Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Δρ Guy Hatchard: Κορεατικές μελέτες δείχνουν τι κρύβει η κυβέρνησή μας ...

... Και αυτό για το οποίο ο πληροφοριοδότης ήθελε να μας προειδοποιήσει – ένα τσουνάμι προβλημάτων υγείας


Από τον Δρ Guy Hatchard 5 Δεκεμβρίου 2023 


Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο ως έγγραφο PDF.


Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλισης Υγείας της Κορέας καταγράφει δεδομένα υγείας ολόκληρου του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης εμβολιασμού, γεγονός που επιτρέπει στους ερευνητές να συγκρίνουν τα τρέχοντα αποτελέσματα υγείας των εμβολιασμένων με τους μη εμβολιασμένους.

Ακριβώς εκείνες τις πληροφορίες που η κυβέρνησή μας αποκρύπτει από τους ανεξάρτητους ερευνητές και τον δημόσιο έλεγχο – συγκριτικά δεδομένα, τα οποία ζητάμε να δημοσιοποιήσουν.


Τι βρήκαν λοιπόν στην Κορέα; 


Οι ερευνητές κυκλοφόρησαν ένα έγγραφο προδημοσίευσης με τίτλο "Αιματολογικές ανωμαλίες μετά τον εμβολιασμό COVID-19: Μια μεγάλη κορεατική μελέτη κοόρτης με βάση τον πληθυσμό".

Οι αιματολογικές ασθένειες είναι ασθένειες του αίματος και των οργάνων που σχηματίζουν αίμα. Οι ερευνητές επέλεξαν τυχαία το ήμισυ του πληθυσμού της Σεούλ (περίπου 4,2 εκατομμύρια άτομα) ηλικίας 20 ετών και άνω και εντόπισαν άτομα που είχαν λάβει θεραπεία για μια σειρά αιματολογικών διαταραχών. Απέκλεισαν άτομα που είχαν ιστορικό αιματολογικών διαταραχών πριν από την περίοδο της μελέτης και στη συνέχεια συνέκριναν τον ρυθμό ανάπτυξης αιματολογικών διαταραχών μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων σε περίοδο τριών μηνών.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα:

«Αυτή η μελέτη κατέδειξε τις αιματολογικές 


ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον 


εμβολιασμό COVID-19 χρησιμοποιώντας 


δεδομένα πραγματικού κόσμου. Το σωρευτικό 


ποσοστό επίπτωσης διατροφικής αναιμίας, 


απλαστικής αναιμίας και ελαττωμάτων πήξης 


αυξήθηκε σημαντικά και συνεχώς για 3 μήνες 


μετά τον εμβολιασμό COVID-19 σε σύγκριση με 


την ομάδα των μη εμβολιασμένων».



Η απλαστική αναιμία είναι μια σπάνια αλλά σοβαρή πάθηση του αίματος που εμφανίζεται όταν ο μυελός των οστών σας δεν μπορεί να παράγει αρκετά νέα κύτταρα αίματος ώστε το σώμα σας να λειτουργεί κανονικά. Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία αυτή τη στιγμή.

Η διατροφική αναιμία αναφέρεται στην αναιμία που μπορεί να αποδοθεί άμεσα σε διατροφικές διαταραχές ή ελλείψεις. Παραδείγματα περιλαμβάνουν σιδηροπενική αναιμία και κακοήθη αναιμία.

Οι διαταραχές πήξης είναι καταστάσεις που επηρεάζουν τις δραστηριότητες πήξης του αίματος. Η αιμορροφιλία, η νόσος Von Willebrand, οι ανεπάρκειες του παράγοντα πήξης, οι υπερπηκτικές καταστάσεις και η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση είναι όλες διαταραχές πήξης.

