Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Σε ένα αδιάκοπο ΚΥΝΗΓΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ εμβολίων: Ο Μπίλλ Γκέητς ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ μέ ....νέο εμβόλιο!!!!!

 


Ο Μπιλ Γκέητς αντλεί τεράστια ποσά μετρητών σε μια νέα τεχνολογία εμβολίου mRNA «χωρίς βελόνες» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη μεγάλη πανδημία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε το μικρό «δισκίο» του μέσα στο μάγουλό σας ή κάτω από τη γλώσσα σας και θα «προστατευτείτε» από τον ιό που αναμφίβολα είναι ήδη έτοιμος και περιμένει να απελευθερωθεί από κάποιο μακρινό βιολογικό εργαστήριο.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates συνεργάζεται στο έργο με τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Επιδημικής Ετοιμότητας ή CEPI, αναφέρει το Slay News.

Η CEPI ιδρύθηκε με 460 εκατομμύρια δολλάρια σε χρήματα εκκίνησης από τον Γκέητς.

Στην πραγματικότητα, ο Γκέητς ανέφερε το CEPI σε εκείνη τη διάσημη πλέον συνέντευξη που έκανε πριν από τρία χρόνια, όταν με έπαρση προέβλεψε με δυσοίωνη βεβαιότητα ότι αν ο Covid δεν σας τρομάξει, η επόμενη πανδημία «θα τραβήξει την προσοχή την επόμενη φορά».



Η πανδημία του Covid είχε μόλις ξεκινήσει, βλέπετε, και ο Γκέητς σχεδίαζε ήδη να βγάλει χρήματα για την επόμενη πανδημία.

Ο Γκέητς και το CEPI επενδύουν 1,2 εκατομμύρια δολλάρια σε μια startup για να δημιουργήσουν πλακίδια με mRNA που πηγαίνουν κάτω από τη γλώσσα για να διανείμουν το νέο του εμβόλιο.

Το πλακίδιο μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και μπορεί να χορηγηθεί χωρίς τη χρήση βελόνων.

Οι επικριτές αμφισβητούν την αξιοπιστία της τεχνολογίας και την ασφάλεια της πλατφόρμας mRNA.

Με χρηματοδότηση από τον οργανισμό του Gates, το CEPI συνεργάζεται με την Jurata Thin Film Inc. για την ανάπτυξη ενός φιλμ mRNA που μοιάζει με πλακίδιο.

Οι τεράστιες ενέσεις μετρητών από τον Γκέητς θα δώσουν τεράστια ώθηση για να βοηθήσουν τη Jurata να αναπτύξει την ιδιόκτητη πλατφόρμα εμβολίων της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιχορήγηση ύψους 1,2 εκατομμυρίων δολλαρίων από τον Γκέητς είναι απλώς για να ξεκινήσει το έργο με περισσότερη χρηματοδότηση να έρχεται σε μεταγενέστερα στάδια.

Η εταιρεία λέει ότι η νέα πλατφόρμα της σταθεροποιεί τις τεχνολογίες εμβολίων λιπιδικών νανοσωματιδίων που περιέχουν mRNA σε μια λεπτή μεμβράνη.

Δείτε το νέο βιβλίο: Gates of Hell: Why Bill Gates Is the Most Dangerous Man in the World

Το νέο εμβόλιο μπορεί επίσης να παραμείνει σταθερό για τρία χρόνια, εξαλείφοντας την ανάγκη για ενεργοβόρα ψυκτική αποθήκευση που απαιτείται από τα τρέχοντα εμβόλια mRNA.

Οι Jurata και CEPI πιστεύουν ότι η τεχνολογία είναι το κλειδί για να φτάσουν περισσότερα εμβόλια στα σώματα των φτωχών ανθρώπων παγκοσμίως.

Αφήστε τον Μπιλ Γκέητς, τον αιώνιο τεχνοκράτη, να σκεφτεί έναν καλύτερο, πιο κερδοφόρο και αποτελεσματικό τρόπο για την παράδοση τοξικών εμβολίων που τερματίζουν τη ζωή.

Μερικά χριστιανικά δόγματα λαμβάνουν την «όστια» στη γλώσσα για τη Θεία Κοινωνία. Είναι αυτή μια προσπάθεια του Σατανά να χλευάσει αυτή την επίσημη χριστιανική έκφραση της αγάπης και της παρουσίας του Θεού ανάμεσά μας; 

Εδώ έχουμε μια σατανική "όστια" που προσφέρεται από τους κοσμικούς ανθρωπιστές και τους τεχνοκράτες τυράννους που προσπαθούν να μας χτυπήσουν σε υποταγή στις ψεύτικες ιδεολογίες τους, ενώ μας δελεάζουν με μια ψεύτικη παγκόσμια θρησκεία. Ο Θεός είναι ο εραστής των ψυχών. Ο Εωσφόρος είναι ο θεός αυτού του κόσμου που μισεί την ανθρωπότητα και θέλει να την καταστρέψει.

Ακριβώς όπως πολλά δυτικά έθνη καταστρέφονται εκ των έσω στο όνομα της «δημοκρατίας», έτσι πολλά ανθρώπινα σώματα καταστρέφονται εσωτερικά μέσω των τοξικών φίλτρων θανάτου του Γκέητς μεταμφιεσμένων ως «εμβόλια που σώζουν ζωές».

Οι «Πύλες της Κόλασης» φαίνεται να ανοίγουν στη γη σήμερα.



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/12/20/in-relentless-pursuit-of-endless-vaccines-bill-gates-strikes-again-with-new-wafer-vax/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Η Καλιφόρνια εγκρίνει το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για να κάνει τους κατοίκους να πίνουν τα δικά τους περιττώματα.

    https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/california-approves-bill-gates-plan-to-make-residents-drink-their-own-feces/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    NewsHour Shares: Ο Μπιλ Γκέιτς πίνει νερό που έχει καθαριστεί από τα απόβλητα 8 Ιαν 2015
    8 Ιαν 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=jqe2HBmPvo0

    O MΠΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ……….. ΜΠΡΟΣΤΑ
    TO BINTEO EINAI AΠO TO 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!