίατρος και Επισκέπτης Διεθνής Σχολή

Prashant Bhushan, Νέο Δελχί, Ανώτερος Εισαγγελέας, Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας

Colin Gonsalves, Νέο Δελχί, Ανώτερος Εισαγγελέας, Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας

Nilesh Ojha, Βομβάη, Πρόεδρος – Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος, Δικηγόρος Ανώτατου Δικαστηρίου της Βομβάης και Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, Ακτιβιστής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συγγραφέας Δρ Amitav Banerjee, Pune, MD, πρώην επιδημιολόγος, Ινδικές Ένοπλες Δυνάμεις

Δρ Aseem Malhotra, Λονδίνο (υπερπόντιος πολίτης της Ινδίας), MBChB, MRCP. Σύμβουλος Καρδιολόγος

Aruna Rodrigues, Mhow, επικεφαλής αναφέρουσα: GMO PIL στο Ανώτατο Δικαστήριο και μέλος Iridescent Blue Fish (IBF)

Δρ Donthi Narasimha Reddy, Hyderabad, εμπειρογνώμονας δημόσιας πολιτικής και ακτιβιστής

Dr. Megha Πρόξενος, Gurugram, Παιδιατρική, Ανώτερος Σύμβουλος, Νεογνολόγος

Δρ Pravin Chordia, Pune, MD Χειρουργός

Δρ Lalitkumar Anande, Βομβάη, MBBS, PG Δίπλωμα στην Κλινική Έρευνα

Δρ Vijay Raghava, Μπανγκαλόρ, MBBS Δρ Veena Raghava, Μπανγκαλόρ, MBBS, DA

Dr. Kuldeep Kumar, Haridwar, MBBS MS (ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ) Dr. Praveen Saxena, Hyderabad, Ακτινολόγος &; Κλινικός τοξικολόγος μετάλλων, MBBS, DMRD Osmania

Δρ Biswaroop Roy Chowdhury, Faridabad, Ph.D (Διαβήτης)

Dr. Gautam Das, Καλκούτα, MBBS, Γενικός Ιατρός

Saraswati Kavula, Hyderabad, Σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ & ανεξάρτητος δημοσιογράφος, Awaken India Movement

Bhaskaran Raman, Βομβάη, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών &; Μηχανικής. Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Βομβάη Δικηγόρος

Ishwarlal S. Agarwal, Δικηγόρος της Βομβάης

Tanveer Nizam, Βομβάη

Dr. Susan Raj, Chattisgrah, BSc Nurse, MSW (M &P), Διδακτορικό Ανθρωπιστικών Επιστημών, Ειδικός Συμπεριφοράς

Jagannath Chaterjee, Bhubhaneshwar, κοινωνικός ακτιβιστής

Δρ Abhay Chedda, Βομβάη, BHMS, CCAH, FCAH

Dr. Gayatri Panditrao, Pune, Ομοιοπαθητικός Ιατρός, BHMS, PGDEMS

Δρ Rashmi Menon, Βομβάη, BHMS, ChT

Rossamma Thomas, Pala, Kottayam, Κεράλα, ανεξάρτητος δημοσιογράφος

Ambar Koiri, Βομβάη, Awaken India Movement

Δρ G Prema, Ταμίλ Ναντού, Κλασικός Ομοιοπαθητικός, Aasil Health Care

Dr. S. G. Vombatkere, Mysuru, Συνήγορος Ακτιβιστών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Anand Singh Bahrawat, Indore, Εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου του Indore

Vijay Kurle, Βομβάη

Δικηγόρος L Shunondo Chandiramani, Indore, Ανώτατο Δικαστήριο του Indore

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο διάσημος συγγραφέας Colin Todhunter ειδικεύεται στην ανάπτυξη, τα τρόφιμα και τη γεωργία. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG).

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το Reclaim the Net


ΠΗΓΗ: www.globalresearch.ca



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!