Μια άλλη μελέτη από την Κορέα με τίτλο «Το φάσμα των μη θανατηφόρων ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα μετά τον εμβολιασμό COVID-19: Η μελέτη κοόρτης με βάση τον πληθυσμό στη Σεούλ της Νότιας Κορέας» ανέλυσε επίσημα δεδομένα υγείας για τους κατοίκους της Σεούλ μεταξύ 2020 και 2021 και εξέτασε τα σωρευτικά ποσοστά επίπτωσης μη θανατηφόρων αποτελεσμάτων υγείας μεταξύ της εμβολιασμένης ομάδας που περιελάμβανε 1,748,136 άτομα σε σύγκριση με την ομάδα μη εμβολιασμένων που περιελάμβανε 289,579 άτομα.

Η μελέτη συνέκρινε αυτά τα σωρευτικά ποσοστά επίπτωσης μη θανατηφόρων καταστάσεων στους ακόλουθους τομείς:

Γυναικολογικά (συμπεριλαμβανομένης της ενδομητρίωσης και των διαταραχών της εμμήνου ρύσεως [πολυμηνορραγία, μηνορραγία, μη φυσιολογικό μήκος κύκλου, ολιγομηνόρροια και αμηνόρροια]),

Αιματολογικές (συμπεριλαμβανομένων των μελανιών που περιορίζονται σε μη ευαίσθητους και κίτρινου χρώματος, ειδικά στα άκρα),

Δερματολογικά (συμπεριλαμβανομένου του έρπητα ζωστήρα, της αλωπεκίας και των κονδυλωμάτων),

Οφθαλμολογικά (συμπεριλαμβανομένης της όρασης και του γλαυκώματος),

Ωτολογικά (συμπεριλαμβανομένων εμβοών, έσω ωτός, μέσου ωτός και ασθένειας του εξωτερικού αυτιού),

Οδοντικά προβλήματα (συμπεριλαμβανομένης της περιοδοντικής νόσου)

Άτομα με ιστορικό αυτών των ασθενειών αποκλείστηκαν από την ανάλυση.


Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα:

«Τα σωρευτικά ποσοστά επίπτωσης αυτών των καταστάσεων στους τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 ήταν σημαντικά υψηλότερα σε εμβολιασμένα άτομα από ό,τι σε μη εμβολιασμένα άτομα, εκτός από την ενδομητρίωση».


Μια τρίτη μελέτη των ίδιων επίσημων κορεατικών δεδομένων υγείαςτα οποία έχουμε ήδη αναφέρει, διαπίστωσε υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης οκτώ μυοσκελετικών παθήσεων μεταξύ των εμβολιασμένων σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους, συμπεριλαμβανομένων:

Πελματιαία απονευρωσίτιδα (φλεγμονή ινώδους ιστού ποδιού/φτέρνας),

Τενοντίτιδα της πτέρνας (πόνος στο πίσω μέρος του ποδιού κοντά στη φτέρνα)

Θυλακίτιδα (φλεγμονή που αυξάνει την τριβή μεταξύ των ιστών του σώματος)

Σύνδρομο στροφικού πετάλου (πόνος που επηρεάζει τον ώμο)

HIVD (άνω οσφυϊκή κήλη δίσκου),

Σπονδύλωση (χρόνια φθορά του αυχένα και πόνος),

Συγκολλητική καψουλίτιδα (φλεγμονή του ώμου)

Τενοντοθυλακίτιδα  του De-Quervain (φλεγμονή του καρπού).


Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα:

«Τα άτομα που έλαβαν εμβόλια COVID-19, είτε mRNA, ιικό φορέα ή ανάμειξη και αντιστοίχιση, βρέθηκαν να είναι πιο πιθανό να διαγνωστούν με φλεγμονώδεις μυοσκελετικές διαταραχές σε σύγκριση με εκείνους που δεν το έκαναν. Τα αποτελέσματά μας παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι χρήσιμες για την αποσαφήνιση των ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια COVID-19 και την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με τον πιθανό κίνδυνο φλεγμονωδών μυοσκελετικών παθήσεων με βάση την κατάσταση εμβολιασμού τους».


Δεν χρειάζεται πραγματικά να εξηγήσω πολλά για αυτά τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι; Μιλούν από μόνα τους. Αυτές οι μελέτες ανέλυσαν τα ποσοστά ορισμένων συγκεκριμένων αποτελεσμάτων υγείας για εκατομμύρια ανθρώπους μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα πολύ ευρύ φάσμα ανησυχητικών συνθηκών υγείας ξεκινά σε παρατεταμένες περιόδους ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού κατά του Covid.


Η Medsafe, τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας μας λένε ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, αλλά δεν δημοσιεύουν συγκρίσιμα δεδομένα. Ένας προγραμματιστής συστημάτων υπολογιστών που εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας παρατήρησε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων πληθυσμών ήταν ασυνήθιστα υψηλά και το "σφύριξε". Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για «ανέντιμη πρόσβαση σε δεδομένα υγείας» (η δουλειά του στην πραγματικότητα).


ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; Τους ερευνητές στην Κορέα που έχουν δημοσιεύσει ανάλυση εκατομμυρίων αρχείων υγείας μετά τον εμβολιασμό που διατίθενται επίσημα από την κυβέρνησή τους ή την κυβέρνησή μας, οι οποίοι εξακολουθούν να αρνούνται να διαθέσουν αρχεία υγείας ενώ επιμένουν ότι ο εμβολιασμός COVID-19 είναι ασφαλής και αποτελεσματικός;


Σύμφωνα με τα λόγια του ράπερ DertySesh (προειδοποίηση: πολλές λέξεις αρχίζουν με «f»), ο οποίος δημοσιεύει προκλητικά κοινωνικά σχόλια για τον X και δεν φοβάται να πει πώς αισθάνεται, «δεν θέλουμε ήπιες αναφορές από τα 


μέσα ενημέρωσης ότι κάποιος έχει συλληφθεί για 


παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια, 


θέλουμε να μάθουμε αν τα δεδομένα που 


δημοσίευσε είναι πραγματικά ή όχι;». 


Ένας από τους ανταποκριτές δεδομένων μας, ο Terry Anderson, το συνοψίζει ως εξής:


Ο Terry επιλέγει μόνο μία εβδομάδα, αριθμός 25 του 2022 που λήγει στις 19 Ιουνίου. Εκείνη την εβδομάδα 858 άνθρωποι πέθαναν (ο 3ος υψηλότερος του έτους). Το MoH μας λέει ότι υπήρξαν 61 θάνατοι Covid εκείνη την εβδομάδα, αποτελούμενοι από περίπου 46 που πέθαναν με Covid ως υποκείμενη αιτία και 15 όπου συνέβαλε ο Covid. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον 797 άνθρωποι πέθαναν από κάτι άλλο εκτός από τον Covid. Τα προηγούμενα πέντε χρόνια από το 2017 έως το 2021, πέθαναν κατά μέσο όρο 701 άνθρωποι. Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη μια μικρή αύξηση του πληθυσμού (περίπου 2%), εξαιρουμένου του Covid, φαίνεται να υπάρχουν τουλάχιστον 82 επιπλέον ανεξήγητοι θάνατοι μόνο σε αυτήν την εβδομάδα του Ιουνίου 2022, 12% πάνω από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο.

Εάν 82 άνθρωποι πέθαιναν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, το έθνος θα αγωνιούσε για χρόνια. Θα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά. Όπως έχουμε συζητήσει και τεκμηριώσει επανειλημμένα, δεν είναι μόνο μία εβδομάδα, υπήρξε ένα ανεξήγητο επίπεδο υπερβολικής θνησιμότητας που συμβαίνει εβδομάδα με την εβδομάδα για τρία χρόνια, τουλάχιστον 6.500 θάνατοι στη Νέα Ζηλανδία συνολικά από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του εμβολίου. Για να το θέσουμε σε προοπτική, αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο των 2.700 Νεοζηλανδών που πέθαναν στην Καλλίπολη, των οποίων τον ηρωισμό και τη θυσία τιμούμε μέχρι σήμερα. Ο πληροφοριοδότης έχει δίκιο, οι υπερβολικοί θάνατοι είναι εντελώς και απολύτως εκτός κλίμακας.


Οι κορεατικές μελέτες επίσημων δεδομένων υγείας επιβεβαιώνουν τον κύριο ύποπτο: τον εμβολιασμό COVID-19. Θα νόμιζε κανείς ότι η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση θα σέρνεται σε όλα τα δεδομένα υγείας της Νέας Ζηλανδίας, ζητώντας τη βοήθεια εκείνων που δεν έχουν μολυνθεί από οποιαδήποτε σχέση με την προηγούμενη διαμόρφωση και αξιολόγηση πολιτικής Covid, προσπαθώντας απεγνωσμένα να φτάσει στο βάθος του τι συνέβη και να σταματήσει τη ροή τραυματισμών και θανάτων.

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνησή μας, το Υπουργείο Υγείας και τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να είναι ανίκανα να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα. Μέσω της σύλληψης και της δημόσιας καταγγελίας ενός πληροφοριοδότη, έχουν αποδείξει ότι είναι δειλοί, φοβισμένοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες προηγούμενων αποφάσεων. Κατά απίστευτο τρόπο, συνεχίζουν να προωθούν το εμβόλιο COVID-19 στον πληθυσμό ενάντια σε όλα τα στοιχεία.

Ένας τίτλος στους New York Times σήμερα αναφέρει: «Υπάρχουν πολιτικοί που ψεύδονται περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο». Μόλις ανακαλυφθεί, αρχίζει η συγκάλυψη και στη συνέχεια το ένα ψέμμα οδηγεί στο άλλο. Στο τέλος, οι πρώην "φίλοι" εγκαταλείπονται για να σώσετε το τομάρι σας. Στην περίπτωσή μας, η υγεία και η μακροζωία των 


Νεοζηλανδών έχει γίνει ένα πολιτικό πιόνι που 


θυσιάζεται για να σώσει το Κοινοβούλιο και 


τους δημόσιους υπαλλήλους από τη δημόσια 


ταπείνωση και ντροπή.


Το πραγματικό αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής της συνεχιζόμενης έντονης προώθησης εμβολίων ενόψει των ανησυχητικών δεδομένων σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες είναι τρομακτικό. Έχει διαστρεβλώσει εντελώς τις αντιλήψεις και την κατανόηση του κοινού. Καταλήξαμε να ζούμε σε έναν παράλογο και αβάσιμο κόσμο που διέπεται από προπαγάνδα και όχι από γεγονότα.


Σοκάρομαι κάθε μέρα από τις ιστορίες που ακούω. Απλά πάρτε αυτό, για παράδειγμα, κάποιος είχε επίμονα προβλήματα υγείας για μήνες, συμπεριλαμβανομένου ενός καρδιακού επεισοδίου μετά την τρίτη αναμνηστική δόση. Μετά από ένα τέταρτο τρύπημα, δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεββάτι για τρεις εβδομάδες. Έτσι, πήγε πρόσφατα να δει τον γιατρό του, ο οποίος τον συμβούλεψε να κάνει άλλη μια αναμνηστική δόση Covid το συντομότερο δυνατό, κάτι που έκανε. Έχουν χάσει τρελλαθεί τελείως οι άνθρωποι; Το σύστημα υγείας μας φαίνεται σίγουρα να έχει τρελλαθεί.


Πώς βαδίζουμε από εδώ και πέρα; Τα αποτελέσματα της υγείας που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι, είμαι βέβαιος, πολύ ανησυχητικά για τους αναγνώστες. Για την επόμενη έκθεσή μας που φιλοξενείται από την GLOBE.GLOBAL θα συζητήσουμε έρευνα που επισημαίνει ορισμένα θετικά οφέλη των παρεμβάσεων υγείας που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση ορισμένων από το ευρύ φάσμα συμπτωμάτων των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολιασμού COVID-19.



Πηγή: hatchardreport.media




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!